luni, iunie 30

Rutina


Cum planuisem din weekend, azi am fost cu o prietena dupa carti. Ne dadusem 'intalnire' la biserica aceea aproape de liceu, cum intoarce 282'ul acolo la circ. Drumul cu masina a fost k de obicei o 'placere'. Nici nu urc bine, si aud din spate niste tipete. Ma uit sa vad de la cine vin, ce se intamplase. O baba, k doamna nu ii pot spune se certa cu un mosh, k 'domn' nu ii se potriveste, pentru simplul motiv k respectivul batran a indraznit sa se aseze pe locul cik 'rezervat' de dansa. Acesta ii reprosa k si'a aruncat sacosa pe scaun fara sa'i ceara voie ... si tot asa .. tot 282'ul, mai bine spus, oamenii din el incepusera sa se certe k prostii .. :| .. mi'am bagat castile urechi, am dat volumul la maxim si nu i'am mai bagat in seama. Pffff .. traim in Romania .. ce poti sa ceri ?:| .. Ce a urmat dupa aceea a fost un chin total. Pe oriunde treceam, imi aduceam aminte diverse. Melodiile rulau una dupa cealalta .. si deodata incepe cea care ma seaca de fiecare data cand o ascult.[Mike feat. baietzii - Povestea inimii][Crima!!][Merita ascultata.]. Si nah, k de fiecare data ... lacrimile incep sa cada fara voia mea. N'am mai suportat si am coborat la prima, mai precis la statia numita[de mine] Angst, aproape de circ ... si continui sa merg .. aceleasi ganduri, aceleasi sentimente le tineam in mine ... aceleasi lucruri imi veneau in minte. M'am intalnit cu ea, ne'am plimbat, mi'am cumparat ce vroiam, am mai stat ceva la vorba, apoi fiecare a pornit pe drumul ei. Am plecat la bunikmea, m'am plimbat cu metroul .. o adevarata placere ce pot sa zic ... tot n'am scapat de frica de a ramane cu sireturile prinse in scarile rulante, sau cum spune var'mea 'scarile care merg singure' .. :))) genial ..

Si acum .. dupa o portie de citit .. here I go again ... ganduri .. idei .. framantari .. somn in cantitati foarte mici, sau deloc ... si un dor imens .. ma intreb oare .. pana cand asa ?

[...]


" Si pentru toate vorbele pe care inca nu le'am spus
Doar un moment sa vezi prin ochii mei ar fi de ajuns ... "

duminică, iunie 29

Spune'mi.


Iti mai aduci aminte cand spuneam ca niciodata n'o sa lasam un baiat sa intervina in prietenia noastra? Si mai ales, s'o distruga ? Au fost doar vorbe .. ? Stii .. eu mi'am respectat promisiunea .. dar tu ce ai facut .. ?



" Da-tzi jos masca
Lasa-ma sa-tzi vad fatza !!"




Cine esti tu si ce ai facut cu ea ? Cu prietena mea ? Bring her back ... I really need her.

sâmbătă, iunie 28

Prefa'te k esti bine.


Nu am inspiratie. Nu gasesc niciun subiect despre care as putea scrie si totusi stau in fata monitorului si tot tastez.Cum se spune, ideile vin pe parcurs.Hmm .. tot ce e posibil.


Tin minte k mai demult cineva m'a intrebat : Cum iti dai seama k iubesti pe cineva daca pana acum n'ai mai facut niciodata acest lucru ?
Eu cred k iubesti atunci cand esti in stare sa faci orice pentru fericirea celuilalt, desi acest lucru presupune inevitabil nefericirea ta, pentru k este posibil k fericirea lui sa nu fie alaturi de tine. Te sacrifici spunand k "dak el e fericit, sunt si eu". Si e dureros. Mai ales in clipele cand stai sa te gandesti ca celalalt nu da doi bani pe existenta ta si prefera sa aleaga pe altcineva. Dar va veni si timpul tau. Si n-a zis nimeni ca viata e corecta.. sau usoara.. Iar raspunsul la aceea intrebare cred k inca nu l'am gasit. E cam ciudat ... desi ai iubit si inca iubesti, insa sentimentele nu ti'au fost impartasite si nici in prezent nu sunt, poti spune k ai iubit degeaba ? Poate k da ...

Ce pacat!! .. Pacat .. mare pacat .. Ce anume?!?
Faptul k m'am inselat iar. Iar insemnand din nou. M'am inselat cand am crezut k sunt puternica, m'am inselat cand am crezut k pot lua totul de la capat fara sa mai privesc in urma. Nu e asa. Nu e chiar deloc asa. Tare mult as vrea sa stiu, oare exista persoane care pot face mereu tot ceea ce isi impun ? Dak da, sa ma invete si pe mine ... am multe lucruri de facut, si pur si simplu, nu pot.

E cald. Vremea asta ciudata chiar ma deprima. Nici nu ploua dar nici soare nu'i. De 2 saptamani de cand a inceput vacanta, ma pot 'lauda' k am citit 5 carti. And i'm not a nerd!! ... mi'au facut bine. Luni ma duc sa'mi cumpar altele :)). In sfarsit am inteles semnificatia titlului uneia din ele " Sunt aiurita si se ia" .. incredibil .. cum sa cauti un sfert de ora telefonul si acesta sa fie in buzunarul blugilor de pe tine ?!? Dormitul asta pana la 2 dupa amiaza imi distruge clar neuronii .. aia pe care ii mai am .. dak ii mai am. De 2 zile n'am iesit din casa, stau cu nasul in carti, citesc, sau cu ochii in calculator. Cam tot aia. Am mare nevoie de o pauza.

Si da, continui sa ma prefac sustinand k totul e bineeeee. Si zambesc. Daaaaa ... deja nu mai stiu dak e sau nu zambetul meu. Ma simt nemaipomenit de falsa. Dar m'am obisnuit. Citisem demult la statusul cuiva "Smile, 'cause it's easier than explain why are you crying " .. prea adevarat. Nu mai explic acum ce inteleg eu din ea, trageti si voi concluziile.


"Pierduta intr'un abis intunecat si rece, stau si ma gandesc la ceea ce'mi lipseste. Dar mai presus de toate, cel mai frumos vis e acela ce nu se indeplineste."



"Nu te teme dak inaintezi prea incet.Teme'te dak te opresti."


ne mai auzim ... :)

vineri, iunie 27

frumos spus..



Să poţi să crezi
Când unii te înşeală,
Să te ridici
Când alţii te doboară,
Să poţi păstra
Când alţii vor s-alunge,
Să râzi chiar dacă
Sufletul îţi plânge,
Şi cald rămâi
Chiar dacă afară ninge,
Aceasta-i arta
De a învinge.


[nu este scrisa de mine .. dar e superba:x]

M'ai invatat.


