marți, martie 31

Probleme.

La naiba! Pe zi ce trece, complexul meu legat de inaltime se tot amplifica. Ma simt mare, foarte mare! .. Stiu ca sunt stupid, si ca exista multe fete minione care si-ar dori sa fie inalte. Mie insa nu imi place, dimpotriva .. incep sa detest asta. Adica pana mea, la 1,72-1,73 cat am eu .. ma simt URIASA! .. Poate si pentru ca majoritatea colegelor nu depasesc 1,65-1,67 (excluzand-o de aici pe Miki care ma ia cu cativa cm) .. pe langa ele simt ca incep sa fac cocoasa. Si ma oftic asaaaa .. de ce toata lumea la mine in familie, in special mama .. tata .. sunt inalti ? Tin minte unele chestii de cand eram putin mai mica .. si ca varsta, si ca inaltime .. cand bunica imi spunea ca l-am intrecut, sau o sa-l intrec pe tata la inaltime :-S .. evident ca asta a sunat si suna in continuare absurd! (totusi nu ma vad la 1,85 :)) ).. De atunci am ramas cu fobia asta. Si cel mai aiurea lucru e sa ma simt ditamai calu' pe langa un baiat. Desi respectivul ar trebui sa se simta mai ciudat, ca-i mic .. tot mie imi vine sa intru in pamant. Deci claaaar .. am o problema :| .. Si .. tocuri ??? Niciodata :-<

sâmbătă, martie 28

J'oublie tout. Pourquoi ? Pour ton sourire.
C’était mon meilleure, mon number one, mon best of the best vient pas test...


Another mountain.


There's always gonna be another mountain
I'm always gonna want to make it move ,
Always gonna be an uphill battle
Sometimes I'm going to have to lose...
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side ...

It's the climb ....


I can almost see it
That dream i'm dreaming but,
There's a voice inside my head saying
You'll never reach it
Every step I'm taking
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking
But I .... got to keep trying
Got to keep my head held high...


The struggles I'm facing
The chances I'm taking,
Sometimes they knock me down but ...
No I'm not breaking
The pain I'm knowing
But these are the moments that ...
I'm going to remember most yeah ,
Just got to keep going,

[Miley Cyrus - The climb.]




Miley Cyrus - The climb
Asculta mai multe audio Muzica »
Dar imi e greu sa cred intr-o schimbare,
Cand totu-n jur nu-i decat o incercare.

Spune-mi de ce clipele dor...doar cand noaptea vine?!
Si nici nu stii cata iubire...ascund in mine ?


http://bogdan-oancea.blogspot.com
[de aici sunt versurile.]

joi, martie 26

Astazi poa' sa ti se para totul de cacat,
Maine poate n-o sa vezi totul asa de deplasat,
Tre' sa ai puterea sa mergi in continuare,
Speranta iti ramane pan' la ultima suflare.

[Bitza - Ultima suflare.]

ganduri de noapte.

Rahat! .. Sunt tare ofticata. Si nici n-am chef sa scriu despre nimic anume, dar alt mod de a ma descarca n-am .. decat sa impartasesc intr-un fel sau altul cuiva tot ce gandesc (sau aproape tot) .. cu toate ca e echivalent cu a vorbi singura, nu-i bai! Ce pana mea sa zic .. ca nici eu nu inteleg ce se mai intampla. E 'misto' asa sa vezi cum se schimba oamenii fata de tine .. si motivul e unul mai mult decat absurd. 'Sunt satul de tot' - nu ma ajuta deloc sa inteleg .. dimpotriva .. ma baga in ceata si mai rau. Pentru ca nu pricep care-i greseala in toate astea .. tot eu vreau sa ne impacam, sa fie totul ca inainte .. si tu ce faci .. ? Te doare-n .. nici macar acolo :-<. Dar nu-i nimic .. stiu ce crezi .. ma vezi un copil prost care se presupune ca mai are multe de invatat .. bun .. poate chiar asa o fi .. insa nu-mi mai pasa! .. Spuneai ca ma accepti asa cum sunt si ca nu m-ai schimba .. dar acum ce faci .. ? Un lucru stiu sigur .. aici vina mea nu e .. si daca ti-am spus-o, o repet .. cand ai nevoie de mine .. stii unde ma gasesti .. eu nu mai incerc nimic. Pentru A.

Iata si ce mi-a placut mie ...

...

