duminică, august 31

Data nasterii.

Am gasit o chestie draguta pe un site. Ce spune data nasterii despre tine? Pentru detalii .. vezi Aici

26 - Nascuti in a douazecisisasea zi a lunii
Familia este foarte importanta pentru dumneavoastra. Va simtiti impliniti atunci cand sunteti inconjurati de cei dragi. Probabil ca aveti mai multi copii sau v-ati dori sa-i aveti in viitor. Gospodaria va functiona fara probleme datorita spiritului dumneavoastra organizatoric, pe care de altfel l-ati putea folosi si la servici. Va intelegeti foarte bine cu oamenii deoarece sunteti o persoana cu o popularitate extrem de mare. Este foarte greu sa va concentrati gandurile in clipa de fata deoarece nu uitati niciodata nimic, indiferent daca este bine sau rau. Se pare ca aceasta atitudine nu este foarte logica dar aceasta este ceva la care veti mai lucra. De asemenea, aveti tendinta sa va ganditi la prea multe lucrurie deodata si de aceea proiectele incepute odata nu au fost terminate. In ciuda acestui aspect negativ, oamenii sunt incantati de dumneavoastra.

Uhmm .. se potriveste .. cat de cat.

Fara raspuns.


Ma intreb .. oare cuiva care nu isi aduce aminte de tine, chiar ii pasa ?
Sau .. daca dupa o perioada indelungata de timp iti adreseaza cateva cuvinte, inseamna ca ti'a dus dorul ? Macar putin ?

Sunt o groaza de intrebari pe aceasta tema, pe care uneori, nu ezit sa mi le pun, stiind insa, ca raspunsul nu am cum sa'l gasesc, desi il caut.

De ce unele persoane isi amintesc de tine doar cand au nevoie de ceva ? Si de ce dupa ce obtin ceea ce isi doresc, dispar ? O fi adevarat ca nimeni nu se intereseaza cu adevarat de cineva decat atunci cand are un anume interes ? ..Dar motivul pentru care se procedeaza asa .. ar fi cumva acela .. ca poate fiecare dispune de o anume bunatate neconditionata ? Dorinta aceea de a ajuta, de a face bine .. uneori s'ar putea intoarce impotriva ta.

Poate .. nu neaparat acum, ci oricand .. un simplu 'mi'ai lipsit' sau ..'stii .. ma gandeam la tine' ar fi fost de ajuns. Dar mai bine nu. Totusi .. intrebarea ramane aceeasi .. Ti'e dor de mine ? :)

Changes.Life goes on.


Va vine sa credeti ca maine e deja 1 septembrie ? Mie nu. Oricat de mult imi doream la inceputul vacantei sa fiu iar la scoala, aceste doua saptamani ramase parca imi dau fiori. Timpul trece prea repede .. si uneori .. oricat ne'am dori .. nu il putem tine in loc.

Schimbari .. la ce se refera de fapt .. ? Poate fi o schimbare de look, a prietenilor, a locuintei ori a adresei de mail respectiv id de messenger. Nu. Schimbarea de care aveam nevoie (si care, zic eu, a avut loc) se refera mai mult la comportament, mentalitate & co. Vulnerabilitate, naivitatea .. toate aceste lucru de care dadeam dovada ...s'au redus in mod considerabil. Izolarile si inchisul in camera sub o ploaie de lacrimi mi se par, sincer, o prostie. E ok, la momentul respectiv te ajuta sa te descarci. Dar atat. Acestea nu fac viata mai colorata si nici nu te ajuta sa'ti invingi temerile. Dimpotriva, iti sporeste firea sensibila, de care unii pot profita. De acum voi risca, cum vine vorba 'nu risti, nu castigi' . Si voi risca pe pielea mea. Daca n'ar exista probleme, poate ca viata ar fi plictisitoare, mult prea monotona. E ceva normal, avem probleme, le rezolvam cum putem, insa .. cel mai important, increderea in sine nu trebuie niciodata pierduta. Pentru ca, daca tu nu ai incredere in tine, cine astepti sa o faca ? Ceilalti ? Neah .. nu e chiar asa. Vreau sa plec singurica in cautarea increderii (in special in mine) .. si sa nu mai depind de nimeni, ci doar sa fiu constienta de valoarea mea, de ceea ce pot .. sa ma simt bine'n pielea mea. Nu a zis nimeni ca e usor. E o treaba destul de grea, pe termen lung si presarata cu obstacole. Dar viata e facuta din lucruri marunte nu? :)


In urma toate-au ramas
Si-acum pas cu pas
Te apropii de cerul senin
Mai bea un pahar de vin
Si zambeste.
Cineva Acolo Sus te iubeste.

[Veritasaga - Cer senin.]


So .. that's a part of new me. [si din toamna, mai vedem noi.]

Iata si melodia care se aude in boxele mele de 2 zile incoace.

"If you wanna lie to me
If you'll ever see yourself
Don't come back and cry for me
'Cause you've gone too far ...
If you feel my love
Can hear my thoughts
Can you feel everything
And if you hear my thoughts
Can you feed my soul
Can you save it too
Not the one that I need
To stay high on my feet
Don't need you to succeed
Can you feel this hate that runs to you
Can you feel it too..?? "

[Blaxy Girls - If you feel my love.]

Freedom!!


'Liberaaa din nouuuuu!! Vreau sa iau viata la mistoooo! Sa fac doar ce simt .. si simt ca seara astaaa .. seara asta e a meaaaa!! '

Nu, nu am baut nimic :)) . Bine .. acum nu .. Hmm .. dar sa scriu cum a inceput totul ..

Venise si mult asteptata zi de 30 august. Adica ieri. Adica Sfantul Alexandru. La multi ani inca odata celor cu numele de Alexandru/ Alexandra .. si nu in ultimul rand mie. Asa .. trecem peste. Planuisem de mult o iesire ca intre fete, si asta era ocazia perfecta. Ne indreptam catre Mc din Floreasca .. cu sticla de Garrone in punga. Cartofi prajiti .. inghetata .. suc .. si paharul mare de Garrone, cate unul pentru fiecare dintre noi.. ca doar asta ne era cadoul de la var'mea:)). Cum Gloria nu le are cu bautul .. am zis sa o ajutam putin .. var'mea si cu mine .. si am impartit paharul ei .. Geo varsase pe jos din paharul ei .. Simi bea linistita din al ei .. toate bune. Am plecat prin circ .. sa sarbatorim .. deh .. si noi ca fetele. Nu stiu daca la mine, dar la celelalte deja incepuse sa se simta efectul bauturii .. gen .. manele la maxim .. dans .. chiuit :))) .. ce mai conta ca nu eram singure si ca toti batranii se uitau ciudat la noi .. ne'am simtit bine. Mai stii var'meo : ' Ai grija sa nu dai cu creasta in copac!' =))) .. Plecand de acolo .. dupa ceva timp petrecut cantand si tot asa .. am dat pe la un magazin .. sampanie evident :)). Urmatoarea oprire .. parcul tei =)) .. sampania desfacuta a ajuns fix pe pantalonii mei albi!! Ingrozitor! .. dar trecem peste .. cativa batrani jucau linistiti sah .. insa din nefericire pentru ei, au fost deranjati de chicotelile noastre :)) .. Terminand sampania aia. . ne'am dus dupa alta .. si ca bonus am luat si o sticla de vin .. alb:x .. Le'am terminat si pe alea .. insa la sticla de vin .. mai mult de un sfert de sticla l'a 'dovedit' var'mea :))) .. incredibila fata asta .. eu la varsta ei nici pe bere nu puneam gura =)) .