* M'ai invatat sa rad dar si sa plang, sa zambesc in momentele grele.
* M'ai invatat sa am incredere in tine, sa cunosc si sa incerc sa iau oamenii asa cum sunt.
* M'ai invatat ca nu trebuie sa'mi pierd niciodata speranta si sa fiu optimista orice ar fi.
* M'ai invatat ca nimic nu poate fi suficient de grav ca sa nu se poata rezolva.
* M'ai invatat ca nu merita sa pui la suflet de fiecare data.
* M'ai invatat ca orice lucru trebuie apreciat la adevarata sa valoare, oricat de mic si neinsemnat poate fi pentru altii.
* M'ai invatat sa'ti recunosc vocea dintr'o mie iar cand nu'mi esti alaturi sa'ti duc dorul.
* M'ai invatat ca asa cum intr'o clipa poti castiga increderea cuiva, la fel de repede o poti si pierde.
* M'ai invatat sa te pun pe tine pe primul loc, si apoi sa ma gandesc si la mine.



M'ai invatat ... dar nu stii ca ai facut'o :)

prietenia exista


... iar prietenul la nevoie se cunoaste. Un lucru inteles si dovedit ...

Dupa atatea articole mai triste si destul de negativiste, am hotarat sa mai schimb cate ceva. Si cred k ar fi timpul sa scriu despre o persoana importanta pentru mine, care de ceva timp imi arata ceea ce altele nu au putut, si anume,cum sa'mi fie o buna prietena .. fara sa fi facut cursuri speciale :-j :)) ..

Desi ne cunoastem de un an, recunosc .. n'am vorbit noi prea mult ... si eu,cel putin, nu te cunosteam deloc bine, nu k acum. Insa dupa cum se spune, mai bine mai tarziu decat niciodata, nu'mi pare rau k abia acum vad cum esti de fapt, tot ceea ce conteaza este k am inteles ce fel esti si am doar cuvinte de lauda la adresa ta, esti o fata deosebita, cu un caracter aparte, cea care gandeste la fel k mine si cu a carei firi ma identific mai mereu :D . Nu partea cu 'ganditul la fel' e esential, dimpotriva, e doar o intamplare. Daca toti prietenii tai ar fi la fel k tine, care ar mai fi farmecul ? N'ai mai putea descoperi cum gandeste celalalt, ati merge cu totii pe acelasi principiu. [asta k o paranteza]

Revenind la ea, din cate am observat eu, pot sa spun, k in spatele mastii de fata puternica si dura, se ascunde un suflet sensibil, mereu dornic de afectiune si prieteni. Desi n'a fost totul roz referitor la lucrurile de genul asta, stiu k ai forta necesara sa treci peste tot ce e urat. Si pentru asta te admir >:D< ..


"I'm Your Girl, You're My Girl
Don't You To Know That I Love You? " [Destiny's Child - Girl]

Nu sunt eu cea care se pricepe la vorbe frumoase, insa scriu ceea ce gandesc si simt ceea ce scriu. Ar mai fi multe lucruri de spus, dar e timp pentru toate.


Iti multumesc k imi esti alaturi, promit sa nu te dezamagesc.
Luv you :*

if loving you is wrong ...

... I don't wanna be right ..

[" I try
To go on like I never knew you
I'm awake
But my world is half asleep
I pray
For this heart to be unbroken
But without you all I'm going to be is...
Incomplete "]




['cause you're like no one, and no one is like you ..]

miercuri, iunie 25

feelings ..


E trist. E trist cand realizezi k ai pus suflet in ceva ce nici macar nu exista. E trist k intelegi cat ai fost de prost k te'ai increzut in cineva care nu merita. E trist sa vezi k, desi ai parte de dezamagire dupa dezamagire, tot nu te inveti minte si continui sa pui in continuare suflet in tot ce faci.

Si aici ma refer la prieteni in general. La acele persoane pentru care ai face orice, pe care le ajuti mereu sperand k acestea sa vada macar putin ceea ce faci, si poate nu iti vor multumi, dar in sufletul lor, poate vor intelege asta.

Ca in orice relatie, intr'o prietenie e nevoie de 2 persoane. Fiecare are ceea ce celuilalt ii lipseste si astfel prietenia se pastreaza in timp. Prietenii nu'i poti schimba niciodata, nu'i poti face sa fie k tine, oricat ai vrea. Cand vrei sa schimbi un prieten, inseamna k nu il accepti asa cum este. De fiecare data, tindem sa cerem macar jumatate din ceea ce oferim. Nu putem cere ajutor dak noi niciodata nu l'am oferit, si nici afectiune, dak noi n'am aratat'o.

Desi celalalta 'jumatate' a acelei prietenii nu 'corespunde' asa ziselor 'cerinte' pentru a fi cu adevarat un prieten, incerci sa inchizi ochii, pretinzand k nu vezi ceea ce este evident. Faptul k tu esti singurul caruia ii pasa cu adevarat, in timp ce pe celalalt il doare'n 3 litere .. :|

Asta simt eu acum. Mi'e tare greu, recunosc. Am promis k voi incerca sa fiu mai puternica.Stiu asta. Insa e .. greu .. :-<. Ma doare k dupa atata timp deschid ochii si vad cum stau lucrurile de fapt. De cate ori, ' draga prietena ', mi'ai fost alaturi la greu ? De cate ori a fost al tau umarul pe care am plans ? De cate ori ai fost tu cea care mi'a spus k trebuie sa merg mai departe ? Iti spun eu .. pot numara pe degetele de la o mana. Dar ia gandeste'te tu, dak inca mai poti face asta, dak nu cumva 'necazurile' ti'au luat si judecata .. de cate ori am fost alaturi de tine ? De cate ori am incercat sa te fac sa intelegi k viata nu se termina aici ? De cate ori ti'am spus sa crezi in tine, pentru k tu poti ? Nu iti reprosez nimic, absolut nimic, doar incercam un exercitiu de memorie, caci eu tin minte toate acestea, se pare k tu le'ai uitat .. [...]

Stii, chiar credeam k ar fi putut fi altfel, insa iar m'am inselat. Spun 'iar' pentru ca nu este prima oara, mi'as fi dorit sa fie o 'premiera' .. insa nu'i asa ..

" Pentru mine, pentru noi, e prea tarziu ... "

Tot ce imi doresc acum este sa am macar o mica certitudine k n'a fost totul in zadar, si k eu chiar am contat pentru tine. Nu indraznesc sa mai cer k totul sa fie k la inceput, pentru k stiu k nu se poate, ne'am schimbat prea mult, si tu, poate si eu. Insa un lucru iti spun, niciodata, oricate s'ar intampla, eu nu'mi voi uita adevaratii prieteni, cei care au fost alaturi de mine, asta ar fi valabil si pentru tine, nu sunt si n'am sa fiu un exemplu, insa la capitolul asta n'am ce sa'mi reprosez.

Sau poate n'am fost indeajuns de 'prietena' .. tu stii mai bine. Tare mult as vrea sa stiu cu ce anume am gresit.

Si ca o incheiere, tin sa precizez, nu stiu cat de mult voi invata din toata chestia asta, poate nimic, poate totul, mi'e foarte usor sa spun 'lasa k trece', nu e asa. Ma cunosc mult prea bine si stiu k nu pot face asta. Sunt mult prea fraiera si sufletista k sa incerc sa ma schimb. Dar ... valabil si pentru tine, cat si pentru ceilalti 'prieteni' ... nu va mai las sa ma folositi nici de'a dracu ... si va promit k ma voi tine de cuvant :) .. iar pentru prietenii adevarati .. numai respect :) .. va iubesc ..:*
" Indiferent de noi, viata merge mai departe . "

marți, iunie 24

tears..