Marius : esti prea buna pt lumea asta ...
.aLeCsa : sunt pe draq .. :-<
Marius : eu l-as fi bagat si p-asta pe unde l-a scos masa
aLeCsa : :))))
Marius : te preocupi prea mult pt toti
Marius : si uiti sa-ti faci griji si pt tine
aLeCsa : ...
Marius : dak erai imatura, erai exact pe dos
Marius : nu mai pune la suflet ce zic toti prostii
Marius : vezi-ti de viata ta, mai lasa-i pe altii
Marius : incearca sa te detasezi ..

...

Noapte buna. Eu n-am inca somn. (1:15)

Something is scratching its way out
Something you want to forget about
No one expects you to get up
All on your own with no one around

marți, martie 24

Imi reprosezi ca zic ce zic, oare de ce nu pot sa tac ..?:)

luni, martie 23

Why can't we be friends .. ?





Pff .. ce zi idioata. Si discutia aprinsa din ora de fizica (care s-a transformat intr-una de psiho, dat fiind ca profa de fizica n-a fost la ora si ne-a lasat cu altcineva) m-a scos din sarite. Ne-am contrazis parte-n parte .. baietii cu fetele .. pe tema .. care dintre noi sunt mai buni. Baietii sau fetele.. ? Majoritatea au mers pe premisa : Toti oamenii de stiinta/ savanti/ filozofi si ce au mai fost .. au fost cu totii barbati! Sau cel putin asa se zice .. :)). Si evaluand astfel lucrurile, concluzia reprezentantilor de sex masculin, a fost ca femeile sunt ca si inutile. Apoi se intrebau de ce nicio fata nu comenteaza nimic, nu vine cu vreun argument. Evident ca nu m-am putut abtine .. deh .. trebuia sa ma ia pe mine gura pe dinainte. Am zis ceva de genul .. cum ca .. fetele/femeile .. majoritatea, sunt destul de constiente de valoarea lor pentru a intra in jocul asta 'care-i mai tare?' .. Desigur ca apoi au inceput iar comentariile .. si am preferat sa tac decat sa incep sa ma exteriorizez in felu-mi caracteristic. Pana la sfarsitul orei, din 'misogini care nu gandesc cu capul, si cu c*****e' nu i-am scos . Apoi m-am gandit mai bine .. si lucrurile nu stau chiar asa. Sau cel putin, asa vad eu situatia.

Cred ca de cand e lumea si pamantul, femeile si barbatii s-au aflat intr-un permanent conflict, din pacate .. inevitabil. Dupa mine, toate astea mi se par niste mari tampenii. Intr-adevar .. e greu sa schimbi o mentalitate ce s-a format de-a lungul unei anume perioade de timp. Ca deh .. cum sa scoti din cap femeilor ca 'toti barbatii sunt niste porci!' .. sau barbatilor .. 'femeile nu-s bune decat la cratita si la facut copii!' ? Nu prea merge.

Consider ca de cele mai bune ori, ne grabim sa etichetam oamenii mult prea repede .. dupa aparente .. care, dupa cum stim prea bine, inseala. Daca pornim de la premisa 'toti sunt la fel' .. fara sa le dam ocazia sa ne dovedeasca contrariul, atunci si ei se vor comporta conform parerii noastre, de altfel eronate.

N-as vrea sa fiu inteleasa gresit, desi stiu ca majoritatea fetelor ma vad o ciudata .. dat fiind faptul ca-mi plac (si folosesc) parfumuri barbatesti, tricourile largi .. si meciurile de fotbal .. si deseori mi-am dorit sa fiu baiat .. nu mi-as schimba sexul pentru nimic in lume :)). Bine, asta a fost o mica paranteza. Revenim. Barbati/baieti misogini si porci exista cat vezi cu ochii .. dar tind sa cred ca nu toti sunt la fel, ca exista si acea categorie de indivizi care merita respectul si iubirea noastra. Pentru asta, trebuie sa deschidem bine ochii .. si sa nu ne grabim sa etichetam pe cei din jur inainte sa-i cunoastem bine .. caci putem gresi .. si mai presus de toate .. trebuie sa invatam ca toti suntem diferiti si unici in felul nostru pentru ca asa trebuie, nicio persoana nu este identica alteia. Nu cred ca exista 'barbati destepti, femei proaste' sau invers, mai degraba cred ca toti suntem egali in drepturi. Si totusi, tre' sa recunoastem .. fetelor .. ne e greu (uneori) cu ei, dar mai greu fara. Asta se aplica si in cazul baietilor. Altfel, in mintea mea apare un fel de dilema .. cum poate o femeie sa se indragosteasca, daca considera barbatii inutili ?
(desigur, fara sa-si schimbe orientarea sexuala.)

sâmbătă, martie 21

Leapsa.