In fine .. trecem peste .. acum efectele :> .. Simi - Mers leganat .. pe 7 carari .. Gloria - nimic .. doar un ras fara oprire .. Geo - nimic .. ft putin ametita .. Eu - nimic .. nici ameteala .. nici durere de cap .. chiar destul de fresh ... Var'mea - cireasa de pe tort :> .. mers leganat .. privire dubioasa .. ras prostesc .. obrajii rosii ... ce sa mai .. vinul isi facuse bine efectul :-s .. =))))

Replici de pe drum : 'Woooody .. vreau sa'l vedem pe Woody ' ... 'Euu ?? Eu n'am nimic .. Eu ma simt prea bineeeee' ..

La Mec : ' Dami si mie o apa plata .. ' (tipu se prinde ca e ceva neinregula) .. ' Ai baut garrone..Vai de capul tau' =))))

In drum spre casa .. : 'Baiiiiii .. e ziua lu Gloria mahh!! Ia zi la multi ani! ' .. ' Eu ma duc la scaritze sa ma vad cu adiiii ' ..

'Alexa : Fata .. cine e Adi ?
Var'mea : Cum mah cine'i Adi ?? Adi e viata meaaaa .. da mahhh .. e viata meaa .ca sa stiti si voi '

=)))

'Var'mea : Victoreeeeeeeeeeee .. prietenu meuuuu!!

Si tot asa .. mai pe seara .. dupa ce isi revenise cat de cat .. eu ii povesteam ce facea si ce zicea .. la care ea .. 'Fata tu ma minti !! Doamnee .. ce rusinee .. ' =))) ..

Acum lasand la o parte si betia (ei) .. faptul ca mamei nu i'a convenit .. mamei ei nici atat .. ca parintii Simonei s'au prins imediat .. ca Geo s'a certat putin cu ai ei .. a fost prea genial. Adica nu stiu .. nu de multe ori am avut tupeu (toate) sa ne purtam asa .. liber .. fara sa ne pese de ceea ce zic cei din jur. Si totusi .. oricare ar fi diferentele dintre noi .. de la felul de a fi .. pana la gusturile in ceea ce priveste muzica .. (Cum Gloria sa asculti tu manele??!?! =)) ) .. (Cum sa dansez eu pe ritmul ala de tarabana?!?! ) .. ne'am distrat .. si asta e cel mai important. Si nu, bautura nu te face sa te simti mai bine .. dimpotriva .. poate avea si efecte negative .. insa daca stii cum sa bei .. nu ai ce sa patesti :)). E frumos asa .. macar pentru cateva ore .. sa mai uiti de lucrurile care te supara .. mai ales cand ai alaturi persoanele cele mai dragi .. va iubesc bai nebunelor >:D< .. :*:*:*


De dimineata : 'Var'mea : Fata .. tu regreti ceva ?
Eu : Da .. ca nu am baut mai mult =))))) '

joke :P ..


Dar a fost .. super .. :X

joi, august 28

Untitled.[lipsa de idei]

Ce cacat! Zau ca m'ati suparat. Din nou. Imi displac complet cei care isi schimba parerile de la o zi la alta, si mai ales, simt nevoia sa dea sfaturi 'destepte' privindu'i pe ceilalti, in timp ce viata lor e un haos total. Rezolva'ti, prietene, probleme tale si apoi da'te mare ca vrei sa ajuti pe ceilalti. Nu multumesc, nu vreau sfaturi de la tine.

In alta ordine de idei, toate chestiile astea cu intelesul unei persoane mi se pare mult prea complicat. Ce e asa greu sa fi sincer, in primul rand cu tine ? Nu'mi plac ghicitorile, intrebarile fara raspuns, gandurile multe si fara rost in incercarea de a intelege ceva ce uneori,pentru mine, e de nepriceput. Nu ghicesc in stele si nici nu lucrez la biroul de informatii ca sa'mi dau seama ce dracu e in capul tau. Really, I can't. Nu ca asta ar mai fi o prioritate pentru mine, s'au schimbat multe de la ultimul post, insa voi reveni la subiectul asta cand voi gasi o exprimare cat de cat mai coerenta si niste idei pe care sa le pot pune pe hartie ori tasta fara sa mi se para ca suna ridicol in momentul cand le recitesc. Momentan nu sunt acasa. Dar voi reveni. O zi buna

[articol scris pe un colt de hartie, ora 2:00]

sâmbătă, august 23

no love.


You're falling
You're screaming
You're stuck in the same old nightmare
He's lying
You're crying
There's nothing left to salvage
Kick the door cause this is over
Get me out of here.

There's only hate

There's only tears
There's only pain
There is no love here
So what will you do?
There's only lies
There's only fear
There's only pain
There is no love here
So what will you do?


[and now i'm slowly givin' up..][there's no turnin' back.]

vineri, august 22

idei de la altii.

Citind una alta pe blogul lui Johnny .. am remarcat o ceva ce mi'a atras atentia mult. El isi punea intrebarea, cum ar fi daca ar fi fost o 'ea' si nu un 'el'.

La faza asta ma gandesc si eu acum .. uhmm ... cum era daca eram un 'Alex'. Pai .. Cred ca as fi fost un tip dragut .. cu ochii albastrii (daca aveam ochii mamei) ori caprui .. inalt (ca deh .. la noi e din familie) .. cu simtul umorului .. un romantic incurabil .. cu o mentalitate acceptabila, mai putin sensibil decat 'Alexa' .. zapacit .. si mereu alaturi de prietenii mei. :)

o clipa de luciditate.

La naiba. Cel mai tampit lucru sa te minti singur. Si cand faci asta prea des, ai 2 variante : Esti prost .. sau prost. Iar eu asta fac. Continui sa ma mint. Dar acum gata! Nu mai vreau amagiri. Mi'a ajuns si mie. Lucrurile incep usor usor sa se aseze. Si desi ma doare, si nimeni nu isi imagineaza cat, am sa omor acest sentiment, cu orice pret. Si desi stiu ca imi va fi foarte greu, lumea mea nu se va mai invarti in jurul tau, baiete, not anymore! ;)

despre invidie.


Invidiile se pot naste din diferite motive. X are o papusa mai mare decat Y, Y are un prieten mai frumos decat X. Acestea sunt banalitati, motive absurde, pentru care invidiile nu'si au rostul.

Oricine a invidiat pe cineva la un moment dat. De obicei facem acest lucru pentru ca, desi nu vrem sa recunoastem, ne'am dori sa fim in locul persoanei respective, bucurandu'ne de tot ce are aceasta, lucruri care noua, poate, ne lipsesc. Si poate acest lucru e normal, intrucat omul nu este niciodata multumit cu ce are, mereu fiind loc de mai bine.

Insa exista momente cand o mentalitate absurda .. si mai ales .. prostia in cantitate excesiva ne pot pune mari probleme, modificandu'ne in mod ciudat comportamentul. E foarte usor sa critici pe cineva, sa spui tuturor ce nu iti convine, sa il 'lucrezi' pe la spate. E usor. Dar dincolo de toate acestea, se afla o mare invidie. Invidie pentru ca stii ca nu poti fi ca acel cineva, desi tu continui sa afirmi ca respectivul/respectiva greseste .. ca e intr'un fel .. sau altul.


[Propria valoare ti'o vezi dupa invidia altora.]