Nici nu stiu cum sa incep, as spune atat de mult insa mi'e atat de greu. Dat fiind k de aseara si pana acum sunt intr'o stare de plans continua, va rog sa treceti peste eventualele greseli de ortografie, nu de alta, dar abia vad tastele.

De ce viata e asa scurta ..? Simti k le ai pe toate, si intr'o clipa te trezesti k nu mai ai nimic. De ce persoanele la care tinem ne sunt luate mult prea devreme. .? Doamne cat doare .. :((:(( .. Te simti imun la orice altceva, nimic nu mai are vreo semnificatie.

Doamne .. e o durere fara margini .. desi ma descarc .. iar lacrimile curg fara voia mea, nu e de ajuns ..:(( De ce Dumnezeu ii lasa pe cei rai sa traiasca si sa isi faca in continuare de cap, iar pe cei buni, care nu fac decat bine ii ia ? Vreau un raspuns ..


"Dumnezeu lasa suferinta asupra noastra pentru ca noi sa putem vedea cu adevarat cine suntem. Vin suferinte asupra noastra ca sa ne dam noi seama ca omul nu este decit un mare nimic. Acolo la morga, la cimitir, cind iti vezi cei dragi intrind in pamint vezi deslujit si iti dai seama ca intr-o zi si tu vei ajunge acolo. Omul traieste ca si cum ar fi nemuritor, el nu se gindeste ca moartea este reala. Acolo la morga, INVETI. Inveti mai mult decit din o mie de predici. Un om trecut prin suferinte este mult mai puternic, mai incercat. Dumnezeu se foloseste de suferinta pentru ca sa faca oameni din noi. Intotdeauna suferinta cea mai grea vine inaintea unui mare plan al lui Dumnezeu cu privire la viata ta. Atunci cind iti moare cineva, deja vezi viata altcumva. "

[acesta nu este scris de mine, l'am primit de la o prietena .. ]

Si are dreptate .. desi pe cel care nu mai este printre noi nu'l cunoasteam personal, ci doar din auzite si din vedere, totusi a fost de ajuns sa stiu k era un baiat deosebit, care avea toata viata inainte. Pacat k Dumnezeu l'a chemat la El atat de repede, poate acolo Sus ii va fi mai bine .. Dumnezeu sa'l odihneasca in pace .. :((:((:((

Toate astea mi'au adus aminte de o alta persoana deosebita, care din pacate nu mai este de mult .. 5 ani cam asa .. insa niciodata n'am sa incetez sa'mi aduc aminte de el, intrucat a marcat cea mai importanta perioada din viata mea, inca de cand m'am nascut .. si pana cand s'a stins .. :(( .. Pentru asta ii voi multumii mereu .. si n'am sa'l uit .. :((:(( ....

Cam atat am avut de spus .. ma simt mult prea rau acum pentru a mai posta ceva .. poate mai tarziu .. :-< ..


["Daca viata mi'ar putea oferi
Inca o data sansa de a regasi..
Clipele ce'au fost si s'au risipit..
Si tot ceea ce impreuna am cladit..
Port in gand mereu doar privirea ta
Realitatea nu o pot accepta..
Ieri erai cu mine,azi nu mai esti..
Ce s'au scris candva,au fost doar povesti
Tu spuneai mereu "traieste'ti clipa.."
Viata insa n'a putut ierta..
Tu esti Sus,acolo printre ingeri..
Mi'a ramas doar amintirea ta.."]

luni, iunie 23

mici nimicuri..




Cum era vorba aia .. " cand esti trist, adu'ti aminte de clipele cand zambeai .. " .. eh .. cam asta simt si eu acum. Si chiar nu am motiv. Am avut o zi mai mult decat super. Chiar m'am distrat. Simteam nevoia. Am fost si la biserica .. frumos .. :x .. e pacat k o zi nu poate fi 'super' pana la capat. Si nu stiu ce anume m'a intristat, dar tristetea o simt, ma apasa. Refuz sa plang, nu vreau, nu am voie. Nu acum!!

...

Nu stiu, oricat stau si ma gandesc, parca sunt tot mai confuza. Nu inteleg. Desi stiu clar ce am de facut, simt k la fiecare pas apare cate'o piedica, fie si ea cat de mica, imi blocheaza drumul si ma indeparteaza din ce in ce mai mult de idealul la care inca visez. De ce asa? Cineva spunea o data k nu ai cum sa inveti ce inseamna fericirea pana nu cunosti tristetea si amaraciunea, si atunci vei vedea k trebuie sa o pretuiesti si sa o pastrezi langa tine.[" Caci fericirea e o bacnota mare, unii o primesc dar uita sa dea restul, dar e destul pentru toti .."] Dar pana cand ? Oare de cata durere e nevoie pentru k intru'un final sa poti spune cu mana pe inima " Da, sunt fericit " ? O fi aceasta un ingredient cheie ? .. Eu nu stiu, insa vreau sa aflu. Caci totul mi se pare in zadar si fara sens. O iau mereu de la capat intocmai k un catel ce se invarte in jurul cozii. Si nu mai vreau. M'am saturat sa fac mereu aceleasi lucruri. Recunosc, am parte de unele realizari pe care nu credeam k voi apuca sa le mai vad. Totusi ele exista, insa sunt infinit de mici pe langa ceea ce vreau sa obtin. Insa cum se spune, viata e facuta din lucruri marunte, poate aceste mici 'realizari', puse carmida peste caramida vor ajuta la construirea acelui ideal. Am sa astept.


["And look into my eyes,you will find sadness and lonelyness.."]


[Ce rost are ? O fotografie nu poate inlocui o persoana..]

["Nu'mi este dor de nimeni. Nu doream nimic de la nimeni, ci vroiam doar sa ma inteleg pe mine, aceea parte din mine ce nu se putea exprima si imi frangea inima cu suferinta ei fara nume, in timp ce, in aparenta eram cu totul prinsa in desfasurarea fericita a vietii de zi cu zi."][Maitreyi Devi]

duminică, iunie 22

I decide!

Am revenit, cred .. Pe mess aceeasi plictiseala, in casa la fel. Intr'un fel abia astept sa plec, simt nevoia sa schimb aerul, sa'mi fac ordine in ganduri si'n suflet :) .. si mai simt nevoia de un nou inceput, vacantsa aceasta tocmai acest lucru am de gand sa'l fac .. sa o iau de la 0, sa fac o analiza amanuntita asupra persoanei mele, sa'mi corectez defectele, sa'mi vad calitatile(dak am) .. si sa ma schimb, poate voi reusi, poate nu, macar voi incerca. Nu regret nimic. Insa de un lucru imi pare rau, faptul k n'am profitat de fiecare clipa. Dar timpul nu'i pierdut:)

" 'Cause I decide how I live
I decide who I love
The choice is Mine .. " [Lindsay Lohan - I decide]

Revenind la micile mele 'planuri' .. tin sa mai precizez unele lucruri .. nu de alta, dar nu vreau sa omit nimic din ceea ce mi'am propus. As vrea sa incerc sa fiu mai putin naiva decat de obicei, sa nu ma las influentata doar de prima impresie, si sa incerc sa cunosc mai bine orice persoana cu care intru in contact. De asemenea as vrea sa fiu mai putin impulsiva, sa gandesc de 2 ori inainte de a face sau a spune ceva; sa'mi tin prietenii aproape, iar pe ceilalti si mai aproape ( nu ii pot numi dusmani, nu am asa ceva si nici nu'mi doresc).

