sâmbătă, ianuarie 31

Leapsa.

Am furat o leapsa de la Anca. Mi s-a parut interesanta .. suna cam asa.

1. Ia cartea care este cea mai aproape de tine.
2. Deschide-o la pagina 123.
3. Găseşte a 5-a propoziţie/frază.
4. Nu îndrăzni să scotoceşti prin rafturi după cartea aceea foarte deosebită sau "intelectuală".

Uhmm .. rezultatul ?

" Esti o imitatie palida de fiinta omeneasca. "
Douazeci si ceva, Iain Hollingshead.

Ce pot sa zic .. imi place formularea. Tipul are umor :)).

vineri, ianuarie 30

Prea devreme.


Mai mult ca sigur .. fiecare copil are dreptul sa se bucure de linistea si caldura unei familii unite, gata oricand sa-i fie alaturi in momentele dificile. Creste avand in minte chipul bland al mamei, al tatalui .. a bunicilor, etc. E basmul lui, micul sau univers .. pe care nu l-ar inlocui cu nimic altceva. Si nici macar n-ar stii cum sa faca asta.

Cand familia incepe usor usor sa se destrame, in mintea si sufletul copilului incep sa apara diferite schimbari. Personalitatea lui, nu foarte bine definita sufera modificari. La inceput sunt partiale, apoi totale. Fiind desprins din sanul familiei, candva unite si fericite .. acesta se inchide si el, izolandu-se, vazand in proprii parinti, niste straini. Pentru ca ei sunt cei ce i-au naruit visele, i-au distrus copilaria. Si oricat timp ar trece .. desi despartiti, parintii continua sa fie alaturi de copilul lor .. in ochii celui mic mereu se va regasi o umbra de repros, durere si neputinta.

Intorcandu-ma la cazul real, cel care m-a inspirat pentru 'dezbaterea' acestui subiect ... afirm ca sunt multe de spus. In primul rand .. ce simte un copil care timp de 5 ani este plimbat de la o persoana la alta, fara un camin stabil .. fara un loc pe care sa-l poata numi 'acasa' .. ? Ce simte atunci cand cei de varsta lui il privesc altfel pentru simplul motiv ca nu are parintii aproape ? Atunci cand e respins de ceilalti pentru ca 'mami' nu-si permite sa-i cumpere tot ce au si ceilalti, dar inevitabil doreste.. cand realizeaza ca a mai trecut un an si nimic nu mai e ca inainte. Viseaza, dar nu mai indrazneste sa spere. Vrea .. dar ii e teama sa creada.

Dar cum e atunci cand persoana care ar trebui sa incerce pe cat posibil sa-i ofere cat mai multa afectiune, sa-l faca sa uite tot raul suferit .. il trateaza cu raceala ? Ce ramane in sufletul acestuia ? Acum ma adresez tie, desi stiu ca n-ai cum sa citesti ceva din randurile astea .. nici nu stii sa umbli la pc, dar nici nu ti-ar pasa .. asa ca pot spune lucruri pe care fata in fata poate mi-ar fi greu sa le pronunt. Tu, care nu poti fi numita 'mama' .. e prea frumos si pur cuvantul ca sa-l porti .. ce simti cand privesti in ochii copilului tau ? Asta daca poti privi, evident. Si stiu ca nu poti. D-aia imi plac mie intrebarile ironice. Caci stiu ca n-ai raspuns. De ce ? Pentru ca in mintea ta aia scurta, stii ca ai gresit. Stii, dar nu ai recunoaste nici in ruptul capului. Ai distrus o familie, 2 vieti si inca nu ai obosit. Iar acum continui sa faci viata amara celor care au crezut in tine, in faptul ca iti vei putea lua viata de la capat, fara sa mai privesti in urma. Dar s-au inselat amarnic. Te plangi ca nu iti iese nimic si viata ta e un haos, insa ai uitat ca odata aveai tot ce-ti doreai si ai dat cu piciorul in mod prosteste. Acum suporta consecintele. Nu poti plati pe nimeni sa simta regretele, in locul tau. Si nu iti vei gasi linistea pana nu vei incerca sa schimbi macar o parte din greselile savarsite, astfel umbrele trecutului vor disparea .. si poate razele soarelui isi vor face aparitia pe strada ta. Pana atunci, nu-ti ramane decat sa te rogi si sa astepti. Caci ai spulberat totul in cale .. ai facut ca un vis sa se sfarseasca .. prea devreme.


Lui M.

Cu nimeni nu te-as inlocui.

Simyniku' : cum ti-am mai spus si o sa iti mai spun .. imi place de tine asa cum esti m-am invatat cu tine asa
Simyniku' : :X
.aLeCsa: :">
.aLeCsa: si eu m-am invatat cu tine ..
.aLeCsa: stii .. cu nimeni nu te-as inlocui
Simyniku' : nici eu pe tine >:D<
.aLeCsa: >:D<
Simyniku' : stiu ca si eu iti gresesc tie
Simyniku' : ai vazut asa e felu meu
.aLeCsa: nu mai mult decat iti gresesc eu tie
Simyniku' : nu cont imp e ca ne iubim si ne acceptam asa cum suntem
.aLeCsa: adevarat
Simyniku' : si ca suntem prietene de 6 ani
Simyniku' : :X
.aLeCsa: tot inainte
Simyniku' : tre sa sarbatorim noi o data
Simyniku' : normal
.aLeCsa: pana ajungem sa ne strigam .. baba simiiii
.aLeCsa: baba alexaa
.aLeCsa: :>
.aLeCsa: :))
Simyniku' : sa imbatranim impreuna
Simyniku' : asa
.aLeCsa: da
.aLeCsa: mergem sa ne cumparam bastoane
.aLeCsa: si le personalizam =)))
Simyniku' : =))))))))))
.aLeCsa: :))
Simyniku' : eu o sa imi iau role
Simyniku' : :X
Simyniku' : baba simi pe role sa merg mai rpd
.aLeCsa: o sa fi o baba shukara
.aLeCsa: eu imi iau trotineta
Simyniku' : o daa:)))
.aLeCsa: sa fac gambe :>


=))) recunosc. O iubesc!

.And the reason is you.


" .. Sunt o dezamagire a mea ... pentru ca alerg in stanga si-n dreapta, intocmai ca un copil printre jucarii. "

Am gresit. Dar nu stiu in ce masura am gresit mai mult. Prin faptul ca indraznit sa cred ca pot repara macar un pic raul facut .. sau pentru ca, incercand imposibilul, am fost .. sau inca sunt pe punctul de a pierde singurele persoane care mi-au fost alaturi inca de la bun inceput. Prietenii mei. Cei adevarati.

Au fost de ajuns doar cateva fraze bine formulate .. care m-au trezit mai bine decat o galeata cu apa rece. Eram constienta de ceea ce faceam, insa nu indeajuns pentru a ma intoarce din drum. Consideram ca avand doua motive bine intemeiate, puteam sa pun lucrurile cap la cap .. si astfel sa fie bine pentru toti. Nu m-am gandit la mine si la ceea ce aveam nevoie cu adevarat. M-am gandit ca de obicei .. la cei din jur. Si m-am inselat, iar.

" .. Spuneai ca vrei sa schimbi lumea .. intreaba-te mai intai daca se merita."

