miercuri, aprilie 29

Fake!


Nu stii-n cine sa mai crezi,
Cui sa mai intinzi o mana,
Cand cel de langa tine-i doar o trista minciuna
In orice relatie gasesti acum un inteles
Nu le rupe capu, ignora-i si scapa de stres!

Pentru ca nu stiti decat sa va folositi cat mai mult posibil de cei din jur, dar in schimb voi ce oferiti ? E usor sa ii lasati pe fraieri sa va rezolve problemele, ca deh .. asta-i in trend acum. Macar invatati sa luati in seama sfaturile celor carora le pasa, ca nu va vor raul dimpotriva! Jalnice sunteti fetelor :)

Pai ce p**a mea, prietenul sa merite apoi sa vrea!

Si nu inteleg de ce ma agit atata, adica .. cu ce folos sa ma consum eu facand pe bunul samaritean..? Nici 'buna' nici 'f*****n cur', hai sa vad ce mai pot scoate de la tine. Nu frate, nu asa stau lucrurile. Am zis ca hai, o data, de 2 ori .. dar situatia asta nu tine pana la infinit. Totul are o limita, si eu pe-a mea. Poate par proasta, dar nu sunt deloc. Si nu sunteti voi persoana care sa ma schimbe la capitolul asta. Ghinionul vostru, va cunosc mult mai bine decat credeti :)

Cand prietenii iti intorc spatele
Da-le un sut in fund
Ca sa le piara zambetu'
Pana la urma cel mai bun prieten al tau esti chiar..TU!!


[Arssura - Un sut in fund]

marți, aprilie 28

Maybe there is a glitch in my brain.


In mintea mea n-o sa fie niciodata liniste, asta-i clar. Si gandurile n-am sa mi le pot pune in ordine, cel putin nu inca. Pentru ca adolescenta e frustranta, pentru ca in ciuda unor momente in care reusesc sa gandesc matur .. sunt inca o copila nehotarata, care nu mai stie ce vrea.

Si nu-mi convine. Chiar deloc. Adica mi-e imposibil sa inteleg de ce mi-e atat de usor sa ma pun in pielea altora, dand sfaturi & co .. iar in cazul meu ma simt atat de inutila si buna de nimic. De-ar putea sa las lipsa asta de tupeu deoparte si sa incerc macar pentru o clipa sa gandesc rational, fara sa ma las condusa de sentimente .. parca altfel ar sta lucrurile.

Sunt obosita. Fizic si psihic. In special fizic. Mvai .. statul asta degeaba nu-i de mine. Azi am fost de serviciu pe scoala .. si am facut poteca de la etajul 1 la parter .. si acum ma dor picioarele :)) .. plus ca am mers numai pe jos - ador asta:x.

Acum ar cam trebui sa ma bag in pat .. desi gandul ca maine am iar 2 ore de mate nu-mi da pace. Sa vina vacanta, sa vina vacantaaaaa! Chiar nu mai vreau sa-l vad pe Nea Raducu.

V-am lasat, noapte buna!

[4].Alta leapsa


Am primit o leapsa de la Kryssu. Here it goes :

Patru joburi pe care le-am avut
1. gradinita
2. scoala generala
3. liceu
4. -

Patru filme care mi-au plăcut
1. Twilight
2. Everything you want
3. Wild Child
4. Harry Potter

Patru mâncăruri preferate
1. Fructe
2. Salata
3. Inghetata
4. Piept de pui la gratar

Patru cărţi preferate
1. Twilight, New Moon, Eclipse - Stephenie Meyer
2. La rascruce de vanturi - Emily Bronte
3. Invitatie la vals - Mihail Drumes
4. Impreuna - Anna Gavalda

Patru locuri unde am locuit
1. Colentina
2. Otopeni
3. Buzau (Olesesti)
4. si atat :D

Patru site-uri pe care le vizitez zilnic
1. Blog
2. Yahoo Mail
3. Versuri
4. Hi5

sâmbătă, aprilie 25

Visele-s tot aici dar nu mai vreau sa ajung la ele.

" Pentru ca am invatat sa ma abtzin de ideea ca e mai bine asa.."

***

" Pastrez doua minti intr-una
Copilul din mine se tine de sotii-ntruna
Invincibili impreuna, invizibil dar nu-i pierd urma
Pe el il pastrez intodeauna.."

vineri, aprilie 24

Citat.