In rest, nu as schimba nimic la mine. In continuare vreau sa raman aceeasi, fata care ii ajuta pe ceilalti, fata care stie si vrea sa zambeasca, cea care stie desemenea sa iubeasca :). Si o voi face mereu din toata inima. :)

Si toate acestea in doar 2 luni jumatate. Stiu va voi putea.Trebuie.



[Si-o sa fim mereu altii si tot aceeasi mereu"][Veritasaga feat Catalin - Aceiasi mereu]

falling down

"Incotro ma indrept ? Si cine sunt acesti oameni ? imi spun in sinea mea ..Sunt numai niste umbre palide. Mi'am dorit eu vreodata o asemena viata ?Doamne, pana si insectele isi au prietenii lor .. pe mine de ce m'ai parasit ? "


"Oare totul prin intamplari si fapte sau adevarul poate fi atins numai prin dovezi ?Asculta'ti mesajul sufletului, asculta'l in tacere. Nu prin auz nici prin intelect, ci cu inima. Vei auzi ecoul adevarului si nu te va dezamagi."

[Maitreyi Devi - Dragostea nu moare]

sâmbătă, iunie 21

new day ..

21 iunie .. o banala zi de sambata .. afara, cat si in casa e o caldura insuportabila .. e vacantsa .. :)
Ea sta in camera si pierde timpul la pc, k de obicei. Asculta muzik, playlist'ul continand doar melodii vesele si optimiste. De ce ? Pentru ea asa este, cel putin astazi. Ceva s'a schimbat. Ceva s'a schimbat in bine iar Ea are motive sa zambeasca. Gandul ei zboara iar si iar la El. Desi stie k nu are rost, nu se poate abtine." Cine esti tu si ce ai facut cu inima ei? Incotro ai dus'o ? "
Stie k cineva acolo Sus o iubeste si nu o va lasa la greu, o va ajuta k de fiecare data. Si crede.

Somnul de azi noapte a fost dulce. Fara vise, absolut linistit. S'a trezit ft tarziu, pe la 1 mai precis, cu ganduri mai bune si cu un zambet pe fata.

Facand un fel de analiza a ultimilor evenimente, ar putea face o clasificare a acestora. Se poate lauda si cu lucruri bune dar si cu unele mai putin bune. Cele bune vrea sa le tina pentru ea, insa cele rele prefera sa le dea afara pentru a nu'i mai face atata rau. Unul dintre acestea este cu siguranta neputinta pe care o simte cand vede k nu poate face nimic singura pentru a ajuta o persoana foarte draga. O persoana care desi poate nu stie, valoreaza mult pentru ea.

Si doare. Si nu stie de unde sa inceapa si incotro s'o ia. Dar este optimista. Si nu va lasa pe nimeni si nimic sa o opreasca. Nu va renunta si va merge inainte cu fruntea sus. ... [Keep your smile on your face,girl:)]



[alt moment de plictiseala au facut'o sa'si astearna gandurile pe blog .. ]

joi, iunie 19

trecand peste toate[..]


Cum spune si titlul .. pot sa spun k am incheiat definitiv o etapa ft lunga din viata, si de asemenea, destul de dureroasa si trista ..
Daca pana acum, recunosc, avea un fel de , nu stiu cum sa'l numesc, nu este regret, ci doar un gand asa ..catre ceea c a fost si ce ar fi putut fi ... acum nu'l mai am .. a disparut definitiv :)
Intr'adevar .. aseara am fost destul de afectata .. toate amintirile pe care le ingropasem in trecut, mi'au trecut intr'o secunda prin minte, una cate una .. insa nu'mi pare rau k am aflat ce am aflat .. m'a facut sa inteleg inca o data k orgoliul stupid nu duce la nimic bun .. si k un sfat pentru oricare, nu sunt eu in masura sa sfatuiesc pe cineva, am facut multe greseli si continui sa la repet, insa o concluzie as putea sa trag din toate acestea " Orgoliul nu trebuie pus niciodata mai presus de sentimente, caci le poate distruge .. lasa de la tine, accepta'ti greselile si incearca sa le repari, caci nimic nu este mai dureros decat sa stii k puteai indrepta lucrurile intr'un fel si nu ai facut'o "

Poate asta a sunat k o chestie siropoasa, lipsita de sens .. insa cuvintele astea puse cap la cap, m'au ajutat mult ..

Si in mod special, cred k nu mi'as fi bagat mintile in cap fara ajutorul catorva persoane la care tin enorm .. m'au facut sa inteleg k nu am ce regreta .. k trecutul e trecut, si nu se mai intoarce [voi va stiti, nu va mai insir aici] .. si pentru asta as vrea sa va multumesc .. .. va iubesc>:D< .. :*

Aseara, destul de tarziu.. aproape de ora 2 ..dimineata:D .. am avut ultima discutie cu un ft bun prieten, cel mai bun, inainte k acesta sa plece .. si mi'a spus cateva lucruri pe care promit sa le iau in seama .. :

Marius Black : suntem oameni
Marius Black : avem o viata
Marius Black : dak stam asa dupa fundu` la fiecare o perioada de enspe mii de ani viata se duce
Marius Black : timpu` nu sta in loc dupa noi
Marius Black : eu stiu o vorba : ,,In viata mai bine regreti ce-ai facut decat ceea ce n-ai facut''
Marius Black : tine minte vorba asta si repet-o in minte pana o intelegi si o pui in aplicare
Marius Black : gandeste-te ca timpul trece si nu ne asteapta
Marius Black : o sa te trezesti la o varsta inaintata
Marius Black : ca n-ai pe nimeni langa tine
°•°aLeCsa°•° : ..
Marius Black : asa ca las-o drq de frica
Marius Black : scoate-o din vocabular
°•°aLeCsa°•° : e greu..
Marius Black : dar nu imposibil si asta ne face sa speram
Marius Black : asa ca ai grija
Marius Black : eu zilele urmatoare nu cred ca o sa mai fiu` pe-aci
Marius Black : sau dak o sa fiu` o sa fiu` destul de putin
Marius Black : nu o sa mai am cum sa te sfatuiesc asa
Marius Black : asa ca tine minte ce-am vorbit in seara asta
°•°aLeCsa°•° : ...
Marius Black : si ai grija ce faci
Marius Black : ok
Marius Black : ?
°•°aLeCsa°•° : ok ..
°•°aLeCsa°•° : promit ..
Marius Black : asa te vreau
°•°aLeCsa°•° : dar vreau sa mai vb
Marius Black : calma
Marius Black : o sa-mi bag si net acolo
Marius Black : dar o sa fie si o perioada in care n-o sa am la inceput
Marius Black : dar dupa o sa se rezolve
°•°aLeCsa°•° : eh .. nu conteaza
°•°aLeCsa°•° : nu tin neaparat sa vb seara d seara
°•°aLeCsa°•° : dar asa din knd in knd
Marius Black : :P
Marius Black : totu` e sa nu ma uiti
°•°aLeCsa°•° : nui asa k t intorci ..?
°•°aLeCsa°•° : cum sa t uit mah?
°•°aLeCsa°•° :
Marius Black : eee
°•°aLeCsa°•° : zi k da ..
°•°aLeCsa°•° : k anu trecut ..
Marius Black : ca anul trecut nu
Marius Black : din pacate
Marius Black : dar o sa ma intorc, asta e clar
°•°aLeCsa°•° : cand ?
Marius_Black : sincer nu stiu..
°•°aLeCsa°•° : aproape 3 ani
Marius Black : 3 ani de cand...?
°•°aLeCsa°•° : vorbim
Marius Black : eh..calma
Marius Black : o sa mai fie multi de acum in colo dak ne ajuta Dumnezeu
°•°aLeCsa°•° : normal k o sa fie >:D< ... Marius Black : hai fugi, vb in 2 zile ok ? Marius Black : acum fugi la somn °•°aLeCsa°•° : c pot sa spun .. °•°aLeCsa°•° : drum bun .. ai grija de tine Marius Black : ms ms Marius Black : si tu de tine ..
[n'am sa te uit niciodata :( ..]