Sper ca m-am trezit la timp. Si trebuie sa-mi promit ca nu-mi voi inchide iar ochii, ca nu voi dori sa fac sa existe ceea ce nu poate fii. Pentru ca oamenii nu ii poti schimba .. si nici macar nu trebuie. Cu atat mai putin sa te schimbi pentru ei. Mai pe scurt .. daca undeva acolo e scris sa se intample .. se va intampla fara ajutor din alte parti .. doar cu ajutor de undeva de Sus.

Concluzionand .. acum chiar e momentul sa repar ceva. Cat insa se mai poate, daca se mai poate. Ma simt mizerabil. V-am dezamagit si nu meritati. M-ati judecat pentru acel motiv, si nu va condamn. Dimpotriva, singura buna de condamnat sunt eu. Stiu ca va simtiti .. voi care cititi articolul .. si macar prin intermediul astuia .. vreau sa ma cer scuze, iertare .. sau cum vreti sa formulez. Sentimentul e acelasi. Regret ca am crezut ca pot face totul de una singura. Nu am nici forta necesara .. si poate ca nici nu vreau. Singura sunt vulnerabila, recunosc. Si nici nu MAI vreau sa fiu pusa in situatia sa ma lupt cu morile de vant, singura.

Inca o data, regret.

Voi fii aici.


Si pentru asta trebuie sa-mi multumesti. Pentru ca ma cheama Alexa si cand ma strigi, raspund doar eu. Pentru ca port tricou iarna si fular vara. Pentru ca uit mereu sa iau la mine cheia de la dulap si sunt foarte dezordonata .. pentru ca imi place ciocolata si obisnuiesc sa rontzai in timpul orelor de bio. Pentru ca raman mereu in urma cu scrisul si te bat la cap sa-mi dictezi si mie. Pentru ca nu fumez si nici n-as face-o. Pentru ca sunt o fire foarte instabila, am momente de veselie grava dar si de tristete profunda. Pentru ca atunci cand am nervi, stii ca e mai bine sa nu ma bagi in seama si o sa-mi treaca. Pentru ca desi sunt rationala, deseori ma port ca un copil rasfatat. Pentru ca intrec masura 5 zile din 7 si tu ma ierti mereu. Sunt un stres total si tu ma accepti asa cum sunt. Pentru ca ma suporti de 6 ani si m-ai mai suporta inca 10 daca ar fi nevoie. Neah, glumesc. Stii bine cat tin la tine, fraierico ! Desi sunt momente cand nu stiu sa o arat. Te iubesc.

Pentru S.
" ..Mergeam pana acolo incat credeam ca eram o prioritate pentru tine. Ma las purtata de sperante lipsite de sens. "

Iubire la suprapret, Brigitte Giraud.
" .. Probabil ca avea sa fuga dupa Grace si sa se umileasca, rugand-o sa se razgandeasca. Fusese femeia visurilor lui, la urma urmei. Nu putea trai fara ea. Si totusi .. Nici nu conta pentru el, nu-i asa, ca ea nu pusese mana pe nicio carte ? Ori ca nu citea nici macar un ziar ? Existau o suta de alte motive pentru care s-o iubeasca. Iar el o iubea, nu-i asa ? Orice o insemna si iubirea asta. "

Casatorie din interes, Chris Manby.

joi, ianuarie 29

If i'd told you, could you live with that ?


Nowdays I cant look in your eyes ..well it takes a while to show .. told a lot of white lies to hide it all ..there it began to break me down.. so I promised, it's over now.

But you've got to realise .. some things are left unspoken .. so please don't ask me why!

[Jay Sean-I'm gone.]

joi.

Mda .. si iata ca tot p-aici ajung. Deh .. nu pot renunta inca .. mi-a cam intrat in reflex sa scriu cand am ceva pe suflet. Ce mai e nou .. pai in primul rand .. s-a dus si semestrul asta (finally!!) .. resimt multa oboseala .. mai ales psihica .. vreau sa dorm.

Azi am scapat foarte repede, si m-am carat acasa .. dupa 2 ore de somn am citit precum o maniaca .. terminand 2 carti .. nu stiu cand se va repeta 'miracolul' :))).

In fine ... astea's mai mult asa de introducere. Ceea ce ma aduce p-aici e un mic mare sentimet de revolta. Situatia din casa se amplifica pe zi ce trece .. si totul devine mai greu de suportat. Si pana mea .. tre' sa ma descarc si eu cumva, nu ?

Compromisuri. Pai cam cu totii facem asa ceva. Si in general pentru ca celor din jur sa le fie mai bine, nu ne mai gandim la noi si la ceea ce avem cu adevarat nevoie. Dar zimi tu, tata .. cate compromisuri am fost nevoita sa fac in ultima perioada ? Trebuie sa-i impac cu toti, si sa accept ca voi sa-mi impuneti ce sa fac si sa gandesc .. ceea ce nu mi se pare corect.

Nu-ti convine, insa stii ca parerea mea nu-i deloc departe de adevar. Si tot incerci tu asa sa mi-o schimbi .. pacat insa ca nu prea iti iese. Ca deh .. cum pot eu la 16 ani sa-ti zic tie ce sa faci ? Gandeste-te doar la faptul ca toate deciziile mai mult decat eronate pe care le-ai luat in ultimul timp nu m-au afectat doar pe mine, dar si pe voi. Dar nu veti recunoaste, pentru ca orgoliul nu va lasa sa vedeti ca si voi gresiti, cat sunteti voi de adulti .. uneori faceti greseli copilaresti. Mi-ar fi foarte usor sa arunc cu vorbe grele, de fapt nu vorbe .. doar una singura .. caci sunt multe chestii pe care le tin in mine, iar tu nu stii. Nu mi se mai citeste tristetea pe fata, nu mai bat apropo-uri, nu mai vorbesc de niciun el, nu ma mai plang .. ba chiar se poate spune ca sunt ca inainte (in ochii tai) .. insa nu as rezolva nimic si nici nu imi sta in putinta sa fiu rea. Vreau doar sa deschizi o data ochii, sa te gandesti bine cum trebuie sa procedezi .. pana nu va fi prea tarziu. Stiu ca-mi vrei binele, si consideri ca nu ma poate afecta tot ce-i in casa .. dar te inseli. Binele implica deasemenea mult rau. Ai o morala si o aperi .. ai niste principii si tii cu dintii de ele. Dar ai tu idee ce au insemnat ultimile saptamani pentru mine? De cate ori n-am fost in stare de nimic la ore doar gandindu-ma ca nu pot schimba nimic ? Iti zic eu .. nu te-ai gandit.

In fine .. degeaba-mi bag capul. E o singura chestie la care nu te contrazic .. cum ca timpul le rezolva pe toate.

criminal omu =)))

miercuri, ianuarie 28

'Cause baby you're my decease.

...

And now I feel like, oh
You're the reason
Why I'm thinking
I don't wanna smoke all
These cigarettes no more
I guess this is what I get
For wishful thinking
Should've never let you into my door
Next time you wanna go on and leave
I should just let you go on and do it
It's not usual like how I'll leave
It's like I checked into rehab
'Cause baby you're my decease


Damn,
Ain't it crazy
When your love slams?
You'll do anything
For the one you love
'Cause anytime
That you needed me
I'd be there
It's like
You were my favorite drug
The only problem is
That you was using me
In a different way
That I was using you
But now that I know
That it's not meant to be
You gotta go
I gotta win myself over you

marți, ianuarie 27

Aa .. si sa nu uit. Ai 17, zambeste! La multi ani :)
Uh la la \:D/ .. tocmai ce am facut un mic calcul .. si ce am observat .. azi .. 27 ianuarie .. blog-ul meu implineste 8 luni de existenta. Mda, stiu .. neinteresant. Dar tre' sa ma laud si eu putin .. doar sunt mandra ca a rezistat atat, desi nu stiu cat va mai continua ... Ma gandeam sa renunt.


duminică, ianuarie 25

revolta.