" ...Daca totul ar pieri si n-ar ramane decat el, eu as continua sa exist; iar daca totul ar ramane si el ar fi nimicit, universul s-ar transforma intr-o uriasa lume straina mie si mi s-ar parea ca nu mai fac parte dintr-insa. Iubirea mea pentru Linton seamana cu frunzele padurii, timpul o va schimba, imi dau bine seama, asa cum iarna schimba pomii. Iubirea mea pentru Heathcliff insa e asemenea stancilor eterne de sub pamant: nu prilej de incantare, ci necesitate. Eu sunt Heathcliff! El e mereu, mereu in mintea mea, nu ca o placere, asa cum nici eu nu sunt intodeauna o placere pentru mine insami, ci ca propria mea fiinta... "

Emily Bronte - La rascruce de vanturi.

miercuri, aprilie 22

Get lost!


Nu, nu sunt emo, nu frec menta cu o claie de par pe fatza si nici nu-mi tai venele, asa ca lasati-o balta .. puteti dormi linistiti la noapte!
Trec din nou prin perioada aceea mai urata cand simt ca nimic nu-mi iese asa cum vreau. Si de data aceasta, nu prea am pentru ce sa ma invinovatesc. Adica .. am incercat sa nu mai repet aceleasi greseli si sa ma detasez de tot ce-mi facea rau inainte. Nu pot sa spun ca am reusit in totalitate, nici de-as fi de fier n-as avea cum ... totusi sunt un om mic, inca in formare .. si momentan nu pot sa spun ca am asteptari prea mari in ceea ce ma priveste. Nu ma grabesc sa cresc si nici nu pretind sa fiu altfel decat ceea ce sunt .. pentru ca uneori aceea 'masca' pe care tindem sa o folosim .. este ceea ce ne 'dauneaza' cel mai mult.

Deseori am considerat (si inca consider) ca firea mea complicata si mai greu de inteles poate face mai dificila socializarea cu cei din jur. In general, eram obisnuita ca oamenii sa nu ma placa, constientizam asta si chiar am invatat sa accept acest lucru; dar cand oamenii ma plac .. atunci intervine o problema. Mai pe romaneste, nu cred ca-s 'proiectata' in asa fel incat sa stiu sa ma port in situatii d-astea. E bizar si penibil, stiu .. dar ma simt ca un copil prost in cazul de fata. Cam de aici se trage si oful meu + starea asta idioata ce ma incearca de cateva zile. Cred ca-i si o lipsa de incredere in oameni, dat fiind ca mereu m-am simtit inconjurata de falsuri (si nu m-am inselat in privinta asta) .. iar din acest motiv, mai stiu ca nimeni nu ma cunoaste cu adevarat, tocmai pentru ca n-am lasat pe nimeni sa faca asta.

Au fost destule experiente ce m-au marcat .. de la moartea unor fiinte iubite, la experiente mai personale, legate de latura sentimentala. Insa foarte putine sunt cele care au reusit sa ma schimbe in asa fel incat sa-mi doresc sa uit de tot, sa iau totul de la zero, indreptandu-ma astfel intr-o noua directie, bazandu-ma doar pe propriile forte. Pentru ca stim bine cu totii, in final cel mai bun prieten al tau esti chiar tu, nu ? :)

Stiu ca o dau dintr-una in alta, dar am prea multe ganduri acum .. care tot dau navala. Simt nevoia sa vorbesc, si in acelasi timp stiu ca trebuie sa tac. E complicat .. si doare! Si ce-i cel mai absurd .. e ca nici macar nu stiu cum s-a intamplat asta. De obicei cand mi-o propun, nu se intampla. Fara indoiala, destinul asta chiar ne joaca feste :)

[si nu, nu incerca sa-ti dai cu presupusul la ce ma refer, n-ai sa te prinzi!]

O noapte cat mai linistita!

marți, aprilie 21

Un an. Ah! 21 aprilie, de cand te asteptam :)

luni, aprilie 20

D-ale mele.