Ca o incheiere .. avand in vedere k e un articol destul de luuung :)) .. vreau sa mai spun k ma simt tare bine .. acum da .. :x .. si stiu sigur k am lasat deoparte ce a fost .. trecutul e undeva departe .. acum traiesc prezentul .. si e bine .. cat despre viitor .. 'ce va fi, va fi'

Inca o data, va multumesc .. :):*:*

[confia y espera]

miercuri, iunie 18

lil' smile .. :)

Yep .. pot sa ma laud k am dormit bineeeeee ... 8-> .. si ma simt bineee .. dupa ce a fost naspa aseara .. trebuie sa incerc sa trec peste, desi doare al dracu de tare .. :( ..
Am pe repeat aceeasi melodie, geniala dupa parerea mea, ^Bosson - One in a million^ .. stau in fata monitorului, scriu, si viseeeez 8-> .. cu ochii deschisi ce'i drept .. dar visez ..

Ce bine e cand ai alaturi pe cei la care tii, si care tin la tine .. :x .. gr8 feeling :x .. va multumesc k existati si mai ales k ma suportati :)) .. snt o mare pacoste, stiu :"> ..
Insa nu totul e asa roz, lipseste ceva k fericirea sa fie completa .. :) ..dar timpul le rezolva pe toate.. sper!!

[" and even though I really love you, I'm gonna smile 'cause I deserve to .. "]


[always in my heart<3]

marți, iunie 17

sadness

Nu stiu cum sa incep .. sunt dupa o portie de plans .. si am cativa nervi .. so imi cer scuze pentru micile aberatii ce le voi scrie in continuare ..

Totul a pornit de la ceea ce am aflat azi de la mama, o veste .. nici nu stiu cum s'o numesc .. intr'un fel este una buna, dar in acelasi timp ma umple de triste .. :-<
Cum frate sa pleci din tara ta, sa lasi in urma prietenii si tot ce te leaga de locul unde te'ai nascut ?:(( .. desi ai o sansa unica, si stii k iti va merge bine .. macar o urma de remuscare asa nu simti ?

Eu n'as putea .. indiferent de cat de greu mi'ar fi .. n'as pleca .. dar nu ceea ce cred eu conteaza .. conteaza doar k pleaca .. 2 prieteni ft buni .. cum mai rar exista :-< .. si nu vreaaauuuu :(((

Stiu k ma port k un copil razgaiat .. dar chiar nu ma pot abtine .. :-< .. tin prea mult la voi .. si o sa'mi lipsiti enorm .. cine ma mai ajuta pe mine la info ? si cine ma mai suporta seara de seara cu aberatiile mele ? cine ? :(( .. chiar n'am cuvinte acum sa scriu tot ce'mi trece prin cap .. dar se intelege de la sine k e greu .. poate pentru altii nu, insa pentru mine da .. :-< !! De fiecare data cand ma atasez de cineva, se intampla ceva :| ... si exemplele snt destule ... acum in cazul d fata .. nu stiu ce sa fac, nu prea am ce .. :-<

si doaree .. :-<

[e greu ..]

dorinte

...

^As vrea sa te pot compara cu oricine
^As vrea sa cred ca esti la fel ca toti
^As vrea sa nu te mai vad asa special
^As vrea sa nu'mi mai pese
^As vrea sa nu mai am parte de aceleasi vise, seara de seara
^As vrea sa nu fie spre tine ultimul meu gand inainte de a adormi
^As vrea sa nu fi tu prima persoana care imi vine in minte cand ma trezesc
^As vrea sa ma prefac ca nu ma mai interesezi
^As vrea sa intelegi ca iti sunt alaturi, neconditionat
^As vrea sa stiu ca si tie iti pasa
^As vrea sa stii ca tu primezi
^As vrea sa cred ca speranta nu moare
^As vrea sa'ti reintalnesc privirea
^As vrea sa'ti pot fura un zambet
^As vrea ... dar e greu :)


[you're one in a million]
[no matter what I'll have to do, I'll wait for you]

luni, iunie 16

conteaza .. ? nu mai conteaza


N'am chef .. habar n'am de ce stau si scriu pe blog la ora asta .. n'am niciun pic de inspiratie .. si totu'i naspa .. sunt trista ... iar :-<
Dar totusi .. as vrea sa mentionez cateva lucruri .. simt nevoia sa ma descarc ..
Chiar nu pot sa inteleg .. de ce unii simt nevoia sa faca ceva complet aiurea, care nu li se potriveste doar pentru a face pe plac cuiva, pentru a fi si ei 'cool'? Mai rau .. de ce se lasa folositi in cel mai josnic mod .. si nu deschid o data ochii ?

***Daca nici de sfatul celor care tin cu adevarat la tine nu iei seama, macar priveste'te o clipa in oglinda .. poate ea iti va da mai multe raspunsuri .. cauta o clipa in sufletul tau .. sa vezi cine iti vrea binele si cine iti vrea raul .. e aiurea frate, sau mai bine zis 'soro' .. cat ai de gand sa o mai tii asa ? Nu te'ai saturat de situatia asta ? Chiar nu vezi k e ceva schimbat, in special la tine ? Sau poate nu vrei sa vezi ..

Poate va suna mai filozofic, dar nu'mi pasa .. acum chiar nu mai conteaza .. dar .. cum sa spun eu .. In viata, dai de tot felul de persoane, unele care te accepta asa cum esti, altele care vor sa te schimbe, sa fi si tu k ele .. alegerea e a ta :) tu decizi ce drum urmezi .. oare merita sa iti schimbi tu felul de a fi de dragul cuiva kre nu are nicio valoare? Oare nu este mai bine sa fi TU, si sa nu iti pese de parerea lor .. ? Nu ai de ce sa vrei sa fi ca altcineva, pentru ca nu ai cum .. toti suntem unici in felul nostru, fiecare are ceva deosebit al lui .. si nimeni niciodata nu va putea schimba asta .. :) .. so .. gandeste'te .. inca mai e timp .. eu sper doar k vei lua decizia cea buna .. :)

[se stie persoana .. ][..]