Nu ti-a ajuns nu ? Tot raul facut .. si tot ce continui sa faci. Crezi ca faci educatie in modul asta? Si culmea .. indraznesti sa ridici tonul si mana la cei pentru care ar trebui sa ai un gram de respect .. pentru cat te-au ajutat si continua sa o faca. Dar nu-i bai, lucrurile nu vor ramane asa, de asta voi avea grija personal. Caci nu mi se pare omenesc gestul tau, eventual e desprins dintr-un film horror .. nici ala nu-i asa dur. Iar in casa mea, nimeni nu ridica mana la mine sau la mama .. si daca n-ai inteles .. te fac eu sa intelegi si asta. Nu te poti purta asa si apoi sa pretinzi sa fii numita mama .. nicidecum .. mai ai multe de invatat pana sa poti purta cu demnitate denumirea asta. Daca candva aveam respect pentru tine, totul s-a transformat in scrum acum. Esti inca o persoana care n-are ce cauta in viata mea. Fii fara grija, roata se intoarce!

What happened to you .. ?


Unde-i copilul de alta data .. ? De ce nu mai crezi in povesti ?

Pfoooaaa .. cred ca lucrurile scapa de sub control. Adica pana mea .. am ajuns sa vorbesc cu var-mea aia mica despre baieti, indragosteala si toate chestiile astea care mie, cel putin, la varsta ei imi erau complet straine. Stiu ca situatia asta dureaza de cateva luni bune .. dar nu am avut nici chef nici timp sa dezbat subiectul. Mda .. recunosc .. am cam ramas fara inspiratie .. desi sunt o groaza de chestii despre care as vrea sa scriu, dar inca nu e momentul. Toate la timpul lor.


Soo .. sa revin. Consider ca educatia are mult de a face cu asta. Si cand aceasta lipseste, fiecare incearca sa prinda din zbor cate ceva .. de la cei din anturaj .. de oriunde .. numai de la parinti nu. Pentru ca acestia incearca sa repare ceea ce au stricat, sau inceput in mod eronat .. si sunt vazuti dusmani de proprii lor copii. Copiii incearca sa isi formeze propria personalitate .. se considera grozavi si independenti. Insa nu-i asa .. niciodata nu esti prea mare pentru a lua in seama vorbele mamei, sau a asculta de sfatul tatalui.

Ea nu intelege. Considera ca atunci cand incercam sa o sfatuim, asa mai pe intelesul ei, ii vrem raul si avem ceva cu ea. Dar nu-i asa ... am trecut si eu prin acea perioada, desi intr-adevar .. pot spune ca nu gandeam asa, aveam o doza de maturitate in plus. Insa stiam sa ma bucur de varsta aia, nu vroiam si nici macar nu stiam mai mult .. atunci contau doar jocurile .. papusile Barbie si scoala. Restul nu conta .. ce baieti ?!?! .. Ca stateam doar cu fetele :)) .. Gata despre mine, ca nu-i asta important.

Tot incerc sa o ajut, sa ii explic ca toate chestiile astea-s nu de ea .. si ca pentru moment, scoala ar trebui sa primeze. Dat fiind ca notele ei lasa muuulte de dorit. Dar pentru ea e mai interesant sa traga cu urechea la o discutie intre mine si Ande, sa imi citeasca conversatiile de pe mess, sa stie ce baiat mai plac, care ma place sau eventual cu cine ma combin. Si totusi .. toate au o limita. Mai glumim .. dar ea interpreteaza gresit. Pentru ca nu stie sa 'impace si scoala si distractia' .. vorba cuiva .. ea ar trebui sa fie intr-o clasa numai de fete .. macar dupa alea nu s-ar uita :)).

Si in fiecare seara acelasi scenariu. Intru pe usa .. ea vine repede la mine " Alexandra, sa-ti povestesc ce a mai zis/facut Vali" *

*Vali = pustiul pe care il place ea.

Dar hai .. trecand peste astea .. ca nici adolescentii nu-s mai destepti in acest caz. Mereu ne lamentam ca x nu ne ia in seama, ca y a pus ochii pe noi, dar nu putem impartasi sentimentul. Insa macar stim (sau ar trebui) cum sa tinem situatia sub control, pentru a nu ne afecta comportamentul .. implicit si situatia scolara. Ea insa nu. Scoala reprezinta locul de tortura .. si temele nu mai spun. Daca adunam si minciunile pe care le spune zilnic .. ce sa mai... e minunat.

:-< am obosit. Any advice?
Fiecare alearga-n felul lui mereu dupa ceva,
Nu conteaza cat ai in viata, mereu vrei altceva.

sâmbătă, ianuarie 24

There will be an answer. Let it be.


Mvai .. ce zi. Deosebita. Liceul meu drag si mult iubit a implinit mareata varsta de 50 de ani. Si nah .. stiti voi, serbare.. multi invitati .. muzica(buna, zic eu) .. si dureri de picioare. M-am trezit pe la 7:30 .. si desi spectacolul a inceput la 11 .. noi la 9 a trebuit deja sa fim la liceu.. repetitii & stuff. Ce sa zic .. m-am ales cu o oboseala crunta. Nu mai spun ca toti fostii directori, absolventi si profi au venit si ei .. fiecare tinand cate-un discurs kilometric .. in timp ce din sala se auzea un 'ăăăăăăăăăă .. ' de fiecare data cand prezentatoarele anuntau faptul ca inca un invitat dorea sa-si faca vocea auzita la microfon. Astora chiar le place sa se simta priviti si auziti, zau asa. Nu ca mine .. am o frica de public ..(bine ca-s inalta si stau in randul 2, in cadrul corului:D). In fine .. dupa 2 ore de ascultat tot felul de povestioare gen 'cum am ramas eu la sport in al 2-lea trimestru.. ' .. (ce legatura o fi avand asta cu istoria si cu tipul al carui nume il poarta liceul, nu stiu..) .. a urmat si momentul cel mai frumos (dupa parerea mea) .. Solistii, acompaniati de instrumente (nu le stiu numele tuturor) .. au dat tot ce au avut mai bun .. si dupa filmuletele pe care tocmal le vizionam .. ce pot sa zic .. a iesit genial. :X

Am ajuns acasa pe la vreo 3-4 ... dupa ce am facut poteca pe la etajul 1, langa cancelarie .. cu farfuria plina cu mancare intr-o mana .. si sucuri in cealalta (deh .. noi mancam la comun :>) .. evident ca totul a fost moca =))) .. bine bine .. sa nu se inteleaga ca am profitat de asta si am bagat la ghiozdan si pentru urmatoarele 2 zile .. nicidecum .. m-am multumit cu un frigarui, o felie de tort si cateva guri de vin (si paharul ala, obtinut cu greu de Alex, tot la comun a fost:>).