Mi-am amintit de-o leapsa. E cam asa .. Eu voi scrie 14 afirmatii despre mine : 7 adevarate si 7 false. Va las pe voi sa le separati, bazandu-va pe intuitie.

1. Sunt o mare visatoare.
2. Consider ca am foarte multi prieteni.
3. Nu-mi plac oamenii cu 2 fete.
4. Fumez de ceva timp.
5. Inca ma uit la desene animate, cand am timp.
6. Ma vad a fi foarte frumoasa.
7. Sunt deseori complexata de inaltimea mea.
8. Ador sa merg pe tocuri.
9. M-am lasat de manele acum 2 ani, iar acum ascult ocazional sau deloc.
10. Nu pun suflet si nici nu cred ca sentimentele ar fi importante.
11. Iubesc movul.
12. Tin cu Steaua inca de mica.
13. Cant foarte bine.
14. Imi place 'Skillet - Better than drugs'.

Leapsa merge mai departe la Kryssu, Anca, Maria, Marina, Iulia ... si cine mai vrea s-o ia :D

Ce te deranjeaza de fapt ?

Deseori mi se intampla sa ma simt iritata fara motiv (aparent!) si sa nu pot gasi vreo explicatie logica pentru starea respectiva. Cauza se gaseste probabil undeva in subconstientul fiecaruia, si nu la suprafata. Nu vi s-a intamplat niciodata sa reactionati in mod neasteptat in cadrul unei situatii sau sa va indispuneti asa ca din senin fara sa cunoasteti clar motivul indispozitiei ?

Toate acestea rezulta din acele lucruri care intr-o forma sau alta, stau ascunse in subconstientul nostru, acele lucruri care candva ne-au marcat, lucruri pe care nu le-am putut uita sau lucruri peste care consideram ca am trecut, cand de fapt nu am facut-o .. si nu din lipsa de cunoastere a propriei persoane. Asta nu. Consider ca oricat de bine ne-am cunoaste, sau am incerca s-o facem .. este inevitabil sa nu ne surprindem si pe noi insine cu un gest sau cate-o replica ce poate nu ne sta in caracter. Unele lucruri ies la suprafata atunci cand circumstantele 'o cer' si trebuie sa stim sa ne putem controla indiferent de situatie.

Sau vi s-a intamplat sa antipatizati o persoana fara un motiv anume? Pur si simplu .. 'va sta in gat' chiar daca nu v-a facut nimic. Vorba aia 'nestiute sunt caile Domnului' .. cam asa sunt si caile mintii umane. Un adevarat labirint .. din care sunt sanse sa nu iesim niciodata. Prizonieri in propriile ganduri si trairi .. cred ca asta-i cea mai urata pedeapsa.

" Daca vrei sa invingi lumea, invinge-te mai intai pe tine."

De aceea, cel mai bine este sa incercam pe cat posibil sa ne inconjuram de lucruri pozitive, menite sa ne sporeasca pacea interioara .. si sa ne faca sa fim impacati cu noi insine .. caci asta-i singurul mod in care putem depasi greutatile, sa avem incredere in primul rand in noi .. avand in vedere ca lumea asta jegoasa in care traim a uitat de mult sa creada si sa spere!

[Ce ma deranjeaza? Sincer, nu stiu. Dar am o stare idioata .. si tot incerc s-o fac sa mai treaca rasfoind 'Eclipsa. Poate functioneaza. :)]

Monolog.


Bravoo!
Iata ca ai invatat sa minti si privind in ochi.
Nu e minunat ?
Presupun ca esti mandra de tine si de reusita ta.
Este totusi un pas inainte.
Continui sa sustii ce ai afirmat, poate astfel te convingi si pe tine ..
Sau nu..
Idioato!
Pana cand asa .. ?



[Incerc sa dau volumul cat mai tare, poate asa n-am sa-mi mai aud inima!]
Iti jur ca ramai doar o poza, iar eu n-am sa scriu proza sau poezii
Am sa trec peste toate ,toate, toate cate sunt si vor fi !

vineri, martie 20


Cateodata as vrea sa zic ca n-am niciun stres, da' e exact invers. Nu te-nvata nimeni sa treci peste, inveti din mers!

joi, martie 19

Nu te uita, n-o sa găseşti decât foc in privirea mea!
Prea multi vad viata in alb-negru, putini o vad in culori
Iar diferenta dintre noi e de la buruieni la flori
Pentru ca diamantele scumpe se gasesc doar in noroi.

miercuri, martie 18

Am boala pe lume. Poate ca d-asta nu-mi arde acum de glume!

marți, martie 17


Suspini acum, ascultandu-mi gandurile .. ca pentru tine am intors timpurile. Hai lasa acum, zambeste chipurile!