Sau mai pe scurt, din seria 'N-am somn, asa ca frec menta tastand fara rost' .. simt nevoia sa mai impartasesc fanilor una-alta.. (neah, glumesc .. n-am parte de asta si nici nu vreau.. ma simt mai bine cand vorbesc cu mine, that's all. =] ). Ok, hai ca las gluma la o parte .. totusi e 1 dimineata si tre sa vorbesc cat de cat serios :)).

De Pasti a fost ok .. vizita la rude .. ca in fiecare an, multa lume .. multa vorba .. iar eu dupa o noapte nedormita, n-am fost intr-o stare prea buna, asa ca m-am limitat in a leveni la varmea in camera, cu castile in urechi, tocind tastele telefonului. Si cam atat, in rest .. oua, mult suc si cozonac (care de altfel mi-a picat cam greu la stomac, dar trecem peste).

Ieri, adica luni .. mi-am petrecut ziua cu nasu-n carti, caiete de mate mai precis (deh .. joi cica am test .. mrrrr .. sper ca i-a raman drobul in gat lui nea Raducu) . Incep sa ma 'transform' intr-un mic soarece de biblioteca .. in ultima perioada am cam 'devorat' cartile .. seria 'Twilight' e terminata de muult .. ma gandeam sa ma reapuc, dar e inca prea recent, stiu pe derost povestea. Momentan citesc 'La rascruce de vanturi', pare interesanta. Hmmm .. am vizionat 3 filme, mai vechi ce-i drept .. dar pentru mine erau inca necunoscute.

Everything you want
13 going on 30
-le recomand-

Al treilea e Twilight .. pe care l-am vazut de vreo 4 ori .. si parca tot nu ma satur :)) .. maniaca ce sa mai.

Ce ma streseaza rau de cateva zile e lipsa asta de energie si chef .. adica pana mea .. sunt inca 'tanara' .. si deja ma simt ca o baba. Imi retrag cuvintele cum ca dupa clasa a10a ma pensionez, cred ca inca vreau sa ma bucur de viata .. si nu sa ma retrag intr-un fotoliu, crosetand pentru nepoti (pe care nici macar nu-i am) si uitandu-ma la telenovele. Bleah!

In apropierea vacantei, parca ma incerca asa o stare de pace interioara .. sau cum s-o numi. Bine, dupa cele aflate .. numai linistita nu eram .. uram cu desavarsire ca iar sunt nevoita sa trec prin aceleasi rahaturi .. nevoita sa simt iarasi gustul amar al minciunii .. care doare si al dracu de tare!..Insa nu-i nimic .. vorba aia, toate trec nu ? [Dar nimic nu trece fara sa lase urme.]


Acum chiar nu-mi mai pasa .. simt o profunda sila fata ce tot ce vad in jur. Si numarul persoanelor la care tin si pentru care as face tot ce-mi sta in putere .. s-a redus considerabil.

Urasc cu desavarsire persoanele proaste, care n-au gura sa spuna cand ceva nu le convine. Detest falsitatea zambetului care e mai mult decat evident, si totodata suparator! Urasc pe cei care mint doar pentru a pastra aparentele .. fara sa realizeze ca spusele lor fac rau celorlalti, mult mai mult decat adevarul! Nu suport persoanele care-s constiente de un lucru, dar continua sa se minta singure, vrand cu orice pret sa creada contrariul. Urasc sa merg pe strada si la orice pas sa treaca cate-o masina pe langa mine, din care sa iasa cate-un cap de cocalar, cu parul plin de gel si ochelari Dolce & Taraba, fluierand 'hei papusaaa.. singuricaa??'.. Woaaa!!

Ia mai dati-va-n pana mea! Chiar nu va sufar :)

[da stiu, nu am 'pana' .. insa eram prea vulgara utilizand 'pula' .. pe care nici macar nu o am!]



Cat despre ziua de azi, cred ca voi continua sa vizionez filme .. macar imi ocup timpul cu ceva.
[yep .. e aproape chiar 2 dimineata.]

Cu dintii cariati.

Nimeni Altu' - Cu dintii cariati.