Cam atat .. foarte ok ziua. Nu mai am picioarele umflate, insa am de recuperat ore bune de somn. Luni nu se fac ore, dar tot dau prin scoala .. doar e campionatul de ping pong :>. Bafta bai astia de la mine :*.


Cred ca ma bag la citit, mi-e cam somn. 00:19.
V-am pupat!

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre' sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv, ca e scuipat printre dinti.
[Parazitii - Fii pregatit.]
..Cu toate astea am constatat recent
Viata vinde libertate, iar eu-s cel mai sarac client.
... Daca esti baiat mare si vrei sa ma pui la punct, macar priveste-ma in ochi, nu mai privi in trecut.

[As vrea sa trec peste probleme cum ai trecut si tu peste mine.]

fara vlaga.


"...Imi revin amintiri,ganduri ce vor veni

Sa te aduca-n sufletu-mi gol
Imi lipseste curajul de-a-ti spune ce simt
Nimic nu s-a schimbat..
Sentimente pierdute le-am reintalnit
De acum eu le-am aflat...


Azi incerc sa m-ascund
Incerc sa nu uit
Ma gandesc la tine mereu
Totu-mi pare tacut
Totu-mi pare pierdut
Devine tot mai greu."

Am nevoie de tine.


[cam asta-mi canta acum la casti]

joi, ianuarie 22

Am obosit.

Nu stiu. Daca sa ma consider iar vinovata, sau sa dau vina pe tine. Tu nu intelegi, eu nu am cum sa te fac sa intelegi. Ce ironie .. nu credeam ca se va ajunge asa. Poate daca procedam asa cum considerai de la inceput ca voi face, era mai bine .. ? Sincer, regret. Si promit ca nu mai incerc sa schimb nimic. Pur si simplu, am obosit psihic. Asa ca voi lasa lucrurile sa vina de la sine, nu ma mai obosesc pentru nimic. Spuneai ca imi vrei binele, dar n-ai idee cat rau imi faci. A.



22:22. Ma duc sa citesc.

miercuri, ianuarie 21

Mama tocmai mi-a reprosat ca-s prea irascibila. Pe moment nu am luat-o in seama, insa acum stiu ca are dreptate. Si aiurea e ca nu pot spune ca am un motiv intemeiat pentru care ma port asa ... bine, ar fi cateva .. insa mult prea nesemnificative ..si totodata importante. Asa ca vreau sa-mi cer scuze .. mamei, unor colegi, var-mii si lui A. Va promit ca vor venii si zile mai bune. :(


p.s:Fraiere! Desi stiu ca n-ai sa te simti :)

marți, ianuarie 20

7.

Vreau vacanta!
Vreau vacanta!
Vreau vacanta!
Vreau vacanta!
Vreau vacanta!
Vreau vacanta!
Vreau vacanta!

Mi-e somn. Noapte buna.

zile trec.


" Ciudat, ca-n amintire totul pare un cosmar
Ca intr-un joc stupid fara niciun adversar
Ma lupt cu sentimente, nu stiu ce mai gandesc,
Ma uit iar in oglinda, nu stiu de ce sa ma feresc
De clipe, de zile, de anii tristi care m-apasa
De toate sentimentele ce tie nu iti pasa,
E omeneste sa lupti sa te ridici,
Un inger am in gand, pentru el voi fi aici.. "

E ca si cand te-ai privii in oglinda si te-ai mintii.



Amintirile sunt vii
Le porti in gand oriunde ai fi,
De tine nu poti fugi
Trecutul te va urmari.

Daca intr-o zi vei reusi,
Stii, vor conta prietenii.

Nu alerga dupa ce nu poti simti,

Pentru ca nu te poti minti !


Chiar daca zambetul tau dureaza o clipa tu stii
Ca in spatele lui au ramas o mie de amintiri vi
i.

luni, ianuarie 19

Give me a break!

Tin sa va anunt ca nu mai functionez. Am ramas fara baterie .. precum un mobil care face galagie ca sa fie bagat la incarcat. Sunt obosita, epuizata chiar, cu moralul si nervii la pamant .. plus confuza. Ce sa mai .. le am pe toate. Am mare mare nevoie de vacanta aia, chiar daca-i scurta. O vreau! .. Si am de recuperat ore bune de somn, si de meditatie. Mi-e dor sa stau cu mine. In plus .. dupa ultimile evenimente ... cred ca si o problema la mate e mai clara decat tot ceea ce am in cap momentan. Varza..ce sa mai. Si tare mult m-au saturat de sfaturi .. toti isi dau cu parerea . dar nu cred ca-i cineva care sa priceapa exact ce-i in sufletul meu. Nimeni ma! Dar ce pretentii pot sa am de la ceilalti, cand nici macar eu insami nu ma pot intelege .. ? Stiu ca suna a spitalul 9 .. dar trec printr-un moment destul de greu din punct de vedere emotional. Si ce-i mai greu ... nu pot fi ajutata in niciun fel, acum trebuie sa ma ajut singura.


P.S: Peste 2 zile dau test la mate. Nea Raducu ruleaza grav ...

duminică, ianuarie 18

andrei bb: conteaza k ai sa-mi dai o inima inapoi
.aLeCsa: si cum pot face asta..?
andrei bb: sa vi cu ea inapoi si sa nu mai pleci
.aLeCsa: .. de-ar depinde de mine..
andrei bb: dak ar depinde de tn ce-ai face ?
.aLeCsa: te las sa tragi tu concluzia
andrei bb: ok
andrei bb: deci sa intzeleg k as fi si yo mai happy
.aLeCsa: yep
andrei bb: i'm here to stay girl
andrei bb: so take your time

Tea and sunday.


~ 'Cause I only feel alive .. when I dream at night . Even know he's not real, it's all right. ~

Neatza.. Oficial e 13:15 ... iar eu m-am trezit in urma cu o ora. Dar tot dimineata e pentru mine. De fapt, nu m-am trezit, ci am fost trezita de mama .. in timp ce visam prea frumos. Alte porcarii, evident ... porcarii care vor ramane mereu ceea ce sunt, doar vise. Dat fiind si versul de la inceputul articolului. :) .. Ahh .. si acum imi rasuna in cap cuvintele mamei " Hai motanico, trezeste-te!! " .. Deschid eu ochii, ridic o spranceana, arunc cu perna in mama .. in gandul meu .. "mai sunteti maa??" .. si ma intorc suparata pe cealalta parte :))). Cine stie cunoaste.

Ne mai auzim.

sâmbătă, ianuarie 17

Nu poti fi ca ei!

Uff .. adultii. Dupa cum se spune, desi deseori ii consideram exagerati, avand idei preconcepute, ei ne vor doar binele. Insa acestia trebuie sa invete ca in viata facem si compromisuri, fie ca ne convine sau nu. Si da! Sunt revoltata! Avand in vedere ultimile evenimente, incep sa-mi schimb parerea cum ca parintii au intotdeauna dreptate, pentru ca nu au! Nu ca as fi eu cine stie cine, stiu ca nu am nici anii, nici experienta lor .. insa la 16 ani vad viata dintr-un alt unghi, pe care ei se pare ca nu l-au descoperit inca. Si mai stiu ca poate nu-s copilul care si-ar fi dorit ai mei sa fiu .. am destule defecte .. insa in ceea ce priveste mentalitatea, nu ar avea ce sa-mi reproseze. Pentru ca nu sunt putine datile in care eu a trebui sa gandesc mult peste puterile mele, ca sa ii pot intelege si sfatui in diverse momente. Si mi-au dat dreptate. Desi n-ar recunoaste niciodata ca si de la noi, astia mai mici, au de invatat cate ceva.