Yeeeey!

***Am furat-o. Deci o puteti fura si voi la randul vostru. :P

Dacă aş putea să fiu o floare, aş fi un trandafir.
Dacă aş putea să fiu un anotimp, aş fi toamna
Dacă aş putea să fiu o culoare, aş fi mov sau bleo.
Dacă aş putea să fiu un animal, aş fi pisica.
Dacă aş putea să fiu o piesă vestimentară, aş fi papuci de plaja
Dacă aş putea să fiu o piesă de mobilier, aş fi un fotoliu 'puf'
Dacă aş putea să fiu o piesă muzicală, aş fi Voltaj - Crede
Dacă aş putea să fiu un vers, aş fi 'Iar daca azi e mai greu, sa stii ca ceru-i la fel de aproape ca ieri.'
Dacă aş putea să fiu un obiect, aş fi o carte.
Dacă aş putea să fiu un instrument muzical, aş fi un pian.
Dacă aş putea să fiu un copac, aş fi un tei.
Dacă aş putea să fiu un oraş, aş fi Lisabona.
Dacă aş putea să fiu o carte, aş fi Amurg.
Dacă aş putea să fiu un personaj, aş fi ... Alba ca Zapada ? :)))
Dacă aş putea să fiu un fel de mâncare, aş fi desertul.
Dacă aş putea să fiu un fenomen al naturii, aş fi ploaia de vara.
Dacă aş putea să fiu o maşină, aş fi broscuta.
Dacă aş putea să fiu un fruct, aş fi portocala.

Dacă aş putea să fiu o parte a corpului, aş fi inima.
Dacă aş putea să fiu un film, aş fi What a girl wants.


Si e normal sa fiu asa .. cand de la cei dragi in loc de sfaturi auzeam doar 'Treaba ta ce faci!'

luni, martie 16

Cate s-au spus, cate s-au dus .. Nu ma mai doare!


' Am boala pe lume. Poate d-asta nu-mi arde acum de glume! '

Mda .. nu trebuia sa sune chiar atat de dur, dar nu ma pot abtine. Acum dupa ce m-am calmat, mi-e mai usor sa privesc lucrurile din ansamblu. Fara alte generalitati ... ajung iar la sentimentul ala urat .. cel de dezamagire. Si inca una profunda.

Am incercat sa uit. Depasind acel moment mai dificil, in urma cu ceva timp in urma, am crezut ca pot trece si peste faptul ca persoana care speram sa-mi fie cel mai mult alaturi m-a lasat balta. Am inchis ochii si am vrut sa las deoparte totul, gandindu-ma ca asta e ... ca inca o data tre' sa las de la mine pentru a nu strica o prietenie. Se pare ca m-am inselat. Poate n-am fost prietena la care visai, poate uneori firea mea dificila te-a facut sa ma judeci si sa ma consideri o persoana nu tocmai buna .. insa acum te intreb eu .. cum imi poti reprosa ca m-am apropiat de acea persoana, cand tu ai fost prima care mi-a intors spatele cand aveam cea mai mare nevoie ? Unde ai fost cand noaptea nu puteam inchide un ochi, cand gandurile imi navaleau in minte .. cand cele mai frumoase vise deveneau cosmaruri .. cand totul era absurd, ilogic si nu cautam decat o cale de scapare ? Unde erai cand mi-era cel mai greu si incercam din rasputeri sa fiu tare, pentru ai mei si cei din jur .. vrand sa nu recurg la vreo solutie radicala, o nebunie de moment care ar fi lasat in urma doar lacrimi si vieti distruse ? Am gasit, nu stiu de unde .. forta necesara pentru a ma ridica, pentru ca nu ma duce cu totul la fund. Tu unde erai? Spune-mi tu .. poate aici imi poti da un raspuns. Eu am unul deja. Nu aveai timp. Era mult mai important marele el. Intr-un fel te inteleg. Cand te indragostesti de cineva, pierzi notiunea timpului .. uitand ca pe langa voi doi, mai sunt si alte persoane in jur care nu trebuie sub nicio forma ignorate. Stiu ca ti-a fost greu, uneori poate mai greu ca mie. Insa te rog sa nu uiti ca indiferent de cat de 'praf' eram, la nivel psihic vorbind .. nu te-am lasat niciodata la greu. Am vrut sa-ti fiu alaturi, un sfat .. o vorba buna .. lucrurile astea marunte pot face atat de mult bine. Ce-am primit in schimb .. ?