Deseori, afland ca cineva ne invidiaza, ne simtim bine, ne simtim cineva. Dar si invidia asta, are o limita a ei. Cand invidiezi pe cineva, fara a avea un motiv, ci doar asa .. din rautate si ambitie, te poti considera maniac.

Revenind la cazul de fata, am ajuns unde vroiam. Si sa stii, draga mea, ca te pot umilii chiar fara sa folosesc apelative jignitoare. Uite, te intreb cam asa .. Pana la urma care e problema ta? Stii prea bine ca ai avut mult mai mult noroc decat mine, si pot spune ca te admir pentru asta. Fiecare isi face norocul cu mana lui, si tu asa ai si facut. Ca i'ai dat cu piciorul in mod prostesc, e partea a2a. Sincer .. nu ai niciun motiv sa ai astfel 'de sentimente' fata de mine. Si stii de ce? Pentru ca eu sunt una din putinele persoane, poate chiar ultima, care ar putea trezi invidia cuiva. Nu am realizat (inca) nimic cu care m'as putea lauda intr'un fel sau altul.

Sau sa fie cumva faptul ca tu ai tinut cu tot dinadinsul sa fi luata in seama si astfel ti'ai castigat reputatia pe care o stim cu totii ? Daca e asa .. imi pare rau, draguto, fiecare doarme asa cum isi asterne. Nu poti obliga pe nimeni sa te respecte. Respectul se castiga, nu se cere. Si in situatia asta, pot spune ca sunt cu un pas inaintea ta. Eu am demnitate, lucru care tie iti lipseste cu desavarsire. Cred ca nici macar nu stii cu ce se mananca.


Crezi tu ca ma doare ca ti'e bine? .. Te inseli.. ia mai gandeste'te .. .sincer .. mi'e mila de tine ;)

joi, august 21

Vise.



Ce frumos ar fi daca ..

*cu totii am avea puterea sa depasim orice obstacol pentru ca apoi sa o luam de la inceput si sa invatam din greselile comise.
*atunci cand visam ceva frumos si ne trezim sa nu ne intristam cand observam ca realitatea este cu totul alta.
*orice esec ne'ar face mai puternici.
*fiecare lacrima ar fi urmata de un zambet.
*nu am avea instinctul aceasta de a ne face dreptate singuri, de a ne razbuna.
*el ar invata sa priveasca prin ochii ei, intelegand ceea ce simte aceasta, fara sa o intrebe.
*cineva spune ca vrea sa fie singur, sa fie lasat singur.
*am putea gasi raspunsul la toate intrebarile, intrucat cele mai simple au si cele mai complicate raspunsuri.
*am putea dicta inimii.
*ea s'ar tine de promisiunea facuta.
*cei din jur ar incerca sa inteleaga.
*am putea face din noapte zi, si invers.
*ne'am afla in doua locuri in acelasi timp.
*pentru fiecare moment de tristete, sa primim fericire inzecit.
*am invata sa apreciem omul dupa faptele savarsite, nu dupa vorbele spuse.
*n'am ajunge sa depindem de acel cineva pentru a putea zambi.
*am afla care e rostul fiecarui lucru.
*prieteniile ar dura o viata.
*am putea fi mereu aproape de cei la care tinem cel mai mult.
*ar exista cate'o melodie care sa cante singura in orice moment, fiind in concordanta exacta cu starea de spirit a fiecaruia.
*cerul ar fi mereu albastru.
*toamna nu ar exprima mereu aceeasi melancolie apasatoare.
*am putea uita tot ceea ce ne doare, pastrand in minte doar clipele frumoase.
*nu am incerca sa ne schimbam doar pentru a placea in mod deosebit cuiva.
*unii ar mintii mai putin.
*tacerea nu ar durea mai mult decat cuvintele.
*visele ar prinde viata.


Si totusi, simt nevoia sa fiu singura. Gata. Nu va sufar.

p.s: 'ea' = 'eu' (imi place mai mult la persoana a3a).

aiurea.


" Mi'as fi dorit sa nu'mi para rau .. Sunt zile in care tu esti mult prea departe .. E doar un joc pierdut, si atat .. Asa se intampla cand joci totul pe'o singura carte. "



La naiba .. e incredibil cum reusesc eu sa dau dintr'o extrema in alta, sa'mi schimb starea asa din senin. Am momente de tristete profunda .. dar si de fericire maxima. Ciudat este ca nu cred ca imi voi gasi echilibrul .. desi il tot caut, nu dau de el. Nu's genul sa dau atentie prostiilor spuse de diverse horoscoape .. nu cred ca o zodie iti poate influenta personalitate si nici nu iti poate schimba intr'un fel sau altul destinul.

Citind cateva texte primite de la Anca .. mi'am schimbat putin parerea despre cele spuse mai sus. Daca inainte ma consideram o persoana mult prea complicata, acum imi sustin parerea si mai mult. Citez :

"..Balanţele sînt extrem de inteligente, iar în acelaşi timp sînt incredibil de naive şi credule. Vorbesc pînă te înnebunesc de cap, dar au un talent minunat de a şti să asculte. Balanţele sînt persoane agitate, dar rareori se grăbesc sau se pripesc. Nu mai înţelegi nimic? E şi firesc. Această zodie are o inconstanţă care te poate scoate din minţi şi îi bulversează pe nativi la fel de mult cît pe ceilalţi.

Mulţi îţi vor spune că Balanţa e numai iubire şi frumuseţe şi drăgălăşenie şi lumină. E adevărat, pînă la un punct, şi nu prea. Doar pentru că simbolul zodiei e strălucitorul cîntar al justiţiei nu înseamnă că nativii sînt întotdeauna perfect echilibraţi. Du-te la o farmacie şi roagă pe cel care lucrează acolo să te lase să vezi cum cîntăresc componentele preparatelor. Ai să vezi de cîte oscilaţii e nevoie pînă ca cele două talere ale cîntarului să fie în echilibru perfect. După acest experiment vei şti că Balanţele sînt calme, echilibrate, drăgălaşe, politicoase şi fermecătoare doar din cînd în cînd. în restul timpului, ele sînt enervante, certăreţe, încăpăţînate, agitate, deprimate şi confuze. Nativul e acum aşa, acum invers, dar după un timp, apare şi momentul de echilibru perfect ... "


Ma cam regasesc in cele de mai sus .. totusi mi'e greu sa inteleg .. cum te pot influenta toate astea.. ??



^Solo una mirada, y todo cambio de color.^

Si da, versul ala .. mai bine spus semnificatia lui imi da mari batai de cap. Nu intelegi nu? Ei bine, nici nu vreau sa explic. Eu stiu la ce ma refer. Si mai stiu ca e al naibii de greu sa treci prin faza asta. Cum o persoana iti poate schimba o zi intreaga doar aruncandu'ti o privire nevinovata, e ceva ciudat. Si mai rau, absenta acesteia, poate face ca o zi cu soare sa fie, pentru tine, una cu ploi si nori negrii, asemenea sufletului tau cand acel cineva iti lipseste cu desavarsire. Iar incep sa aberez .. dar inteleg ceea ce aberez. Uneori, preferam ca toate acestea sa fie doar o simpla poveste. Caci povestile au un happy end .. aceasta e o exceptie :).








miercuri, august 20

changes.

Aparentele inseala. Desi mi'am schimbat putin lookul, cateva suvite colorate nu cred ca ma vor face speciala sau diferita. Insa ma simt binisor privindu'ma in oglinda.