Am impresia ca atunci cand eram mai mica, aveam mai multa libertate. Acum insa, parca lumea s-a intors cu curu-n sus. Telefoane, certuri si alte d-astea .. care imi fac mai mult rau decat sa pot trage o invatatura din ele. De ce ? Pentru ca faza cu 'Alexandra, faci asta pentru ca asa vrem noi' la mine nu exista. Eu am nevoie de motive plauzibile pentru a face ceva, si mereu va interveni intrebarea 'De ce?'. Asa ca nu imi impuneti ce sa fac pentru ca asa niciodata nu voi face ceva din propria initiativa. Nu imi dati ordine, ci motive, sfaturi .. aratati-mi ca ma intelegeti! Asa mi-e felul. Nu sunt nici o rebela dar nici genul de persoana fara personalitate care se lasa dirijata de toti. Imi place sa fiu lasata sa-mi exprim parerea, pentru ca d-asta sunt om si am dreptul la libera exprimare, nu ? Si chiar daca gresesc, vreau sa-mi fie auzita parerea, pentru a fi corectata daca este una eronata. Evident ca nu mereu am acest drept. Asa ca pentru ce sa ma mai obosesc? Nu e mai bine sa ma inchid frumos la mine in camera, la pc, ascultand muzica ? Sau stati .. nici asta nu mai e bine. Daca stau mult la pc, nu e bine .. daca fac teme pana tarziu, de ce nu ma duc la somn ? Daca stau prea mult afara, de ce pierd timpul ? Daca sunt suparata si le tin pentru mine, de ce nu am incredere in ei ? Ce incredere sa mai am daca din toate partile primesc un sut in fund ? Nu frate .. nu e chiar asa. Si daca tot sunteti adulti si stiti atat de multe, ati face bine sa va ganditi ca aceasta atitudine demna de clasa a3a nu face decat sa ne indeparteze de voi, decat sa ne apropie! Habar nu aveti voi cat. ;)
" Viata ar fi mai simpla daca m-ar durea in cur, dar nu pot. "

Slam, Nick Hornby

Vreau tot sau nimic de maine.

Cine va fi mereu langa tine e cea pe care n-o poti mintii !

ce sa-i ceri ? :))))

.Ande: pisoi eu ma car
.Ande: (:|
.aLeCsa: bine viata mea..
.aLeCsa: ;;)
.Ande: imi cade limba din gura de somn
.aLeCsa: =))))))))))))
.aLeCsa: oh da=))))
.Ande: hai misca-ti fundu ala sexy in pat


=)))))

vineri, ianuarie 16

It's not fair!


Idioata saptamana. Din toate punctele de vedere. Uuuufff .. si iar e vineri. Facand retrospectiva .. cred ca nu m-am simtit mai obosita nici atunci cand eram in perioada tezelor. Astea cinci zile amarate m-au terminat complet. N-are sens sa iau fiecare zi la 'puricat' sa insirui evenimente .. insa e ceva ce nu poate trece nementionat. Nu stiu cat de important poate parea pentru unii, insa pentru mine .. .pot sa zic ca este ceva care m-a cam marcat. In sens bun sau rau, ramane de vazut.

Cert este ca raman pur si simplu proasta cand vad in ce hal se joaca destinul cu noi. Da, cu fiecare din noi si nici macar nu ne dam seama de acest lucru. Pai pana mea ... povestea se repeta. Doar ca acum .. e putin mai diferit. Stiu ca probabil vei citi articolul si sigur te vei simti intr-o masura sau alta .. insa desi ti-am mai spus .. nu ma satur sa o repet ... ma simt foarte vinovata caci am lasat lucrurile sa ajunga in stadiul asta .. si imi pare sincer rau .. nu credeam ca acest drum nu poate avea decat 2 cai. Din pacate, ne-a fost dat sa mergem pe cea pe care cel ce sufera mai mult esti tu. Stiu ce-i in sufletul tau, si d-asta niciodata n-am sa ma port asa cum banuiai ca o voi face .. pentru ca am simtit candva pe pielea mea ce inseamna toate aceste lucruri ... si doare al dracu de tare, in special cand ceea ce incerci sa exprimi prin cuvinte sau gesturi nu se intelege asa cum ar trebui de fapt. Regret ca nu pot schimba mai nimic .. si regret ca sunt o egoista care nu te merita. Da, da .. stiu .. mi-ai spus ca eu n-am vina si tot asa .. dar vorba ta .. cand te-ai gandit tu vreodata la tine ? Niciodata. Pentru ca [...]. Oricum .. lasand la o parte filozofiile .. vreau sa stii ca orice ar fi, n-am sa las sa se schimbe nimic in ceea ce priveste frumoasa noastra prietenie ... desi ma simt o ipocrita prin faptul ca accept sa-mi porti mereu de grija, in loc sa tot incerc sa te fac sa-ti aduci aminte din cand in cand si de tine ... si in special .. crede-ma ca as fi dat orice pentru a-mi putea dirija inima si controla sentimentele. Ar fi fost mai bine, pentru amandoi. Sa nu uiti ca tin foarte mult la tine, n-ai sa ma pierzi,orice ar fi. Pentru A.


Buun .. revenim. Am avut o zi de 'rahat'. Profa de fizica are boala pe mine, mai nou. Nu mai zic si de ce pentru ca iar imi risc cateva palme pentru cat sunt de fraiera. Ca deh .. cand vrei sa ajuti, tot tu pici de prost! Dar lasa .. altadata sa va descurcati si singuri ;) In fine .. deja am scris mult. V-am pupat!

joi, ianuarie 15



De ce spui cuvinte in care nu crezi ? De ce pentru mine esti tot si nu vezi ?

miercuri, ianuarie 14

Dar am vazut ca timpul trece, nu sta sa-mi leg eu siretu
Nu sta sa iau in nou startu' daca n-am pornit cu dreptu'
Faceam pe desteptu cu oameni trecuti prin viatza
Si-am ajuns la vorba lor "In timp respiri...Invatza"
" Acum dintre pahar si suflet habar nu am care-i mai gol."

marți, ianuarie 13

13.

Ce sa mai .. iubesc zilele de 13 :) .. acelasi scenariu .. difera doar decorul. Iar actorii isi pastreaza vesnicul rol, unora li se potriveste manusa .. altii insa ar da orice sa primeasca un altul.


[mai mult decat o aberatie, e o constatare!][Si mai am o problema .. Nu ma pot detasa .. Hmm ..asta e!]

luni, ianuarie 12

question existin'.