*** .. in alta ordine de idei .. vreau sa mai adaug inca ceva .. mi'e dor .. mi'e al dracu de dor .. :-<
si vreau sa plang .. si nu pot .. :-< ..



[wish u were here .. ]
[pentru mine, pentru noi, e prea tarziu ..]

sâmbătă, iunie 14

Cu cartile pe fatza

* Exista oameni care te iubesc, insa nu stiu s'o arate .. *

De ce asa .. ? Chiar asa greu le este unora sa vorbeasca pe fatsa despre ceea ce simt, despre ceea ce gandesc si vor .. ? Evident, este mai usor sa te ascunzi in spatele unei masti si sa pretinzi a fi altfel decat esti cu adevarat .. iar cand cineva isi da seama de acest lucru, sa mai si negi .. jalnic .. :|
Poate cer eu prea multe, nu spun k nu, mereu am fost o persoana pretentioasa, insa niciodata nu am cerut mai mult decat pot oferi .. !! Si dak ofer sinceritate, si ii tratez pe ceilalti in acest mod, cer acelasi lucru .. dificil nu ?:| pentru majoritatea da ..

Din ce in ce mai des tind sa cred k nu prima impresie e cea care conteaza, ci a doua sau urmatoarele. Asta pentru ca de nenumarate ori am incercat sa caracterizez o persoana doar vazand'o o singura data .. si cum aparantele inseala .. m'am inselat si eu .. si chiar imi pare rau .. !!
Pana nu vorbesti mai mult cu cineva si vezi ce fel este, n'ai cum sa il etichetezi si sa iti sustii ferm parerea pentru k risti k aceasta sa fie total eronata .. [afiz celor care judeca fara sa cunoasca macar putin .. :|]

Si nu .. nu mi'e bine .. sunt putin suparata .. motivul nu'l stiu .


[nu stiu ce m'a apucat sa scriu asta .. insa am scris'o .. ][enjoy it:)]


["Sunt locuri in sufletul meu pe care am fost nevoit sa le incui
Macar pentru-n moment as vrea sa le pot arata oricui.."][Veritasaga-Doar un moment]
" [..]Y eso es más fuerte que dejar pasar el tiempo ..
..somos el uno para el otro y tú lo sabes
..ya no encontraras a nadie que jamás.
..te quiera como yo ..[..] "



planuri..


Yep .. a venit si vacantsa .. din fericire pentru unii, din nefericire pentru mine :)) .. si nu, nu's nicio tocilara disperata de scoala .. doar k astea 3 luni ce vor urma, reprezinta in primul rand plictiseala .. si timp pierdut aiurea ...

Tocmai de aceea ma gandeam sa'mi fac un fel de lista cu lucrurile pe care planuiesc sa le fac, si sper sa le pot duce pana la capat:D ..
Hmm ... in principiu .. as vrea sa ma angajez .. nu stiu unde inca, azi cred k ma duc cu Andrada sa ma interesez .. desi n'am inca 16 ani impliniti, poate merge .. :-?
Macar 2 saptamani-o luna .. si ar fi ceva .. plus k nu ma angajez singura, o iau si pe Glo cu mine :> .. o sa fie distractiv, zic eu :)) ..

Pe langa faza cu munca, mi'am mai propus sa termin si cele 3 carti care imi fac cu ochiul .. d prima m'am apucat deja .. in 3 zile maxim o termin :-? .. dupaia continui cu restul :))

De altfel as mai vrea sa stau mai mult afara .. prin parcuri .. sau chiar aici in cartier la un volei ceva .. [..] vreau sa vad mai multe filme, poate ma duc si la teatru [Alexia cand te intorci da un buzz:)))))] .. hmm .. si nu in ultimul rand, prin august ma car la munte 8-> .. aer curat .. soare :x ..

Cat despre cealalta idee, mai precis cea de ieri, initiata de var'mea si sustinuta apoi de mine si 'compania' :)) .. nu stiu ce sa spun .. ramane de vazut ... >:) insa rolul acela ti se potriveste perfect,fato !! [este vorba de un film, pentru cei ce nu cunosc:D] .. momentan e doar o idee .. mai incolo o dezvoltam dak e .. :D

So .. ne mai auzim :)

[Fiecare cauta iubirea
Si fiecare are o cale a sa
Si toti visam fericirea
Pentru ca toti avem nevoie de ea
Fiindca viata e aici doar o data,
Vreau acum sa simt ca traiesc!!]
[Zi de zi traiesc asa cum vreau
Viata-i frumoasa cand stii sa iubesti
Zi de zi traiesc cum imi place
Viata-i frumoasa zi de zi daca stii s-o traiesti!!]

[Hi-Q - Traieste]

vineri, iunie 13

Just a poem

.....

" Iti aduci aminte ziua cand ti'am spus ca esti frumoasa,
Cand cu buzele de sange si cu ochii sclipitori
Printre arborii de toamna te opreai incet, sfioasa,
Lasand gandul spre amorul inteles de-atatea ori ... ?

Asteptai sa fiu poetul indraznet ca niciodata
Ca s-auzi ecoul rece-al unor calde sarutari
Te duceai mereu 'nainte inspre-o umbra-ntunecata
Ca o pala ratacire coborand din alte zari ..

Ah, mi-ai spus atat de simplu ca ti-e sete de iubire
Neascultand decat soptirea singuratecei paduri,
Iti opreai cu mana sanul si zambea a ta privire,
Chinul departarii noastre neputand sa-l mai induri ..

-Ha,ha,ha, radea ecoul, de radeam de-a ta placere,
Intre om si-ntre femeie mi-ai spus ura din trecut ..
Te-am lasat sa-nsiri povestea cu dureri si cu mistere,
Pentru mine, ca oricarui trecator necunoscut.

Iti aduci aminte ziua cand ti-am spus ca esti frumoasa,
Cand, in soaptele padusii, poate ca te-am sarutat
Ascultand ecoul rece, inspre toamna friguroasa
Ce-aducea-ntalnirii noastre un adio-ndepartat ..? "


[George Bacovia - Poveste]

A trecut ..

Clasa a9a .. primul an de liceu .. anul in care incepe o noua etapa in viata oricarui adolescent, anul plin de emotii, anul in care cunoastem lume noua .. s'a dus .. repede, mult prea repede:-<
Parca ieri dadusem examenul si asteptam cu nerabdare rezultatele repartizarii .. si ce bucurie am simtit cand am aflat k intrasem acolo unde imi doream atat de mult:x ahh:x
Cum am spus putin mai sus, acesta a fost anul in care am inceput o noua perioada din viata, m'am maturizat mult in gandire, poate m'am si schimbat .. am inceput sa vad viata cu alti ochii, diferiti decat cei de copil .. si asta e bine .. desi nu totul a fost roz .. pot sa spun k anul acesta l'am vazut k un nou inceput, k o raza de speranta comparativ cu scoala generala .. [cine stie cunoaste:)]

[" Timp, incotro mergi ..?
Spre ce meleaguri noi, grabit alergi ?
Cum.. poti intr'o zi ..
Sa schimbi in oameni mari, niste copii ? "]
[frumoase versuri .. acum le inteleg semnificatia ..]