N-ai dreptul sa-mi reprosezi faptul ca am cautat sprijin in alta parte, chiar daca m-am inselat destul de mult .. macar in acel moment n-am fost singura. Stii la fel de bine ca mine cat de greu este sa vrei sa vorbesti si sa n-ai cu cine .. sa cauti intelegere si sa n-ai pe nimeni care sa ti-o ofere. Nu incerc sa te judec, nu-mi sta in fire ... chiar daca nu observi sau poate nu-ti pasa, prietenia noastra nu mai e de mult aceeasi. Si ruptura s-a produs atunci. Acel moment crucial mi-a aratat care-mi este locul .. si care-mi sunt adevaratii prieteni. Concluzia? Nu am prieteni, am doar cunostinte. La fel ca si atunci, inca mi se spune 'Alexo, nu mai pune suflet in tot .. ca nu se merita'. Prea cunoscuta imi suna replica asta. Poate ca am devenit mai dura .. sau mai insensibila .. insa imprejurarile m-au facut asa. Nu regret nimic. Dar nici satisfactia ca m-am maturizat incetul cu incetul nu poate umple golul ce-l am pe dinauntru. Nu inteleg cum oamenii pot fi atat de falsi, cum considera ei ca purtand un zambet ipocrit pe fata pot minti cu nerusinare.

Poate pe ceilalti ii poti pacali, insa cu mine nu-ti merge fetito! Nu ti-ai gasit inca proasta .. si desi nu crezi, te cunosc mult mai bine decat te cunosti tu. Stiu ce-ti poate pielea, tocmai d-asta nu ma grabesc deloc. Astept sa vad pana unde poti ajunge. Eu te las, nu sunt nimeni sa ma pun de-a curmezisul in calea ta. Insa imi permit sa-ti cer sa nu uiti ca fiecare culege ce-a semanat. Ceea ce oferi, exact asta primesti. Acum intreaba-te de ce nu ai prieteni.

***stiu, am dat dintr-o idee in alta .. am ajuns de la un caz la celalalt. Dar nu conteaza. Cele doua sunt prea strans legate, la fel ca si 'protagonistele' celor doua istorioare mai sus amintite. Multumesc inca o data ca m-ati facut sa inteleg care-mi este locul in toata povestea asta .. si va promit ca si naivitatea mea are o limita. Deja am atins-o! Si stiti ce ? Nu-mi mai pasa .. va meritati una pe cealalta. ***

Mersi Geo ca te-ai luat de mine. Chiar ar fi trebuit sa te ascult. :-<



duminică, martie 15

Iti spun si tie ce mereu imi spun si mie
Nu e tocmai totul perfect,dar o sa fie!

sâmbătă, martie 14

Impossible is nothing


***A inceput aproape acum vreo 4 ani, daca nu ma insel. La inceput, conversatii pe mess .. nimic iesit din comun, abia descoperisem si eu netul .. totul era nou pentru mine. Pe masura ce a trecut timpul, lucrurile au evoluat si iata ca pana in ziua de azi s-a legat o frumoasa prietenie.***

14 martie. Azi am avut o zi mai mult decat plina. Trezit la 9 dimineata .. la 10 m-am intalnit cu blonda .. am fost la gara sa-l luam pe Tata Marius si pe Mihai. Ce reactie am avut? Paiii .. eram cam emotionata, recunosc.. e ciudat sentimentul asta . cand vorbesti atata timp cu o persoana pe mess, o vezi la webcam .. dar in realitate niciodata. Am mers spre metrou .. si am ajuns prin Unirii. Multe magazine .. multe etaje (nu credeam ca-i ataaaat de mare!), deh.. eu nu prea frecventez zona, radeti cat vreti, nu cunosc mai deloc p-acolo. Dupa ce 'am luat masa' la Spring, ne-am dus prin Cismigiu .. vreme super-schimbatoare .. soare cu dinti si picaturi de ploaie. Poze, muuulte poze, caterinca si vata de zahar. Mai era o ora si trebuia sa fim prin gara. Ne-am dus iar la metrou .. iar scari rulante (nu mi-am prins siretul in ele asa cum credeam ca voi pati =)) .. am si eu fixurile mele) .. iar Unirii. Am impartit frateste o pizza nu mai mare de 45 de cm =)) .. ditamai monstrul .. cu care 'ne-am luptat' contra cronometru ca la ora 5 cel tarziu sa fim in gara. Sincer.. nu credeam ca va fi posibil aceasta 'intalnire', dar iata ca mi s-a demonstrat inca o data .. ca daca vrei ceva cu tot dinadinsul si continui sa speri .. impossible is nothing. Deja ma incerca un sentiment urat de tristete .. pe masura ce-i vedeam pe cei doi indepartandu-se ... mi-am dat seama ca o prietenie nu consta numai in a fi zilnic aproape de o persoana .. ci in felul cum reusim sa facem aceasta relatie sa reziste in timp, in ciuda distantei. Si in cazul de fata, nu cred ca asta-i problema .. caci stiu ca indiferent ca noi suntem aici .. si Marius departe .. prietenia dintre noi ramane aceeasi. Cat despre vizita in Tgv, ramane o promisiune! Prea frumoasa a fost ziua :x. Va iubesc.