Am cedat. Si nervos .. si cum vreti sa mai spuneti. Putin imi pasa ce se interpreteaza si cum. Si iata-ma pe la 1 dimineata .. cu pc-ul deschis .. castile in urechi .. la care se aude aceeasi melodie de aproape o ora. Sunt varza! Sunt varza pentru ca permit unor amintiri sa continue sa faca parte din fiinta mea .. din tot ceea ce sunt si voi fi.. pentru ca nu pot lasa totul balta..sunt mult prea multe lucruri ce se leaga. Nu mai vreau nimic ... ci doar pe Alexa inapoi! .. The real one .. :-<



Si acum chiar am maaaaare nevoie de cineva. Dar cea mai apropiata este perna.. un umar este mult prea departe. O discutie pe messenger m-a cam pus pe ganduri. Intrebarea era cam asa .. daca am invatat ceva de la cei din jur .. si daca da, ce anume ? .. Pai .. raspunsul ar fi mai greu de explicat... ce pot spune .. in mare parte, am invatat mult .. insa .. ironia 'ironica' este ca persoana care mi-a dat cele mai bune lectii de viata ... este aceeasi care nu mi-as fi dorit niciodata sa imi apara in cale. Undeva intre iubire si ura.. uhmm .. e corect ?

duminică, ianuarie 11

pasari calatoare.


" As vrea...macar o data sa te vezi prin ochii mei
Asa...ai putea sa vezi ce cacaturi m-apasa
Si da ! Mai am acelasi vis, dar oare iti mai pasa ?
Oare iti mai pasa ? Oare iti mai amintesti ?


Uite-ma inca zambesc desi nu-i zambetul meu
Cati spini infipti in suflet am stiut doar eu si Dumnezeu
.."

[Vescan - Pasari calatoare.]

N-o sa ma vezi.


" Sa fii ce vrei tu sa fii, nu ce vor altzii
Sa faci ce vrei tu sa faci, nu ce fac altzii
Sa gandesti cum gandesti tu, nu cum o fac altzii
N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa`i vezi p altzii.."

[Vescan - N-o sa ma vezi]

(in)different.



" Mi s-au dat multe, fara sa cer cu adevarat
Dar mi s-au luat mult mai multe fara sa fiu intrebat
Am fost gata mereu sa mor pentru ce iubesc
Ca poate oricum a2-a dimineatza nu ma mai trezesc

Nu am lasat pe nimeni sa ma cunoasca perfect
Si cine-mi poate spune e calitate sau defect
Ii vad cum fac diferentze daca nu te-nbraci la fel
N-auzi decat"Mortzi tai, tzoalele dau caracter" "

[Vescan - Caracter de piatra]

Voua, care zambiti de dragul aparentelor.

Hai frate ... cat de falsi puteti fi? Sa mor daca pot sa-mi explic .. pur si simplu nu va inteleg. Va folositi cat de mult puteti de cineva, insa atunci cand vi se cere ajutorul, va faceti ca ploua. Cum va suportati ? Evident ca va simtiti mandrii ca dati altora in cap, nu ? Stiam. Dar nu-i nimic, pentru ca stiu cum sa v-o intorc, nu o data, ci de cate ori va fi nevoie .. ca sa va intre o data in capul ala gol ca nu-s bataia de joc a nimanui .. si daca ati vrut caterinca ieftina .. nu v-ati gasit persoana. Pentru ca eu nu-s buna doar sa ajut, am si eu la randul meu nevoie de ajutor. Deasemenea am si orgoliu. Si mai bine ma descurc singura decat sa ma tarasc la picioarele cuiva!

Ar mai fi muuulte de spus, dar n-are rost sa-mi bat capul pentru toate astea. Pur si simplu nu meritati .. da' sincer .. imi place stilul vostru asa .. sunteti al naibii de simpatici .. ce ziceti .. poate imi dati si mie lectii de parsivitate, ca vad ca la asta sunteti buni, n-aveti nevoie de ajutorul nimanui :>


Cum era vorba aia .. 'spuneti ca nu ma suportati .. dar cand e ceva .. va uitati la mine de parca mi-ati fi fani :)' ... Hai o seara placuta!

sâmbătă, ianuarie 10

Reasons.


Usor, usor ajung la aceeasi concluzie. Cam toti avem aceeasi problema in asta viata. Uhmm .. ar fi ca .. toti suferim. De ce?

-pentru ca suferinta este si dulce.
-pentru ca suferinta are rostul ei, facandu-ne mai puternici.
-pentru ca timpul nu este infinit, dar nici nu are pret.
-pentru ca tanjim mereu dupa clipele frumoase, demult apuse.
-pentru ca dincolo de orice zambet se afla un suflet trist.
-pentru ca suntem diferiti.
-pentru ca vrem sa parem ceea ce nu suntem.
-pentru ca obisnuim sa privim cu ochii si nu cu sufletul.
-pentru ca ne place sa fim victime.
-pentru ca cerul e mult prea departe.
-pentru ca iubim si nu suntem iubiti.
-pentru ca suntem iubiti si nu iubim.
-pentru ca in vise se regasesc lucruri pe care doar le visam, mult prea diferite de realitate.
-pentru ca uitam sa rostim cuvinte simple.
-pentru ca ne este teama de noi insine.
-pentru ca in incercarea de a-i ajuta pe cei din jur, uitam de noi.
-pentru ca suntem sensibili si vrem sa parem tari.
-pentru ca plangem, dar nu recunoastem.
-pentru ca ne roade, dar o tinem pentru noi.
-pentru ca prietenia adevarata a devenit un lucru lipsit de interes.
-pentru ca am uitat unde ne este sufletul.
-pentru ca suntem materialisti.
-pentru ca orgoliul ne conduce.
-pentru ca unele fapte sau gesturi nu au explicatie.
-pentru ca florile se ofilesc, iar zapada se topeste.
-pentru ca prostia nu moare niciodata.
-pentru ca avem nevoie de timp, dar nu stim sa profitam de el.
-pentru ca gandindu-ne la 'maine', uitam de 'azi'.
-pentru ca nu putem spune mereu ceea ce gandim.
-pentru ca gustul cafelei e amar.
-pentru ca dulciurile in exces ingrasa.
-pentru ca avem fluturi in stomac si totusi nu putem zbura.
-pentru ca nimic nu e intamplator.
-pentru ca exista un motiv pentru orice.



*to be continued.*

Shadows fill an empty heart.


What if you're making me all that I was meant to be?

What if it's lost behind words we could never find?




Chris Daughtry - What about now

Baby, before it's too late.

" Am iubit farame de cuvinte pe care niciunul nu indraznea sa le spuna.M-a vrajit rima florii iubirii, cea mai veche si mai dificila din lume. "

" ... pentru ca viata e ca si urcatul pe munte : nu trebuie sa te uiti inapoi, altfel risti sa te ia ameteala. Trebuie sa mergi inainte, inainte, inainte ... fara sa-ti para rau de ceea ce ai lasat in urma, pentru ca, daca a ramas in urma ta, inseamna ca nu voia sa te insoteasca in calatoria ta. "

" Inima mea din cand in cand se imbolnaveste. E boala amintirilor. Si doar tu ma poti ajuta sa ma vindec. E o terapie lunga si dificila ... se trateaza traind "


Teoretic sunt niste citate. [" Zodia indragostitilor, Giulia Carcasi. "]

" .. nu vrea sa dea roade."


" ... Si eu n-o sa-mi mai petrec noptile privind acest tavan.
De cate ori nu mi-a tinut companie ...
Cate vise am agatat de el ...
Stau acolo, atarnate, asteapta sa le culeaga cineva.
Si eu nu stiu in cat timp se coc.
Maslinele se culeg in noiembrie, strugurii in septembrie. Si visele mele ? Nu stiu.
Poate am semanat gresit, poate nu am avut destul soare, dar e atata timp de cand astept si nu creste nimic.
Copacul viselor mele nu vrea sa dea roade. "


Zodia indragostitilor, Giulia Carcasi

vineri, ianuarie 9

.But I'll guess we'll never know.