Strofa I:
Inteligent ca iepurasu Bugs Bunny fac banii,
Banii nu ma fac si permanent, caterincos ca Duffy Duck,
Sunt combinatia perfecta dintre om si desen animat
Si nu sunt de la trupa Simplu ,dar ma pun in cap.
Nimeni Altu', fara sa fac pe dracu-n patru,
O comit frecvent si va prezint rezultatul,
Doar situatiile se schimba, personajele raman la fel,
Aceleasi fete, aceleasi trasaturi de caracter.
Cum as putea fi altfel, cand nici macar nu vreau?
Cum sa traiesc, de ce sa nu fumez, de ce sa nu beau?
E doar o viata.. Am doar o viata de trait
Si poate de-asta fac ceea ce vreau si zic ceea ce simt..
De ce sa nu profit, doar io decid pentru mine,
Cand alerg pe drumul meu, liber sa aleg dintre rau si bine
Aleg, cu toate ca aleg mai mereu gresit,
Imi zic: viata merge merge mai departe, nu-i nimic.
Oricat ar fi de grea, simt ca tre sa fac cumva, ceva,
De-asta nu stau ci fumez si beau, vreau sa uit de ea
Si oricat ar fi lumea de rea, tre sa-mi bag pula-n ea,
Nu ma feresc, asta-i mentalitatea mea.

Refren (x2):
Chiar daca as avea toti dintii cariati as mai zambi,
Si chiar daca as fi plin de probleme, tot as glumi,
Pentru ca, stii, viata e grea si lumea e rea
Cum as putea sa rezist daca nu m-as purta asa?


Strofa II:
Daca viata e o tarfa, atunci chemati-o la noi,
Decat sa plang ca voi, prefer sa rad de voi.
M-am saturat de emisiunile voastre siropoase
Ce prezinta victime ale depresilor nervoase..
Oameni care apar pe sticla si incep sa planga;
Ce daca te-a dat afara de la locul de munca?
Si ce daca barbatul tau bea cam mult
Si copilul pe care l-ati facut nu e cum ati vrut?
Asa e viata, obisnuieste-te cu ideea,
Cum orice barbat destept se obisnuieste cu femeia,
Deci fute-o, fumeaz-o, traieste-o cumva,
Clipa conteaza si raman doar amintiri in urma ta.
Ce vrei sa faci? Mai bine te prefaci ca nu-ti pasa
Si daca nu-ti pasa, nimic nu te mai afecteaza
Nu ma crezi?
O sa vezi,incepi sa gandesti diferit
Pe mine, doar autosugestia ma face fericit.
In rest, nu cantaresc, fac doar ce am de facut
Pentru ca noptile se pierd, zilele trec, anii se duc.
Asa ca nu mai sta, ca vin io si mananc si felia ta din viata,
Mai bine invata , metoda mea.

Refren (x2):
Chiar daca as avea toti dintii cariati as mai zambi,
Si chiar daca as fi plin de probleme, tot as glumi,
Pentru ca, stii, viata e grea si lumea e rea
Cum as putea sa rezïst daca nu m-as purta asa?
" Cand vezi ca totu-i la fel, incepi sa crezi ca si maine va fi ca ieri, ca si azi
Si incepi sa-ti spui ca nu-ti pasa, doar ca sa
Poti trece peste problemele care nu te mai lasa.."
Sunt indiferent cu ei, indiferent de unde vin
Ma doare-n p*** cum ii cheama si pe cine sustin
Vorbele-n vant raman atat, nimic mai mult sau mai putin
Nu ma cunosti, nu te cunosc, nu sunt aici sa te-ntretin!

Cumicu - Indiferent.

Don't worry, I'll be OK!

It's amazing what you can hide just by putting on a smile :)

duminică, aprilie 19

Paste Fericit!

Heh .. sunt pe picior de plecare .. asa ca am s-o zic scurt si la obiect. Paste Fericit tuturor, fie ca lumina sfanta a acestei sarbatori sa va umple sufletele de bucurie, iubire si speranta!

Ne mai auzim! Aveti grija de voi :*

sâmbătă, aprilie 18

Believe in dreams ..!?!