P.S: Lasand la o parte faptul ca am mancat ca o vaca, fara sa ma abtin de la nimic .. sa trecem peste =))) ... revine in fortza regimul .. incepand de luni (cred:D).

miercuri, martie 11

Si ce?

Sa va zic ? Da .. va zic .. azi mi-am luat mult asteptata nota la mate. Cat ? 4 :|:| .. Ok, am sa fiu sincera. Prestatia mea la tabla a fost una destuuul de slaba .. adica faceam greseli peste greseli .. si nu ma puteam concentra deloc fiind presata si de timp, de cei din jur care stiau raspunsurile la care poate eu nu ma gandeam si de dragutul de nea Raducu .. caruia ii multumesc si de aceasta data ca a avut grija sa ma faca sa uit inca o data care-mi este prenumele si ca 3 * 1 face 3, nu 1 cum scrisesem eu prima oara. Concluzionand, a fost naspa.. naspa .. naspa. Dar nu nota e cea care ma roade .. aia stiu ca o pot indrepta .. ma oftica insa faptul ca ma pierd ca o proasta si nu am cum sa-i demonstrez cheliosului ca stiu ceva matematica, chiar si atunci cand ies la tabla si se uita dubios la mine, cu incomparabilii ochi de dimensiuni diferite ..etalandu-si zambetul viclean, cu minunata-i dantura 'dinte-lipsa-pauza-gaura' fluturandu-si suvitza ondulata care sta sa cada (incearca cu Picatura, poate rezista mai mult :>). Buun .. e si o parte pozitiva in tot rahatul asta. Daaa!! .. E placut sa vezi ca cei la care tii iti sunt alaturi in momente cand singurul lucru pe care vrei sa-l faci e sa intri in pamant de rusine si sa ramai acolo pana uita toti de existenta ta :D. Simi mi-a spus ca ma admira. Am intrebat-o de ce, eram totusi uimita de replica. Iar ea mi-a zis cum ca i-a placut cum am reactionat dupa nota, nu am procedat ca inainte .. gen .. nervi .. pixuri trantite .. plans si tot asa. Am reactionat MATUR! Acum constientizez asta .. m-am purtat in sfarsit cum ar fi trebuit s-o fac mereu in situatii de genul asta. Yeey .. am macar un motiv sa fiu mandra de mine in loc sa-mi dau 2 perechi de palme nu ? :)) Neah, acum chiar aberez grav .. nu obisnuiesc sa ma pedepsesc singura .. si nici n-am s-o fac. Mi-a placut mult si reactia mamei .. 'lasa ca o sa fie bine!'.

Uneori, cateva vorbe simple si-un zambet cald pot schimba multe sau chiar totul. [cam asta am inteles azi, 'testand' iar pe propria-mi piele][multumesc.][:x]

marți, martie 10

" Erau doar nopti scurte si zile exagerat de lungi
Parca profitam de fiecare moment atunci
Toate lipsesc, au trecut mult prea usor..
Unde-i copilaria mea, coae, ca mi-e dor! "

Nane - Mi-e dor.



standin' in the rain.


" Nu pot opri inima cum nu pot opri ploaia, d-aia! "

" Boy! As the wind still blows .. everything I know is that I'm still thinkin' 'bout ya! "




[super a plouat azi:X]

Povestea oricui.