Here I stand alone
With this weight upon my heart
And it will not go away
In my head I keep on looking back
Right back to the start
Wondering what it was that made you change

Well I tried
But I had to draw the line
And still this question keeps on spinning in my mind

What if I had never let you go
Would you be the man I used to know
If I'd stayed
If you'd tried
If we could only turn back time
But I guess we'll never know

Many roads to take
Some to joy
Some to heart-ache
Anyone can lose their way
And if I said that we could turn it back
Right back to the start
Would you take the chance and make the change

Do you think how it would have been sometimes
Do you pray that I'd never left your side

What if I had never let you go
Would you be the man I used to know
If I'd stayed
If you'd tried
If we could only turn back time
But I guess we'll never know

If only we could turn the hands of time
If I could take you back would you still be mine

'Cos I tried
But I had to draw the line
And still this question keep on spinning in my mind

What if I had never let you go
Would you be the man I used to know
What if I had never walked away
'Cos I still love you more than I can say
If I'd stayed
If you'd tried
If we could only turn back tïme
But I guess we'll never know
We'll never know




Kate Winslet (Titanic) - What If

joi, ianuarie 8

citat.


" Nici nu stii cat am suferit. Am fost prea mandra sa-i pot arata cat de mult il iubesc. Daca el ar fi facut un singur gest ... "

Suflete tari, Camil Petrescu.

miercuri, ianuarie 7

andrei bb: stateam si ma gandeam azi la faza aia
andrei bb: cand ai zis u sa mai zik odata k tia placut cum suna
andrei bb: si ma gandeam in frigu din statie la tranvai
andrei bb: k e bn cand te face cnv sa te simtzi important
.aLeCsa: pai da .. cam asa e
.aLeCsa: a sunat frumos.
andrei bb: mda tre satzi schimb un pic ideea despre faza aia
.aLeCsa: adica?
andrei bb: yo nu vreau sa te fak sa te simtzi importanta
andrei bb: yo vreau sa stii k ESTI importanta pt mn
.aLeCsa: ...
.aLeCsa: :">
" Dacă viaţa nu-ţi zâmbeşte, gâdil-o! "

luni, ianuarie 5

I wanna be free from youuu \:D/


Uf .. si a inceput si scoala. Mirifica zi ce pot sa spun .. de la puloverul pufos si mov care mi-a dat mancarimi all day long (Alexia, baga-mi si mie linia in spate =))))) ) .. pana la sictirul grav ce m-a apucat inca de la primele ore. Profii cam la fel ... uhmm .. se pare ca nimanui nu i-au sarmas sarmale in gat, sau cine stie, poate nea Raducu o avea resturi in plombe :> (ramane de vazut) .. colegii ok, daca se poate spune asa.

Ce sa mai zic, n-am chef de 'blogareala' .. e 00:19 .. si ar cam trebui sa ma retrag in glorie spre somn :)). Maine ar trebui sa fie o zi plina. Si va mai povestesc o chestie :> Stiu sa ma prefac al dracu de bine :X


Va las asta. Noua mea obsesie.


I woke up and I feel like shit
I don't remember last night, I'm getting sick of this
I hit the bottle when I got off stage
And got piss drunk stupid and I went in a rage
I think I mighta got into a fight
Because my knuckles were bloody and I don't feel alright
I hit the bottom and I don't even care
You say I'm going to hell but I'm already there

Sick and tired of being sick and tired


I wanna be free from this ball and chain and
Be free from this life of pain and
Be free from this ball and chain
I wanna be free from you !!

Now I'm full of guilt and shame
I can't point a finger cause theres no one to blame
So I say I'll never do it again
But when the sun goes down, you are my only friend
I'm thinking I am starting to see
I have become everything I never wanted to be
I'm really getting sick of myself
Cause when I look into the mirror, I see somebody else

Sick and tired of being sick and tired

I wanna be free from this ball and chain and
Be free from this life of pain and
Be free from this ball and chain
I wanna be free from you !!

I wanna be free from this ball and chain and
Be free from this life of pain and
Be free from this ball and chain
I wanna be free from you !!



Be Free - Papa Roach

Sunetul lasa de dorit si ritmul e cam ..dur. Dar versurile-s geniale:X

Prea hard? Bun, maine atasez si un hit de-a lui Gutza :> Soloooo =))

Noapte buna!

duminică, ianuarie 4

Alegeri.




"Life is all about the choices you make"


Sau pe romaneste, viata este un sir infinit de alegeri, ce-i drept .. unele mai bune, altele mai proaste .. iar alegerile pe care le faci iti pot modifica sau schimba total existenta.

Alegerile le facem in fiecare zi, in mod repetat. Mereu suntem in dilema de a alege dintre o floare sau alta, un cadou mai mic sau altul mai mare .. haine, schimbari de look, destinatii de vacanta, etc. Lucruri materiale, folositoare intr-adevar .. dar numai la un moment dat. Dar cand vine vorba de noi insine ca persoane, de sufletul nostru, si de ceea ce avem nevoie cu adevarat, de ce nu stim imediat ce sa alegem ? Sau de ce continuam sa facem aceeasi alegere gresita ?. Prietenii, anturajul, viitorii parteneri de viata .. toti se aleg dupa anumite criterii. Dupa ce anume dorim de la o persoana. Cand gresim, obisnuim sa dam vina pe cei ce ne-au sfatuit, pe destin sau chiar pe Cel de Sus .. cum a permis ca lucrurile sa ia intorsatura asta. Dar de cate ori ne-am invinuit pe noi ? Toti gresim, e ceva normal..dar consider ca daca stim cu adevarat ce vrem si invatam cum sa cunoastem oamenii asa cum sunt in realitate, nu in aparenta, e dificil sa facem o alegere eronata. Uhmm .. si totul depinde numai de noi. Bafta.


Si... totul a pornit de la o simpla conversatie.

Alexs: am incercat sa imi neg durerea
Alexs: mai ajutat mai mult decat crezi..si tu si multi altii
Alexs: prin durerea ta...
Alexs: miai aratat ce era de fapt...
Alexs: ce imi...
Alexs: so zic pe engleza
.aLeCsa: :">
Alexs: what clouded my mind
.aLeCsa: ma bucur ca am putut face ceva pentru tine..
.aLeCsa: si sper sa te ajut in continuare
.aLeCsa: ..
Alexs: de aici depinde de mine
Alexs: sa aleg ceea ce e bine
Alexs: intotdeauna avem de ales...
Alexs: depinde de noi sa luam alegerea care trebuie
.aLeCsa: da .. asa e

sâmbătă, ianuarie 3

Crede in tine, in mine, in noi!


Prietenia apare cand nici nu te astepti, cand iti este cel mai greu, si iti umple usor sufletul de bucurie, facandu-te sa crezi ca nu esti singur pe lume si ca undeva acolo exista cineva pentru care contezi, care iti va fi mereu alaturi cu un sfat, un zambet si un umar pe care sa plangi.