" Nu m'ai lasat sa'ti arat cine sunt/ M'ai judecat inainte sa ajung la inima ta/ Nu se face asa/ Iubeste'ma pe mine, nu imaginea mea. "


marți, august 19

learn how to lie. if u can.



***

-Ce mai faci ?
-Iti pasa ?
-Hei .. de ce vorbesti asa ? Evident ca da.
-Uhm .. sunt bine.
-Stii ca nu e bine sa minti ?
-De ce ?
-Asa.
-Ce te face sa crezi ca mint ?
-Privirea ta spune totul, mult mai mult decat lasi sa se vada.
-Si ce anume vezi in ochii mei ?
-Tu ce crezi ?
-Fiecare intelege in felul sau .. dar tu .. ai idee ce exprima ai tai ?
-Sincer, nu. Poate imi spui tu.
-Ceea ce incerci sa ascunzi, prefacandu'te, se citeste limpede in ei.
-Ce vrei sa spui cu asta?
-Tu ai spus'o .. nu'i frumos sa minti.
-Nu te inteleg ...
-Ba da, si inca mult prea bine. Fa un exercitiu de memorie.

***


luni, august 18

Survivor!

Ah! Ce bine ma simt..!. Desi somnul nu a fost prea odihnitor .. am adormit ca de obicei dupa 3 dimineata :">, cafeaua cu lapte de dimineata m'a pus pe picioare.
Am de mentionat cateva lucruri. Uhmm.. azi noapte, in timp ce terminam de citit ultimile pagini dintr'o carte (geniala, dupa parerea mea) .. mi'au venit in minte diverse. Nu stiu exact cum as putea explica, insa simt o doza maaare de optimism in mine. Cred ca se datoreaza si conversatiei cu Simona, care de asemenea m'a facut sa vad lucrurile altfel. Cele aflate m'au bucurat. E frumos sa vezi cum un vis atat de special si mare se indeplineste daca continui sa speri si sa crezi. Si ea asta a facut. Cat o dura .. ? Sa speram ca mult si bine. :)

Am primit si un mesaj, tot de la ea, care suna cam asa : " Viata e nedreapta insa continua sa speri. Fiecare are o misiune pe pamant si o jumatate, iar cand o sa crezi mai putin, atunci o vei gasi. Nu te oprii la fiecare obstacol din cale, continua sa mergi mai departe, si mai presus de tot, ai rabdare si incredere in tine .. "

Chiar mi'a placut cum a spus'o. Parca mi'a dat si mie putin din fericirea ei. Fericire pentru ca, zic eu, a luptat .. si a suferit.

Cat despre mine, incep sa prind incredere pe zi ce trece. Desi nu's genul sa ma consider multumita de aspectul meu fizic, dimpotriva, acum nu mai imi pasa. Ma simt bine'n pielea mea:X.
Am invatat un lucru important. Nu conteaza cum te vad ceilalti, ceea ce conteaza cu adevarat este ca tu sa fi impacat cu tine insuti, sa te placi. Acum am o pofta nebuna de viata. Sper ca starea asta 'happy' sa ma tina asa in continuare. I feeeeeell good \:D/.

" Si ce daca pana acum n'am prea avut noroc ? Se intoarce roata si intr'o zi am sa ma scol " (Voltaj - Si ce ?)

\:D/
Nu'mi pasa ce va urma. Acum ma bucur doar de prezent. Nu e el in totalitate cum as vrea eu, dar ce conteaza ? Atata timp cat tu esti constient de valoarea ta, continui sa te mentii puternic si crezi in visul tau .. ce poate fi greu ? Stiu ca totul depinde de mine si tocmai d'asta vreau sa'mi promit ca ma voi tine de cuvant. Voi fi asa cum vreau EU sa fiu.

Revenind la cartea 'geniala', cred ca voi posta si aici o anume parte care mi s'au parut mie draguta.

" Fi tu insati. Nu merita sa te prefaci ca esti altcineva doar pentru a pune mana pe un tip, mai devreme sau mai tarziu tot iti vei scoate masca ... - Invata din propriile greseli. - Totusi nu analiza prea mult trecutul. Ii zice trecut tocmai pentru ca trebuie lasat in urma. - Fereste'te de 'bumerang'. Fetele moderne sunt destul de mari si de frumoase incat sa aiba grija singure de ele, insa chiar daca are inima franta, chiar si cea mai rationala dintre fete va face greseala sa incerce sa'si vindece ranile mai repede. Nu e nicio graba. Si nu e o rusine sa fi singura. - Fi increzatoare, esti al naibii de fantastica! Tine minte asta de'a lungul incercarilor si supararilor, suisurilor si coborasurilor din urmatoare saptamani, luni sau ani. "


( Ghid de agatat pentru fete moderne - Sarah Ivens ) - mie chiar mi'a placut :).

sâmbătă, august 16

difficult to keep pretending.


var'mea : fata uita-te cu atentie la poza de la avatarul meu
var'mea : si zimi dak nu obs nimic
alecsa : ce sa obs ?
var'mea : de o ora ma holbez la ea ca o am pe ecran
alecsa : nu obs nimic .. :-s
var'mea : uita-te in ochii mei si ai tai
var'mea : si ai sa vezi ca pana si zambetul e fals
alecsa : ma uit acum .. stai
alecsa : da .. se vede :(((( se citeste multa tristete in ei
var'mea : deci am ajuns efectiv sa plang pentru mine .. de ce moaca aveam

...

Cat e de greu sa te poti preface. Sa incerci sa te minti pe tine ca iti e bine, cand in sufletul tau, tu stii sigur ca nu e asa, ca situatia e cu totul alta. Insa ochii si privirea nu mint. Pentru mine e de ajuns sa privesc adanc in ochii unei persoane si sa vad ceea ce simte aceasta. Daca pana acum mi'a fost putina teama sa privesc in ai mei, stiind raspunsul pe care il voi afla .. acum am depasit frica. Ma uit asa in oglinda .. si vad cum, pe zi ce trece, tristetea ce se reflecta in ei e mereu aceeasi. O prietena mi'a spus candva .. " Fata, tu ai observat vreodata cum iti sclipesc ochii cand il privesti ? ".

Ochii mei nu au mai sclipit de multa vreme.

Azi am revazut un film care m'a impresionat de prima data. N'are rost sa mai spun si cum se numeste. In orice caz, este unul romanesc. Iata si replica care mi'a intrat la inima : " As vrea sa te privesti prin ochii mei. Si atunci .. poate intelegi cat insemni tu pentru mine. "


O seara buna :).

joi, august 14

a fost odata ..


De dimineata cum am intrat pe messenger am primit de la Gloria un link al unui video pe youtube. Desi mai auzisem despre cazul respectiv, pana acum nu ii dadusem asa mare importanta. Cred ca ati mai auzit si voi, fetita aceea de 12 ani care s'a sinucis, motivul fiind considerat a fi apartenenta la curentul 'emo'.

Urmarindu'l indelung, am ajuns la o trista concluzie, si nu fac referire doar la acest caz nefericit. Ideea e ca, copiii din ziua de azi au uitat ce inseamna de fapt copilaria. Copiii din ziua de azi nu mai sunt copii. Au uitat bucuria si frumusetea acelei varste atat de speciale, si totodata, de neuitat. Joaca de'a v'ati ascunselea, leapsa ori altele au fost usor usor inlocuite de calculatoare, acele masinarii fara suflet in fata carora ne pierdem atat de mult timp, uitand de tot si ignorandu'i pe cei din jur.