"... Oricat de mult ai iubi o femeie, oricata incredere ai avea in ea, oricata siguranta in privinta viitorului ti-ar da trecutul ei, totdeauna esti mai mult sau mai putin gelos. Daca ai fost in adevar indragostit, trebuie sa fi simtit nevoia de a izola de lume pe fiinta cu care vrei sa traiesti singur. Se pare ca, oricat de indiferenta ar fi la tot ceea ce o inconjoara, femeia iubita pierde din parfumul si armonia ei in contact cu oamenii si cu lucrurile. Eu simteaam aceasta mai mult ca oricare altul. Iubirea mea nu era o iubire comuna; eram indragostit atat cat poate fi o fiinta comuna .. dar de Marguerite Gautier. "


"Ei bine, am gasit mijlocul sa-mi impac afacerile cu iubirea ce-o am pentru tine, da, pentru tine .. nu rade, caci am nebunia sa te iubesc! Si iata ca iei aerele tale marete si imi spui vorbe mari. Copil, de trei ori copil, aminteste-ti numai ca te iubesc si nu te mai teme de nimic. Nu e asa ca ne-am inteles ? "


" .. Fara sa vrei, te gandesti sa ma parasesti intr-o zi si tii sa-ti pui delicatetea la adapostul oricarei banuieli. Ai dreptate, dragul meu, dar aveam sperante mai bune.
Si Marguerite a facut o miscare ca sa se ridice ; am retinut-o si i-am zis :
- Vreau sa fi fericita si sa n-ai nimic sa-mi reprosezi.
-Ne vom desparti!
- Pentru ce, Marguerite ? Cine poate sa ne separe ? am strigat eu.
- Tu, care nu-mi permiti sa-ti inteleg pozitia si care ai vanitatea sa mi-o pazesti pe a mea ; tu care pastrandu-mi locul in mijlocul caruia am trait, vrei sa pastrezi distanta morala care ne desparte [...]. Crezi ca eu compar o trasura sau o bijuterie cu iubirea ta? Crezi ca fericirea consta pentru mine in vanitatea cu care te poti multumi cand nu iubesti nimic, dar care devine meschina cand iubesti ..?"


Dama cu camelii, Alexandre Dumas-fiul.
[geniala carte.]

luni, martie 9

' Acum punct punct .. viata-i un banc sec .. gata mi se pune pana si-am sa plec. Soarta .. panarama, panorama ca aspect, ia viata-n p**a, n-o mai lua direct in piept! '

Pun punct.


Ultimile eforturi de a mai putea folosi pc-ul avand acest hard idiot care face rashnitza asta sa se inchida singura, sa se restart-eze si tot asa. Mrrrr .. nu-s dependenta de calculator, deci nu ma pot plange daca nu pot intra pe mess un anume interval de timp. Dar totusi .. macar sa-l stiu eu functionabil si e ok asa :(

Ce-i mai rau .. e starea asta urata pe care o am de cateva zile. I-am gasit si nume .. cred ca-i astenie de primavara. Dupa parerea lui Kryssu, se manifesta prin 'ne-chef', predispozitie la plans, lipsa poftei de mancare, somn mult si prost ... si lista poate continua. Simptomele astea le am si euuu .. din pacate. Nu ma suport asa! .. Ce-i drept, nu-s nici eu foarte 'vie' de fiecare data, mai am momente in care la capitolul pofta de viata, bunica-mea ar castiga detasat in fatza mea :)) .. dar asta-i prea de tot. Tind sa fiu prea irascibila, mi-e greu sa socializez, ma simt falsa cand incerc sa schitez cate-un zambet. Nu ma regasesc .. si-mi este cam dor de mine. Mi-e mult prea lene .. si sunt sictirita de tot ce-i in jur.. prea multa rutina, ipocrizie si minciuni fara rost. Dar gata cu zilele in care ma trezesc tarziu si ca de obicei, intarzii la prima ora .. gata cu diminetile in care pierd timpul aiurea la pc sau la tv si plec de acasa fara sa mananc apoi ma plang de dureri de stomac .. gata cu ochii umflati de plans si cearcanele datorate noptilor nedormite! Tre' sa-mi fac ordine-n minte, si-n viata :)


In privinta unei anume persoane, ma simt mai dezamagita pe zi ce trece .. detaliile nu-si mai au rostul .. asa ca voi lasa loc semnelor de intrebare, interpretati cum va taie capul (asa cum obisnuiti sa faceti mereu, fara sa intrebati ce si cum). Bafta frate !



Imbracat in zambete, aproape orice om e fals ..
Am crezut in ochi sinceri, si da .. m-am ars! :)


Poza nu are legatura cu continutul textului. Dar mi-a placut :x
Recomandari : Anonim - Pun punct
Vescan - Caracter de piatra
Vescan - Liber sa aleg [asta-i baza!:x]

duminică, martie 8

duminica.