O prietenie se poate naste din nimic si pe parcursul trecerii timpului se poate transforma in ceva infinit de mare. E un pic ciudat cum poate ajunge o persoana, despre care nu stiai mare lucru, o considerai eventual o cunostinta, coleg/a sau amic/a, cea mai buna prietena .. fratele sau sora pe care n-ai avut-o, dar ti-ai dorit-o cu desavarsire. Stiti voi, cand sunteti in pasa aia proasta, cu moralul la pamant, aveti tendinta sa dati crezare oricui incearca sa se apropie de voi. Uneori se intampla sa gresiti, sa va lasati inselati de aparente .. dar alteori poate fi si cu noroc. Chiar daca la inceput nu credeati, persoana la care va asteptati cel mai putin, va poate fi de cel mai bun ajutor.

Intr-o lume dominata de rautate, ipocrizie si persoane care-si vad doar propriul interes, unde mai poti gasi prietenie ? Aproape nicaieri. Dupa parerea unora, o poti cumpara .. dar valoarea acestui tip de prietenie va fi egala cu zero, nu va reprezenta absolut nimic.

In viata e dificil sa fi singur, sa nu ai pe cineva aproape. Si nu ma refer doar la relatia dintre doua persoane de sex opus, aia e alta poveste, ci la prietenie. Mi se pare un adevarat dezastru sa nu ai cu cine rade, cu cine povesti cate-n luna si stele. Se spune ca generatiei noastre nu i-ar cam lipsi nimic, suntem generatia - no limits!-, cei care putem schimba lumea doar daca ne dorim acest lucru, insa nu realizam ca ne lipseste ceva esential, si anume prietenia aceea sincera, care exista candva, cand nu se punea atata pret pe haine de firma, conturi in banca si trasaturi fizice de model.

Buuun .. dar gata cu generalizarea. Un prieten bun va ramane mereu acel suflet care iti este alaturi neconditionat, cel care iti va da mereu un motiv pentru care sa mergi mai departe si nu te va dezamagi.

In acest articol imi propusesem sa incep prin a vorbi despre o persoana foarte draga mie, dar nu m-am putut abtine sa nu fac si o mica/mare introducere. Dar acum vreau sa intru mai mult in subiect :D

Geo (Georgiana) este fata cu acel ras inconfundabil. Stiti voi, aia mica si dura :>, zisa si 'Xena', dupa spusele lui Randi. Este cea care vorbeste necenzurat (Pai ce plm, coae?=))) ). Este fata careia ii place combinatia alb-negru. Este cea de a carei prietenii ma bucur de cateva luni bune. Inca tin minte cum au evoluat lucrurile .. uhmm .. oare cine ar fi crezut fata .. ? Daca cineva mi-ar fi dezvaluit inainte ca asa se va intampla, i-as fi spus sa-si bage bine mintile in cap ca oricum nu il cred. Este cea cu care am facut poteca toata vara in parcurile noastre preferate, pline de amintiri si urmele pasilor nostrii pe nisip sau pe iarba in care deseori imi aruncam telefonul la nervi (Du-te Alexo dupa ell!!!=))) ). Ea m-a invatat sa ascult parazitii. Ea m-a facut sa incerc sa mai cred in mine si mi-a ridicat moralul cand altii/altele erau mult prea ocupati pentru a-si aduce aminte de umila mea existenta (aici nu mai dau detalii, dar voi reveni la subiectul asta;) ). Este fata cu care rad mereu. Este cea care clar nu e in apele ei daca nu tasteaza pe mess un '=))))' cu muulte paranteze dupa. Este fata sensibila si sufletista, dar care stie prea bine cum sa tina in ea si sa zambeasca chiar daca sufletul ii plange (si de ce sa nu recunosc, mi-a fost o profa buna la capitolul asta .. acum imi interiorizez mai usor sentimentele). Este cea care stie sa asculte. Este cea cu care pot vorbi ore in sir fara a ma plictisi, si care mereu adauga la sfarsit 'daca e ceva, da mesaj sau bip ca te sun'. Ea ma cunoaste cel mai bine, si cred ca este una din putinele persoane pe care nu o pot minti, fata de care nu ma pot preface ca-s ok, atunci cand nu sunt.Este fata care oricate probleme ar fi avut, n-a uitat niciodata de cei din jurul ei, fie parinti sau prieteni. Este cea ce detine o intuitie de invidiat (" ce le stiu, da-ma dracu de simpatica :))))" ). .. Si cum prietenul la nevoie se cunoaste .. este cea care mi-a fost alaturi cand simteam ca totul in jur se prabuseste. Si inca continua sa o faca. Iar eu as face acelasi lucru pentru ea. Pentru ca trebuie, pentru ca meriti sa zambesti si sa fi fericita! Ma bucur sincer ca lucrurile s-au mai rezolvat, si sper ca totul sa fie din ce in ce mai bine. Tot raul spre bine.


Geo e prietena mea. Una adevarata. Cealalta jumatate a mea .. si in acelasi timp, tot ceea ce eu nu voi fi niciodata. Multumesc pentru tot. Te iubesc >:D<.

Melodie.


Crede in iarba ce iese din nea
Crede-n iubirea ce nu va pleca
Crede in zane si uita de zmei
Crede-n dorinte implinite la trei
Crede ca orice boboc va-nflori
Crede ca el intr-o zi-ti va zambi
Crede ca azi e mai bine ca ieri
Crede ca viata-ti va da ce ii ceri

Nu-ti fie teama va fi bine
Nu-ti fie teama crede in tine
Si soarele te va vedea
Nu-ti fie teama va fi bine
Nu-ti fie teama crede in tine
Macar putin ploaia va sta

Crede in glasul din inima ta
Crede si-n ce ochii nu pot vedea
Crede ca poti fi mai bun decat rau
Crede in ochii copilului tau
Crede in soarele de dupa nori
Crede-n surasul iubitei din zori
Crede in maine nu privi inapoi
Crede in tine in mine in noi

Nu-ti fie teama va fi bine
Nu-ti fie teama crede in tine
Si soarele te va vedea
Nu-ti fie teama va fi bine
Nu-ti fie teama crede in tine
Macar putin ploaia va sta

Tot ce-i frumos e chiar in fata ta
Doar crede-n asta si-ai sa poti vedea.
[Voltaj - Crede]

Nu-ti fie teama, va fi bine!


" Crede in glasul din inima ta,
Crede si in ce ochii nu pot vedea..
Crede in zane si uita de zmei,
Crede in dorinte implinite la 3! "

vineri, ianuarie 2

New year .. kind of new start.


Heii.. bine v-am regasit :) La multi ani si toate cele bune pe anul acesta!. Uhmm .. cum banuiam, nu am avut niciun chef de scris pe 1, asa ca am amanat primul articol pe 2009. N-am nicio idee si nici starea necesara pentru a compune ceva. Sper ca v-ati distrat de revelion. Si al meu a fost relativ ok. Am stat cu ai mei .. am baut sampanie .. si mess .. pana la 8 dimineata (ca deh, am avut si cu cine vorbi :>). In mare parte .. cam atat.


In articolele anterioare parca postasem o lista cu ce imi propun pentru 2009. As cam vrea sa o reactualizez. Paiii .. sa zicem ca imi doresc un an mai bun, din toate punctele de vedere, nu vreau sa mai las timpul sa treaca fara sa ma bucur de fiecare clipa si nici n-as vrea sa se repete 'scenariul' din anul ce a trecut. In rest, despre noi..numai de bine! :) ..


" Chiar daca traiesti in alb-negru, nu te opreste nimeni sa visezi in culori! "

Aveti grija de voi, ne mai auzim.