Ce mai observ eu .. este faptul ca problemele adultilor ii afecteaza mult prea mult pe copii. Acestia sunt implicati, in primul rand emotional in toate aceasta, lucru care nu le este de niciun folos, dimpotriva, le face mult rau, ii maturizeaza mult prea din timp, facandu'i mai reci, mai nepasatori. Stiu multe cazuri asemanatoare, insa n'are rost sa intru in detalii. Oricum nu ar interesa pe nimeni. Dar ma deranjeaza enorm ceea ce a ajuns lumea din ziua de azi. Chiar si atunci cand ies pana afara sa cumpar paine, mi'e imposibil sa nu aud ce le iese din gura pustilor care nu au mai mult de 8-9 ani. Pe langa faptul ca injura ca la usa cortului, habar nu au ce inseamna acele lucruri. Plus ca se considera tare interesanti facand asta, ca deh .. e 'cool' sa 'iti bagi' si sa 'iti scoti' .. ca tu abia ai invatat sa te stergi la nas, e partea a2a.

Am mai spus'o si o repet. Nu'mi place sa critic. La urma urmei, fiecare parinte are dreptul sa'si educe copilul dupa bunul sau plac. Daca aceasta considera ca cel mic ar trebui sa stie anumite lucruri care la varsta lui, nu le'ar intelege si nici folositoare nu'i sunt, e treaba lui. Insa mentalitatea copilului se poate schimba, si nu neaparat in bine.

Mie cel putin imi e tare dor de copilarie. A fost o perioada unica. Fara griji, fara atatea ganduri si probleme. Si cineva ar intreba acum : " Ce probleme poti avea tu la nici 16 ani ? ". Ehh .. n'ai de unde stii. Poate daca nu treceam prin unele intamplari mai putin fericite, nu gandeam cum gandesc acum. N'as putea spune ca imi pare rau, chiar imi place mentalitatea pe care o am si nu as putea sa o schimb, insa, mi'ar fi placut sa mai pastrez putin si din acea mentalitate de copil. Uneori imi lipseste enorm. Vreau sa mai cred iar in povesti si in Fat-Frumos.[...]

Intorcandu'ma iar la cazul acelei fetite care s'a sinucis, e curios faptul ca toti dau vina pe apartenenta la curentul 'emo'. Ce este de fapt EMO ? Dupa parerea mea, emo este mai degraba o stare de spirit. Oricine poate fi emo, indiferent de genul de muzica pe care il asculta. Si cum fiecare stare de spirit necesita un anume stil, o anumita culoare, negrul este cel mai potrivit atunci cand esti trist. Faza cu 'parul care acopera o parte din fata' e o chestie legata de stil, de moda. Si cu toate acestea, mie mi se pare o mare tampenie. Nu am nimic cu 'emo-kids', fiecare e liber sa se imbrace si sa se poarte cum doreste, dar faptul ca asculti un anumit gen de muzica sau te imbraci intr'un mod anume, nu este motiv sa preiei si aceea atitudine. Caci toti avem momentele noastre 'emo'. Toti am fost o data tristi in viata. Toti am plans macar o data dupa cineva. Si de ce nu, poate ne'a trecut prin cap si solutia 'finala'. Bine, aici vroiam sa ajung. Aceea nu'i solutia. Ce probleme atat de grave poti avea la 12 ani ?!?! Si ce daca nu totul este asa cum vrei tu? Doar tu poti schimba ceva. Ai o viata inainte, si daca nu profiti de fiecare clipa, atunci degeaba traiesti.

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s'a dat fara s'o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati .. "

Eh .. si cam asta cred eu .. :-??

miercuri, august 13

fara idei.


Cum sa inveti sa ierti cand iubesti ?
Cum stii cand gresesti ?
Cum sa inveti cum sa taci ?
Cum sa stii ce sa faci ?

Am modificat eu putin versurile, insa ideea e tot aceeasi. Bine, melodia originala (Spin - Intrebari) nu e una din preferatele mele. As putea sa zic ca nu gasesc nimic deosebit la ea, poate doar unele cuvinte cu inteles.

Astazi am discutat indelung cu cineva foarte drag mie. Se afla intr'un impas. Considera ca a gresit, ca putea sa tina in continuare pentru ea ceea ce simte. Iar acum, incotro ?
Dupa parerea mea, situatia sta in felul urmator. Dintr'o simpla prietenie, fara voia ta, ai ajuns sa simti ceva mai mult pentru baiatul respectiv, pe care, pana nu de mult, il considerai 'fratele tau'. In acelasi timp, 'el' te vede ca pe cineva la care poate apela oricand are nevoie de un sfat, o vorba buna. El are pe altcineva iar tu stii bine acest lucru. Ti se propune sa iesiti impreuna, ca un fel de intalnire in 3. Accepti. Pare ceva nou. Insa pe dinauntru te roade, numai tu stii cat de mult.

Cei doi se despart, fiecare porneste pe drumul sau. In sinea ta, desi consideri ca poate gresesti, nu poti sa nu te bucuri macar putin. Niciunul din cei doi nu este afectat, dimpotriva, 'el' este chiar fericit ca a pus capat relatiei respective. Pana aici e ceva normal, si chiar obisnuit. Nu esti prima nici ultima care trece prin asta. Dar nu'i asa usor. Desi nu vrei sa recunosti, in sufletul tau inca speri ca se va schimba ceva. Inca speri ca el singur se va prinde de ceea ce tot incerci tu sa'i dai de inteles. Nu'i asa. Tot tu ai facut primul pas. Insa nu acela era modul prin care trebuia sa rezolvi lucrurile. Un sms nu se compara cu o discutie face 2 face. Lui ii pasa, insa considera ca trebuie sa se indeparteze de tine, sa nu suferi. Ceea ce el nu stie este ca, suferinta este mult mai mare asa. Tie iti era de ajuns sa'l vezi fericit, te bucura zambetul lui. Dar cu tine cum ramane ? E corect sa ramai asa .. ?

Desi obisnuiesti sa'l pui pe el pe primul loc, totusi gresesti. Stiu ca nu eu sunt in masura sa iti spun asta, si eu procedez la fel, insa stiu ca nu fac bine ceea ce fac. Si vreau ca tu sa nu comiti aceleasi greseli. Caci atunci cand realizezi ce faci, poate fi prea tarziu. Nu in ultimul rand, consider ca de preferabil ar fi sa il lasi pe el sa vina la tine. Tu ti'ai facut datoria, ai facut ceea ce ti'a dictat inima. Acum e randul lui.

Si e incredibil cum povestea se repeta .. iar si iar .


Pfff .. nici chiar asa

" Oricine are dreptul sa fie prost, insa unii abuzeaza de acest privilegiu. "

Enumar asa ..

1) Mersul pe bicicleta cu lenjeria la vedere - chiar este necesar sa va vada toti posteriorul paros?!?! .. Eventual purtati un tricou mai lung ori pantaloni cu talie 'inalta' (aviz tzaranului din parc.)

2) Babele proaste plictisite de statul la cratitza care comenteaza aiurea - totusi care ar fi problema daca stau la scara mea si ascult muzica la telefon ? Nu te'a pus nimeni sa stai la parter;)

3) Pustoaicele fara cap care nu'si vad lungul nasului - si daca stau jumatate de ora la Mec ce?! Ma cronometrezi ? E timpul meu, nu al tau ;)

4) Nea Vasile venit de pe camp in noua sa masina 'shukara' - va simtiti mai interesanti daca fluierati dupa fete care v'ar putea fi fiice ? Mai rau, fiind si cu nevasta langa voi.. jalnic :|

5) Pitzipoancele obsedate de roz - de ce simtiti nevoia sa atrageti atentia (si nu in sensul bun) atunci cand intrati intr'un local ?