Revenind la subiect .. pot sa spun k azi a fost o zi geniala din toate punctele de vedere .. :x .. desi acum sunt ft obosita .. mersu' p jos deh :)) .. si peste cv timp ma bag la somn .. macar o jumatate de ora asa .. dupaia iar o iau de la capat .. cred k ies la un volei .. :x

Sa nu uit sa postez o poezie .. da poezie :)) .. desi nu ma omor dupa ele .. asta chiar mi'a placut .. si versurile si semnificatia .. :x so .. to be continued >:)

marți, iunie 10

Strong ? .. I wished to ..

Obositoare zi .. de'a dreptul .. trezitu d la 7 nu'i de mine .. (:| .. bine k a mers bine serbarea ..
Imi pare rau rau k au plekt cei de a 12a .. vazandu'i asa tristi p unii dintre ei, ma gandeam k peste 3 ani vom fi si noi la fel .. timpul trece mult prea repede .. si din pacate .. nu poate fi dat inapoi .. oricat am vrea .. :)
In ciuda somnului si a durerii de cap ce ma incearca de cateva minute .. tin sa mentionez k am o stare asa de bineeeee .. :x .. don't know why .. dar nu'mi pasa .. ma simt BINE!! ..
Vroiam sa postez compunerea aceea despre 'iubire' dar n'am niciun chef .. cred k ar fi mai bine sa scriu ce imi trece mie prin cap in momentul de fata .. hmm .. desi am sa aberez, as usual:)

Hmm .. se spune k la varsta asta uiti mai repede, si treci mai usor peste toate problemele, in special cele sentimentale pentru k esti inca mic .. si ai toata viata inainte k sa te confrunti cu tot felul de situatii naspa, sau mai putin naspa .. !! Eu nu cred in chestia asta, nu trebuie sa ai peste 20 de ani k sa poti spune 'da, intr'adevar .. sunt indragostit/a' .. chiar deloc :-j.. totul consta in cum vezi lucrurile, cum simti si cum gandesti .. ce anume lasi sa te conduca, mintea sau inima ..:)
Sunt multe citate gen 'listen to your heart' .. insa nu mereu functioneaza .. si oricat ti'ar spune inima ceva, ea nu iti va spune niciodata dak este bine sau nu, va spune doar ceea ce vrea ea ..
Cred k o 'conlucrare' intre cele 2 ar fi mai potrivita .. si sa te ghidezi dupa amandoua este mare lucru!
Eu nu ma pot lauda cu nimic de acest gen, intrucat nu sunt deloc o fire rationala, dimpotriva .. actionez mereu din impuls, din 'reflex' .. de cele mai multe ori condusa de catre inima .. si nu iau mereu cele mai potrivite decizii .. 8-| .. insa asta este .. dak toti am proceda mereu asa cum trebuie, am fi numai 'perfecti' :-j .. si asta nu prea e posibil ;))


["Nu cer nimic altceva,decat pe tine..oricum ai fi,dar sa fii tu...alte pretentii nu am.."]
[Stii ..am vrut sa iti spun ca..."cineva,undeva te iubeste",dar ceva m'a impiedicat si am renuntat ..".]


De ce mereu cand vrem sa facem un lucru ne oprim exact cand mai lipseste doar un singur pas pentru a ne atinge scopul ? De ce tindem sa renuntam mult prea usor la un ideal mult visat .. ??


[Porque aun te amo!!]


Si nu vreau frate, nu ma dau batuta nici de'a draq >:) .. hai k anul asta a mai fost cum a fost, insa la anul promit, in primul rand mie, k va fi altfel .. din toate punctele de vedere .. voi gandi de 2 ori inainte de a face un lucru, n'am sa mai pun suflet pentru orice lucru spus la intamplare, n'am sa mai plang[asa mult], si .. poate voi face in asa fel incat sa primesc si ceea ce imi doresc cel mai mult .. singurul lucru care conteaza cu adevarat pentru mine .. timpul le rezolva pe toate :)



[Time,I have been patient for so long
How can I pretend to be so strong?]


[never,never let u go/you're the one i'm searching for ..]




duminică, iunie 8

doar o fata ..




Doar o fata cunoaste cu adevarat sufletul unui baiat.

Ea ii stie temerile,vede in el ce altii nu vad si il intelege chiar si atunci cand pare de neinteles.

Este singura care este dispusa sa-l asculte la orice ora din zi sau noapte si,de altfel,este si singura sa alinare.Ii cunoaste trecutul si,spre deosebire de altii,nu il judeca,ci il accepta asa cum este,cu toate defectele si atuurile sale si nu l-ar schimba pentru nimic in lume,caci el este unic pentru ea.Crede in visele lui si il incurajeaza la fiecare pas,are incredere in ceea ce face si nu ii este teama sa isi imparta visele cu el.

Doar o fata cunoaste toate temerile unui baiat.Stie ce il face sa planga,dar in mod miraculos reuseste sa ii insenineze ziua doar printr-un zambet,intrucat pentru ea doar asta conteaza, fericirea lui.Doar ei ii poate marturisi tot ce il apasa,fiind sigur ca ea il va intelege si,chiar daca nu va putea sa ii dea vreun sfat anume,este bucuros sa stie ca are pe cineva care ii va fi alaturi orice s-ar intampla.

Doar o fata stie cum bate inima unui baiat,la fel cum bebelusii stiu cum bate inima mamicii lor deoarece aceea a fost sursa vietii lor timp de cateva luni,astfel si ea ii cunoaste bataile inimii lui,din clipele in care a dormit pe pieptul sau,amintirea a caror clipe o tin in viata zi de zi.Batai care pentru ea inseamna atat de mult,batai pentru care ar fi in stare sa isi dea propria viata,doar pentru a le lasa pe ele sa continue sa bata.Batai care prin simpla lor prezenta ii dau fluturasi prin stomac.Bataile vietii lui...si a ei.

Doar o fata poate iubi cu adevarat un baiat,asa cum nu il va mai iubi nimeni niciodata.



P.S. Pentru tine,acea fata as vrea sa fiu eu...
[no matter what i'll have to do .. i'll wait for you]["Elliott Yamin - Wait for you"]

[nu este scrisa de mine, insa este superba:x ..]

cuvinte .. versuri ..:)

[Sunt doar niste cuvinte ce-mi aduc aminte
De ceea ce-mi spuneai cand te-am cunoscut
Si inca alte cuvinte care-mi intra in minte
Cand cu tine sunt si-mi place sa le aud
Uita-te la mine,eu ma uit la tine
Ne intelegem parca numai din priviri
Vreau mereu sa sti eu te voi iubi
Pana-n clipa-n care eu nu voi mai fi...]

[Smiley feat. Adi - Cuvinte]

sunday feelings ..