Heiii .. neatza! .. Iar am dormit ca o nesimtita pan' la 1 .. iar masa de dimineata se transforma intr-una de pranz. La mine, somnul in exces si fara rost nu prea face minuni. Ma doare capul si imi vine greu sa ma dau de la pc si sa ma apuc de citit la istorie .. geografie .. si ce mai am saptamana viitoare. Neah, i'm not a nerd! .. Doar ca nu prea am ce face prin casa .. dat fiind ca tocmai am terminat 'Dama cu camelii' .. geniala carte .. si nici pc-ul nu-i in forma lui cea mai buna. Apropo de asta ... dragilor, am sa va cam parasesc o saptamana, poate chiar doua .. pana imi iau un alt hard-disk si fac rashnitza asta sa mearga mai bine. Daca am noroc, poate reusesc sa mai postez una alta .. pana nu bubuie :))

Aveti grija de voi :*

Aa .. sa nu uit. La multi ani mamei, si tuturor femeilor :) sa fiti sanatoase .. si orice ar fi, credeti in voi si-n forta voastra de a depasi obstacolele ce se ivesc, indiferent de gradul de dificultate al acestora. V-am pupat!

vineri, martie 6

Life isn't about waiting for the storm to pass.. 
It's about learning to dance in the rain [:x]

joi, martie 5

Ador.

Ok.. puteti spune ca-s obsedata, disperata .. maniaca chiar .. dar uitandu-ma pe deviantart am dat de cateva poze foarte tari cu frumuselul de Robert Pattinson (Edward Cullen - Twilight) .. Va las aici cateva. Brb, bălesc =))













(awwwwww ..:x)
Dintr-o mie numai tu contezi. De ce pentru mine esti tot si nu vezi ?

and I'll make it through the rainy days.

Nah ca mi-am reparat si pc-ul. Mi-era dor sa-l stiu 'functionabil' .. chit ca nu stateam tot timpul la taste .. imi lipsea mult blog-ul. Nu prea am ce povesti .. aceleasi zile .. rutina maxima.

Mi-a facut bine ploaia de azi. Imi pare rau insa ca n-am mers pe jos .. dar as fi ajuns prea repede .. si acasa a devenit locul in care nu-mi mai face nicio placere sa ajung .. usor usor.. incep sa prefer liceul. Stiu ca suna ridicol .. dar dat fiind situatia cu care ma confrunt de cateva luni incoace .. am toate motivele sa gandesc asa. I-am zis si mamei .. ca nu stiu cum am sa mai fac fata .. dar ma gandesc ca .. daca am putut pana acum, o voi face si in continuare nuh ? Oricum .. uneori lucrurile se rezolva de la sine .. tre' sa mai avem si rabdare :)

In alta ordine de idei .. azi am dat cel mai neobisnuit test la bio. Gen .. 15 subiecte .. dintre care ne puteam alege 5 .. oricare vroiam .. cu copiutele pe banca .. fiecare lucrand pe cont propriu. Iar copiutele fiind evaluate cu o ora inainte de catre prof, care ne-a mai dat si cate-un 10 celor care le-au facut la timp. Ce sa mai .. s-a intors lumea cu susu-n jos. Da' macar trec :>

Cred ca inchid pc-ul .. ma apuc de citit .. sau ma uit pe geam cum ploua.
Orice ar fi .. nu vreau sa dorm! [nici in somn n-am vreun pic de liniste :-w]
Vrei sa fii cineva .. sau sa fii altcineva ..e treaba ta. Dar eu raman tot asa :)
"Pierdut intr-o cascada de cuvinte fara inteles .. mergi incet pe jos prin ploaie .. ca n-ai de ales"
Vescan - Fericitul.
Lasa-ma sa-ti arat cine sunt, si poate o sa ne treaca aceleasi chestii prin gand.

miercuri, martie 4

leapsa3.

Am furat o leapsa de la Kryssu. Pe care ulterior am vazut-o si la Anca .. deci se poate spune ca am furat de la amandoua :D .. Din cate am vazut, fiecare cuvant trebuie sa inceapa cu initiala numelui meu. So .. here it goes ..

Nume : Alexandra
Cateva cuvinte din patru litere : amar, avar, arid, alta
Numele unui baiat : Andrei
Numele unei fete : Andrada
O ocupatie : arbitru
O culoare : Albastru
Ceva ce o sa porti in viitorul apropiat : Adidasi
Un nume de mancare/incredient : aaardei..
Ceva ce gasesti in baie : After-shave
Un loc : acasa
Ceva ce ai urla : aoleooooo!!!
Un titlu de film : American Pie
Ceva de baut : Apa
Un grup muzical : Anonim
Un animal : arici
Un nume de strada : Aleea 1 Mai
O marca de masina : Audi
Titlul unei melodii : Aiurea, Spin.

luni, martie 2

" Nimic nu poate fi perfect. E ca si cum ai spune prostului ca e destept ."