Si astea sunt doar cateva motive .. bucurestiul ruleaza :>:>






luni, august 11

inca o zi ...


Nu am chef azi de articole filozofice sau de alte discutii fara sens. Acum voi scrie despre mine. Ziua a inceput cam asa:

10:00 - trezit .. cu alarma de la telefon bineinteles (Jordin Sparks - Tattoo ruleaza :> ) - alta melodie nu gaseam ca sa ma faca sa ma trezesc mai bine dispusa :))
11:00 - baitza .. bine ca au reparat teava de apa calda:))
12:30 - cica masa de pranz .. dar nu am putut inghiti nimic! De cateva zile n'am pofta de mancare .. iar ..

...

In jur de 14:30 m'am vazut cu nebunele .. si am ars'o aiurea prin Obor .. mi'am luat singurica cadou de 30 august .. si am facut la randul meu cadouri pt 'alexandrele' mele :x ..

M'am vazut si cu var'mea .. mai intai prin Plumbuita .. apoi ne'am dus ca de obicei in tei .. apoi circ. Drumul asta mi'e mult prea cunoscut. Cred ca ajung acolo si cu ochii inchisi. Totusi mi s'a luat de parcurile alea. Aceleasi banci .. aceiasi oameni. Plus ca mica 'aventura' de azi ma face sa frecventez mai putin zona =)) .. Cum mah .. sa mergi cu telefonu'n mana .. ascultand manele .. si muzica populara ?:))) .. Daa!! Var'mea si Gloria evident .. >:) .. eu cik ma faceam ca nu le cunosc .. pana incepuse sa planga copilul de pe banca de langa noi ... cred ca ii statea in gat Salam .. ori Maria Ciobanu =))) .. caterinca multa cu zapacitele astea .. pacat insa ca nu am gustat din plin toate glumele lor. Mintea mea era in alta parte, ca de obicei. Ma simt ca o ciudata! Viata asta e asa scurta .. si timpul trece asa repede pe langa noi .. iar eu il irosesc aiurea. Pentru ce? Sau mai bine zis..pentru cine ? :-< .. Insa nu am fost singura intr'o stare nu tocmai buna. Pe var'mea am vazut'o asa schimbata azi, asa .. altfel. Asculta muzica si lacrimile ii se prelingeau usor pe obraz. Motivul il stiu mult prea bine si o inteleg. Starea ei mi'a dat'o si mie .. si era 'frumos' asa sa vezi cum stateam aman2 pe o banca plangand incet .. nici melodia nu o mai stiu :)). In fine .. ma apucase si pe mine. Dar uneori ma apuca in locurile cele mai nepotrivite! .. Tot mai bine e acasa.

Era sa ma cert cu mama. Iar! Mi'a impus o anumita ora sa ajung acasa .. si ca de obicei .. n'am respectat'o ... dehh. Bine ca s'a rezolvat. Oricum .. nu mai conteaza acum. Am o stare d'aia naspa. M'am blocat pe melodia aia iar (Spin - Aiurea.) .. imi place mult .. nu stiu exact ce anume. . are versurile frumoase.

00:20 - acasa .. in fata monitorului .. scriu .. mai schimb o vorba pe mess .. si tot asa ..
Gata .. nu mai am chef! .. In orice caz ... ce stiti mah voi ? :-< ...

duminică, august 10

De ce stric eu mereu totul ? [E vina mea.]

Am gresit. Recunosc. Si imi pare rau. Ma incearca un sentiment d'ala de vinovatie urat de tot.

Azi, sau mai bine spus, azi noapte am constientizat ce prostie mare am facut. Chiar regret. Ma simt ca si cum m'as fi folosit de cineva, de o persoana la care tin mult. Nu asta a fost intentia mea. Atunci aveam alta mentalitate, credeam ca prietenii trebuie sa fie mereu acolo cand ai nevoie, neconditionat si la orice ora. Nu mai conta ca aveau si ei problemele lor, ca aveau treaba sau pur si simplu nu se simteau in stare sa ma asculte. Conta ca eu aveam nevoie !! ..
Ulterior mi'am dat seama cat am gresit. Am fost o proasta. Si nu mi'e rusine sa spun asta. O afirm si o sustin. M'am purtat ca un copil rasfatat care pretindea sa aiba mereu un umar pe care sa planga. Am fost o egoista.

Cred ca aceasta e cel mai urat sentiment pe care il poate avea cineva. Cel de vinovatie. Te doare al dracu de tare. Mai mult decat orice altceva. In special atunci cand stii ca o relatie s'a stricat si singurul vinovat esti tu. Doamne .. cat de rau imi pare. De'as putea sa intorc timpul si sa schimb ceva, as face'o. Constientizarea unei greseli sa fie oare semn al maturizarii .. ?

Dar stiu ce am de facut. Stiu unde si de ce am gresit. Am fost slaba si imatura. Insa acum simt ca situatia s'a schimbat. Nu mai sunt si nici nu voi mai fi la fel. Acum trebuie doar sa am ocazia sa o si dovedesc. Vreau sa fie totul ca inainte. Si nu ma las pana nu voi reusi. Ma jur! ... Nu stiu daca persoana la care ma refer va citi aceste randuri .. posibil ca nu .. dar daca o va face, macar va intelege ceea ce am scris. Inca o data, iarta'ma :-< ..

sâmbătă, august 9

azi n'am chef.

Mi'e prea lene sa scriu ... prea lene sa stau pe mess ori sa ma uit la tv. Stiu ca'i grav .. mult prea grav chiar. Afara e o caldura d'aia plictisitoare .. vreau sa ies si n'am cu cine .. hai mah care ma scoti si pe mine undeva ? :))) ..
Azi n'am chef de blog. Ne mai auzim. Have a nice day :)

vineri, august 8

4 in the morning.

Iar m'am trezit tarziu. Iar am stat la calculator pana la 2 dimineata ascultand diverse si gandindu'ma la ceea ce ma framanta. Am obosit. Am intrat iar in aceea perioada bizara in care visez exact acele lucruri si aceea persoana de care stiu ca trebuie sa uit .. hmm .. credeam ca scapasem de asta :-s . Cum noptile mele sunt mai mereu albe si somnul isi face aparitia mai greu ca oricand, acum incerc sa'mi aduc aminte tot ce gandeam azi noapte .. cred ca notasem pe o hartie pe undeva .. la naiba .. inspiratia mea vina la ore tarzii :)) .. 4 dimineata mai precis .. asa ca eventualele greseli de ortografie trebuie luate ca atare.

Nu'mi place sa ma plang caci am invatat ca oricat mi'ar pasa mie, altora s'ar putea sa nu le pese .. si mai ales ..lumea nu se va oprii in loc pentru durerea mea:). Foarte bine! Insa am dreptul sa ma descarc, macar cu MINE sa vorbesc. Super asa. De unde sa incep?

Sunt revoltata! Sunt al naibii de revoltata! Sunt mii de lucruri pe care nu le voi putea intelege niciodata, insa ceea ce ma tine acum treaza si imi da mult de gandit e mai mult decat grav. Cum pot exista persoane care sa puna mai presus un necunoscut, un om fara scrupule, cu inteligenta zero, un om de nimic .. decat propria familie .. si cel mai important, un suflet nevinovat .. o fiinta care a venit pe lumea asta jegoasa pentru a plati pentru greselile altora ? Cum? Ce suflet sa ai? Sau mai bine spus .. ai suflet ?
E ok. Creierul nu te duce, nu pe toti ne'a dotat natura cu inteligenta, insa inima aia de parinte ce iti spune ? Nu reactioneaza in niciun fel ? Este de piatra?