Aiurea frate .. din ce in ce mai des observ k de fiecare data knd sunt intrebata ce mai fac .. raspund din reflex 'bine' .. si nu pentru k asta ar fi adevarul .. ci pentru k asta e raspunsul p kre prefer sa'l dau intrucat e mai convenabil dkt sa incep sa'mi spun 'oful' .. nu k n'as vrea .. dar nu prea am cui :)
Parca e mai usor sa afisezi in zambet fals si sa tii totul pentru tine, din respect pentru ceilalti nu?:) .. dar respectul fata de tine unde mai este ? Ajungi intr'un moment in kre simti k dak nu dai totul afara, explodezi :) ... that's how I always feel :).. intr'adevar .. increderea este un lucru kre se obtine greu, insa se poate pierde intr'o clipa .. si in clipa de fata .. nu prea mai am incredere in nimeni .. bine .. cu cateva exceptii .. persoane kre merita cu adevarat .. restu ..:-j[hai pa]
Idealul meu acum este sa dau mai multa atentie lucrurilor marunte .. pe care nu stiu din ce motiv le'am ignorat .. k tot se spune k viata e facuta din lucruri marunte nuh ?:) .. si mai ales .. sa dau atentie persoanelor de la kre am ce invata, si p kre pana acum nu le puteam vedea dkt k p niste simple cunostinte .. hmm :-? ramane de vazut >:)

...................................................................................................................................................................
Am o durere imposibila de cap .. drept pentru kre imi cer scuze pentru cuvintele mai putin placute pe kre le voi folosi .. Sa ma pish p LINEAGE 2 si p toate jocurile de acest gen!Marsh!Nu va sufar >:P .. toti stau in fata unui monitor si traiesc in lumea aia virtuala .. deschide omule ochii.. viata nu e formata doar din elfi sau c dracii mai sunt p acolo :-w ..
Si cum eu urasc statul in casa mai mult dkt orice .. continui prin a spune k imi displace complet ideea de 'vacantsa de vara' pentru simplul motiv k deja stiu cum se va desfasura ea .. trezit tarziu .. calculator la greu .. iesit afara nu ..[k deh .. n'am cu cine:|] .. pe mess toti cu statusul 'dnd ma joc' [huuuua>:P] ... aceeasi muzik .. aceeasi plictiseala si la tv .. intr'un cuvant 'NASPA' ..
Revenind la calculatoare si jocuri .. tin sa mai precizez k nu am nimic cu ele neaparat .. doar k din cauza lor relatiile dintre persoane s'au racit in mod evident .. cum toti prefera un calculator dkt o plimbare in parc .. nu mai e loc de alte comentarii .. stati fratilor cu calculatoarele .. k trece viata p langa voi si nici nu va dati seama >:P ...
N'am dormit mai deloc .. asa se explica si starea mea proasta .. am facut curat .. acum astept musafirii :| .. lovely sunday :)



[make me smile again!!]

sâmbătă, iunie 7

eu cu mine


E seara .. in jur d ora 9 cam asa .. inca ploua .. kt poate sa'mi placa 8-> .. picaturi marunte si dese .. creeaza o stare d'aia d melancolie ..8-| ..
Am ramas singura .. var'mea a fost ieri la mine si a ramas sa si doarma .. am pierdut timpu' pana la vreo 2 jumate :"> .. am stat la discutsii .. glume .. si noi k fetele >:) :)) ..
Si e asa o plictisealaaa .. p mess liniste totala .. la tv joaca Elvetia cu Cehia ..[ah Euro 2oo8:x] .. p la 10 jumate joaca si Portugalia [=p~ Ronaldooo ..]:)) .. copil prost 8-}
Ma gandeam cu nostalgie la anul scolar c a trecut .. mult prea repede,dupa parerea mea. Parca ieri intrasem in curtea liceului si nu cunosteam pe nimeni .. [..]
Si a trecut .. superb an :x .. si acum prima vara in kre n'am sa duc lipsa generalei .. si unei anumite persoane .. :-j ..[finally]

Desi urasc ideea .. 2 luni singura :| .. plictiseala .. abia in august plec si eu p undeva .. totusi vreau sa profit la maxim de vacantsa asta :x .. sa'mi dedic mai mult timp mie ..:"> i miss me:) .. si in special prietenilor :x ..[poate nu dau de voi mah :-w] ..
Eterna durere de cap .. e k o regula .. seara p mine ma doare capu 8-| ..
Am tot incercat sa invats melodiile pt cor ..[martsi faimoasa serbare:|] .. si ce melodii .. imposibil sa nu plang knd le aud :| .. wtf :-< .. ma urasc pt asta :-w

Si e naspaaaaaaa k stau singura ... si e naspa k Andrei joaca intruna Lineage 2 :-w .. si e naspa k n'am cu cine sa vorbesc .. si e naspa k tot ascult aceleasi melodii si nu ma satur d ele ...

Hmm .. sa nu uit .. La multsi ani Steauaaa :x echipa mea d suflet :x:x .. sa cresti mare[mai mare dkt esti deja>:)] ... remember .. CFR SUX >:)
Cred k ma bag la un joc ceva .. see ya :)



[can't live .. can't breathe with no air .. ][miss u 8-|]

marți, iunie 3

Maktub

andrei bb': "totu e in zadar dak nu crezi in tn"

andrei bb': parerea mea
andrei bb': legat de ce sa faci in continuare
andrei bb': faci cum iti zice instinctu ala impulsu ala si inima aia

hmm ... cred k d la asta am pornit .. d la cateva vorbe spuse de 'fratimiu' ..:-? pai nah .. knd nimeni nu iti mai arunca o privire sa vada 'ti-e bine', 'nu ti-e bine' .. cine altcineva sa iti fie alaturi ? .. pentru asta vreau sa'i multumesc si lu var'mea ... te ador blondo:x .. ms k ma suportsi si k imi esti alaturi neconditionat:):*

Acum am asa o stare .. parca as plange .. dar in acelasi timp as rade .. din tot sufletul .. dubios :-?
E si o usoara tristete .. k nah .. doar e vorba d mn :| .. :-< ..buh`bye .. ne mai auzim:)

[Entre el amor y el odio me enamoro mas de ti
Como dos sentimientos tan distintos viven hoy dentro de mi...

Por mas que lo pienso no comprendo
Como puedo odiarte al mismo tiempo
Que me muero por estar cerca de ti...]

duminică, iunie 1

back to basic .. again


E trist .. si naspa.. totul!! Chiar nu gasesc niciun motiv sa zambesc, cel putin nu in momentul d fata. Stau in fata monitorului si scriu.Singura aks, cu muzik oprita, la fel si tv'ul ... tristete generala .. cauzata de .. chiar nu stiu :-?? sau ba da .. motivul este si va fi mereu acelasi .. :-<>




y a la ves tan distantes ..


[Desde hace tanto tiempo guardo este sentimiento, me siento unida a ti, te veo y siento morir,
se lo que debo sentir, porque no lo puedes decir? me harias tan feliz si pudieras compartir!]

[juntos en silencio cuando hay tanto que decir juntos en instantes cuando hay tanto por vivir]

[ador melodia :">:x .. si nu m'am putut abtine sa nu o postez:x]