Cand nu accepti un sfat, sau mai degraba acel ajutor din partea celor dragi care nu vor decat sa te scoata din mocirla in care insisti sa te afunzi mai mult pe zi ce trece, ce mai ramane de facut ? Daca judecata ta este intunecata, orbita de frica si minciuni adunate de'a lungul timpului .. unde mai este scaparea ?
Toti facem greseli, din greseli se invatam insa continui sa le repeti iar si iar fara sa tragi macar o invatatura din toate cele petrecute. Oare chiar nu vezi ca te distrugi singur .. si ca ii tragi pe cei din jur dupa tine ? Ti'e greu sa iti vezi greseala, ti'e greu sa intelegi raul pe care il faci. Adevarul doare, nimeni niciodata n'a spus ca este usor de acceptat.
Probabil te intrebi cum isi permite o adolescenta de 16 ani sa te judece si sa iti spuna ce sa faci. Intre noi fie vorba, afla ca aceasta e mult mai matura in gandire decat tine, stie mai multe decat crezi tu si vede totul dintr'o alta perspectiva, intr'un mod in care tu poat nu vei vedea niciodata. Nu vreau sa'mi dai dreptate. Nici mie nici celor care gandesc ca mine. Timpul se va ocupa de toate.Astept ca tu sa pui lucrurile la punct, astept sa iesi la lumina, cu capul sus, pana nu este prea tarziu.
Toate acestea le'am gandit .. mai mult sau mai putin .. in timpul unei discutii purtate cu cele doua persoane atat de importante pentru mine, sunt asa norocoasa ca va am alaturi .. va iubesc.

Si cu mine cum ramane ? Obisnuiesc sa ma ocup de problemele altora, incercand sa le aduc la o forma mai simpla, mai usor de rezolvat .. dar simt ca uit sa fac ceva si pentru mine. Si doare.
Mi'am promis ca voi lasa egoismul deoparte, ca voi incerca sa uit de toate. Dar e greu. Sa ma prefac nu mai stiu. Poate ma inveti tu :). As vrea sa'mi spui ca totul va fi bine. Caci nu mai stiu ce sa cred, ai aparut din senin si m'ai dat cu totul peste cap. Cu tine nu e bine, dar fara tine e si mai rau. Ce vrei de fapt ? ...

joi, august 7

super sfat.[:x]

" Lupta pentru ceea ce iti doresti, oricat ar fi de greu .. nu te da batuta niciodata .. si cand reusesti.. te vei simti implinita in primul rand fata de tine .. "


By Geo .. a.k.a. Xena [=)) .. sa nu ma injuri pt asta:))]

.. Caci ea e un exemplu viu al faptului ca cel mai important lucru este sa crezi .. neincetat:) -> 'Believe in dreams' ..<- luv you ..>:D<

miercuri, august 6

Falsitate si minciuni [printre randuri.]

" Crezi ca le'ai vazut pe toate .. ? Hmm .. asta o sa te surprinda putin .. "


" - Stii, Georgiana, noi nu am fost niciodata apropiate .. dar acum simt ca am nevoie de ajutorul tau, spuse Livia sorbind din ceasca sa cu cafea.
- Da, e ok .. spune'mi .. ce te framanta .. ? Pari nelinistita .. si citesc in ochii tai multa tristete..
- Pai .. cum sa incep .. stii tu .. adica ai aflat .. eu si Gabi ne'am despartit, incepuse aceasta cu glasul tremurandu'i.
- Asa ..
- Eu am incercat sa fac relatia cu Mihai sa mearga .. dar nu e la fel .. imi lipseste enorm perioada petrecuta cu Gabi .. as face orice sa pot da timpul inapoi. Stiu ca e vina mea .. dar nu am ce sa fac .. l'am pierdut.
- Ehh .. inteleg .. dar nu e chiar asa. De tine depinde sa iti recunosti greseala si sa incerci sa vorbesti cu Gabi. Nu e totul pierdut. In plus, nu mi se pare corecta relatia cu Mihai. Iti faci rau si tie, dar si lui. Baiatul asta chiar tine la tine. Chiar nu vezi ?
- Dar mi'e teama .. daca nu va mai vorbi cu mine si incerc degeaba ? Offf ...
- Pana nu vezi care e situatia, nu ai de unde stii .. altceva nu mai ai de facut .. iar eu .. am sa te ajut .. dar vreau sa vad si la tine o schimbare ..
vreau sa demonstrezi ca nu mai esti ca inainte ..
- Pai nu mai sunt ... chiar sunt alta acum .. "


" Aparentele inseala .. amarnic .."

" Trecusera deja trei zile. Georgiana isi tinuse promisiunea facuta si s'a straduit pe cat a putut sa duca pana la capat ceea ce isi dorea, pentru ca cea pe care o considera prietena sa fie din nou fericita. Eforturile ei nu au fost in zadar. Gabi si Livia s'au impacat, dupa ce Gabi trecuse cu vederea scurta 'aventura' a fetei cu Mihai."

" Livia : Acum imi vad adevaratii prietenii .. offf .. n'ai idee cat iti sunt de recunoascatoare .. multumesc mult. "

" Lupul isi schimba parul, dar naravul ba .. "

" Dupa o perioada, cele doua tinere nu mai erau la fel de apropiate. Livia isi gasise alte tovarase, lasand'o in urma pe cea care din nestiinta si naivitate o ajutase, fara niciun alt interes. Discutiile dintre ea si Gabi deveneau tot mai dese si aprinse. De la noii ei prieteni nu primea ceea ce avea nevoie decat ceea ce EA dorea sa auda, lucru care nu ii aducea niciun beneficiu, dimpotriva, o afunda si mai rau in mocirla.
Privind de undeva din afara, Georgiana nu reusea sa inteleaga. Cea in carei schimbari crezuse o tradase, o trata ca pe o persoana oarecare. "

" Cristi : Pentru ce te'ai bagat tu ? Nu vezi ca nu s'a schimbat nimic ?.. Nu a apreciat nimic din ceea ce ai facut pentru ea .. te'ai implicat degeaba
pentru cine nu merita .. "
(cata dreptate avea ...)


" Deja nu mai conta. Ceea ce simtea Georgiana pentru Livia se rezuma doar la o simpla indiferenta. Regrete .. ? Nu erau foarte multe, era doar acel sentiment care te macina. Faptul ca ai crezut in cineva si te'ai inselat. Acest lucru ii era familiar, se obisnuise cu dezamagirile.

Lunile urmatoare prezinta o alta intorsatura a situatiei. Livia se reprofileaza spre o alta categorie de prieteni, nestiind insa ca ceea ce considera ea ca este bine facut, nu este privit cu ochi buni de ceilalti. Pentru putin timp, Georgiana isi gaseste linistea, apropiindu'se de alte persoane, sperand ca astfel totul va fi mai bine si in sfarsit nu va mai avea parte de alte dezamagiri. "

...

" Se inselase. Ultimile evenimente ce au avut loc au lasat un mare gol in sufletul ei. Ii era greu sa o ia de la capat. Fusese dezamagita iar. De cine ? De cei de la care nu se astepta. Era greu, dar stia ca nu are rost ... "

"Acum a trecut. Totul a trecut, iar timpul o facuse mai puternica. "

" Condusa fiind de cei pe care ii considera prieteni, Livia rupe relatia cu cel care o iubea din tot sufletul, refuzand sa priveasca in urma, spunand ca acum doar prezentul si viitorul conteaza pentru ea. Asa o fi .. cine o putea judeca ? Era alegerea ei, insa .. o alegere care mai devreme sau mai tarziu o va costa .. si foarte mult. In urma ei nu au ramas decat amintiri, pe care tinea cu tot dinadinsul sa le uite, considerandu'le nedemne de ea.
Toate acestea o tradau si scoteau la iveala adevarata ei fata. Ea nu stia ce reprezinta o prietenie, nu stia sa aiba prieteni intrucat habar nu avea cum sa ii pastreze. Principiul esential era sa te folosesti cat poti de mult de cel care iti sta alaturi, iar cand obtii ceea ce vrei, te descotorosesti de persoana respectiva. Era tare usor sa umbli cu nasul pe sus, considerandu'te buricul pamantului, crezand ca totul ti se cuvine. Ceea se uita foarte usor era ca pentru a primi, trebuie mai intai sa stii oferi, fara sa ceri nimic in schimb. Insa aceste lucruri, aceste simple vorbe nu reprezentau nimic pentru Livia. Importanta era atentia pe care aceasta o solicita mereu, admiratia celor din jur care o faceau sa se simta cineva. Intr'adevar, era o tanara frumusica,
insa atunci cand sufletul e sec si creierul gol, aspectul fizic nu mai are nicio valoare.

Cei care o cunosteau cu adevarat nu prea existau, numarul lor era mult prea mic, putini stiau ce'i poate pielea. Insa cel care stia bine cu cine are de a face, era chiar cel care avusese cel mai mult de suferit de pe urma ei. Cel care a iubit'o neconditionat si a fost lasat in urma, ca si multe alte persoane care candva faceau parte din viata Liviei.

Simpla coincidenta sau mana destinului au facut ca o discutie intre Gabi si Georgiana sa aiba loc. Conversatia incepuse cu clasicile replici 'buna ce faci', 'bine tu?'. Cum nu era prima oara cand cei doi vorbeau, totul prinsese o alta anvergura.
Stiind ca poate avea incredere in ea, acesta isi deschide inca o data sufletul in fata celei care nu de mult il ajutase sa se impace cu fata in a carei schimbare crezuse si el.

Ceea ce a aflat Georgiana depaseste cu mult limita normalului. Stia bine ce fel de persoana era Livia, dar imaginatia ei nu putea merge asa departe. Felul in care o dezamagise aceasta era greu de inteles. Parerea acesteia nu era deloc asa cum si'o expunea ea, dimpotriva. Livia o considera proasta, fitoasa si mult prea plina de ea. Avea o satisfactie aparte cand o vedea plangand sau suferind si radea cu pofta si nerusinare in momentele in care curiozitatea o facea sa ii citeasca blog'ul personal al Georgianei. Stia cat ajutor primise din partea acesteia, insa pentru ea nu conta. Orgoliul si lipsa ratiunii erau mult mai puternice si o dominau neincetat. Pe ea nu o caracteriza rautatea, si mai degraba un caracter josnic, lipsit de scrupule. In acel moment, dupa aflarea adevarului, Georgiana era socata. Ii venea tare greu sa creada ca o persoana putea fi asa. De ce? Cu ce gresise .. ? Nu se considera o victima, dimpotriva. Ea era vinovata. A avut suflet bun si a pierdut. Ce mai ramane de facut acum ? Deocamdata nu se stie. Insa Dumnezeu e Sus si le vede pe toate "

" Lucrurile nu vor ramane asa. Nu este vorba de razbunare, nu. Insa sunt anumite aspecte care nu trebuie dispretuite, anumite aspecte pot fi 'sfinte' pentru o persoana. Anumite aspecte cum ar fi un sentiment pur si sincer, despre care ea habar nu a avut ce inseamna, si nici nu a stiut sa'l pastreze .. "

" Georgiana : De mine spune ce vrei! Ce te taie capul, nu'mi pasa. Dar orice pana la el. "


Cine rade la urma, rade mai bine, asa ca nu glumi ;).


[nimic mai mult decat un adevar.]




marți, august 5

Obsesia de azi.


" Maybe we're friends, maybe we're more
Maybe it's just my imagination
But I see you stare just a little too long
And it makes me start to wonder
So baby, call me crazy
But I think you feel it too
Maybe I, Maybe I, just gotta get next to you "


" Cuz I wish, yeah I wish you knew what you mean to me

Baby, let's get together and end this mystery "
[Jordin Sparks - Next to you.]

^what a guy.. what a fool..^

luni, august 4

Intr'o zi ... candva.


Intr'o zi o sa mi se rupa de tot.

Candva o sa ma satur de tot.

Imi voi ura pc'ul, muzica pe care o ascult zilnic, telefonul, camera si tot ceea ce ma inconjoara.

Poate ca va voi ura si pe mine.

Dar pe tine te voi ura cel mai mult.

Pentru ca asa am eu chef.

Am sa te urasc pentru tot ce ai facut si ai zis.

Am sa te urasc pentru multe din clipele in care m'ai ignorat.

Am sa te urasc pentru prostul obicei de a ma minti.

Si da, am sa ma satur sa fiu acolo pentru tine, asteptand sa'mi ceri ajutorul.

Am sa ma satur, pricepi ?!?

Momentan ma urasc doar pe mine.

Ma urasc pentru ca te'am iertat, si continui sa fac asta mereu.

Ma urasc, caci nu sunt in stare sa indeplinesc ceea ce mi'am propus.



La dracu, mi s'a luat si mie! Sunt chiar revoltata!






Like a boy.

De multe ori am considerat ca, a fi baiat, respectiv barbat, e mult mai interesant si mai bine decat sa fi fata (femeie). Si am sa enumar si cateva motive.

Pentru ca as putea :

^ sa ma plimb noaptea pe strada fara sa se ia de mine orice tzaran

^sa'i cer unei fete numarul de telefon sau id'ul fara sa ma inrosesc la fatza

^sa ma pricep la calculatoare si alte lucruri tehnice

^sa uit de aniversari, intalniri sau alte zile importante

^cand m'ar enerva cineva, sa impart pumni si picioare

^sa nu stau o ora in oglinda sa ma aranjez

^sa nu'mi pese mereu cum ma imbrac

^sa nu plang din orice

^sa gresesc sau sa insel fara sa fiu judecat pentru asta

^fi capabil sa mint privind in ochii cuiva

^sa iau lucrurile asa cum sunt, fara sa gandesc prea mult ori sa despic firul in patru

^sa spun 'bagami'as pula' sau 'pula mea' si sa nu par vulgar

^sa nu pun suflet intr'o relatie si sa nu ma atasez de persoana respectiva

^sa obtin ce vreau doar cu un zambet sau o privire

... cam atatea imi vin in cap .. daca am uitat ceva voi reveni. Nu'mi place sa generalizez .. fiecare e diferit in felul sau .. poate si fetele au unele caracteristici specifice baietilor, si poate ca si unii baieti isi doresc mai mult de la ei. Ideea e ca fiecare are puncte slabe si puncte forte .. doar ca trebuie sa invatam cum sa le punem in valoare pe cele forte si sa le ascundem pe cele slabe. Sau nu ne va ramane decat sa ne acceptam asa cum suntem. Caci rolurile nu le putem schimba .. sau da?