I know
Days will come and go
But baby I'll grow old
But I will die

For now
Is it worth it to be sad
If it's harder to be glad
To be alive

But the trouble I have caused
I wonder
Where do I belong
Is it here

Believe in dreams
You love so much
Let the passion of your heart
Make them real
And tell
All the ones you love
Anything and everything you feel

Laugh about the past
And secretly
Wish we could go back
And save the child

As I look around this room
Seeing worried eyes I know
It's time we cannot buy
Was this worth the time to write
Was this worth the time to write

Believe in dreams
I believe in dreams
I believe in dreams
I believe in you

Believe in dreams
You love so much
Let the passion of your heart
Make them real
And tell
All the ones you love
Anything and everything you feel

Believe in dreams
Believe ïn dreams


Desi am visat imposibilul, m-am trezit cu melodia in cap.

vineri, aprilie 17

Si nu-mi spune "frate", daca nu esti fiul lu' mama
Sunt putini cei care ma cunosc, dar ma stiu o gramada
Unii stiu de ce-s in stare, restul nu vor sa creada
Doar din simplul fapt ca nu las sa se vada .!

Nu ma intereseaza ce crezi tu, nu te cunosc. E o tara libera, deci esti liber sa fii prost..!
" Singuratatea te transforma intr-un egoist
De asta inca lupt cu mine insami ... sper sa rezist "

miercuri, aprilie 15

N-ai tu treaba.


" Iar daca m-ai intreba ce-am mai facut
Ti-as raspunde ca am renascut
Si am aflat ce-i aia 'moarte',
Iar despre dragoste ti-as spune ca-i o pacoste ..
E doar un sport extrem .. de care ma tem. "





Veritasaga - Intre dezamagire si speranta.

marți, aprilie 14

Dependence.


Plimbandu-ma pe strada, pe o vreme cum nu se poate mai urata si deprimanta .. am mai concluzionat o chestie. Suntem o adunatura de dependenti! De toate lucrurile existente .. gen .. alcool, tigari, dulciuri, internet, telefoane... dar mai ales de oameni. Ne vine greu sa recunoastem, dar singuratatea ne macina. Peste tot vad oameni butonand telefonul, vorbind la el .. incercand pe cat posibil sa mentina contact cu cineva, oricare ar fi. In anumite momente, singuratatea prinde bine .. te ajuta sa-ti pui ordine in minte. . dar cand te afunzi din ce in ce mai mult in propriile ganduri si trairi .. devenind prizonier al acestora .. e mult mai greu sa treci singur prin toate astea.

Obisnuiesc oarecum sa ma izolez atunci cand nu mi-e bine, nu in sensul ca ma inchid in camera .. dimpotriva .. simt nevoia sa ies .. sa ma plimb, sa merg undeva .. fara o destinatie precisa. Acum insa, nu pot sa spun ca mi-e bine sau rau .. nici nu mai recunosc sentimentul .. doar ca .. ma simt neputincioasa .. ca si cum singura n-as fi in stare de nimic. Cred ca ma bag in pat .. si asa incep iar sa aberez. Noapte buna. [1:23]

luni, aprilie 13

Stronger.


Si nu stiu cate rani pot suporta .. dar le vreau pe toate!

Totu-i mai simplu decat pare .. iar viata nu ma mai streseaza nicicum! E simplu .. Daca nu simti, nu doare! :x




[da, new look .. suvitze & co. nu-s complet blonda:))]

Obsesia de azi. [:x]


Edward Maya - Stereo Love :x
Asculta mai multe audio Muzica »

duminică, aprilie 12

Am invatat.


"Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te
iubeasca,
Tot ce poti face este sa fii o persoana iubita.
Restul… depinde de ceilalti.
Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie,
Altora s-a putea sa nu le pese.
Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere
Si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi.
Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata
Ci pe CINE ai.
Am invatat ca te descurci si ti-e de folos farmecul
cca 15 minute;
Dupa aceea, insa, ar fi bine sa stii ceva.
Am invatat ca nu trebuie sa te compari cu ceea
ce pot altii mai bine sa faca,
Ci cu ceea ce poti tu sa faci;
Am invatat ca nu conteaza ce li se intampla
oamenilor,
Ci conteaza ceea ce pot eu sa fac pentru a
rezolva;
Am invatat ca oricum ai taia,
Orice lucru are doua fete;
Am invatat ca trebuie sa te desparti de cei dragi
cu cuvinte calde;
S-ar putea sa fie ultima oara cand ii vezi;
Am invatat ca poti continua inca mult timp
Dupa ce ai spus ca nu mai poti
Am invatat ca eroi sunt cei care fac ce trebuie, cand trebuie,
Indiferent de consecinte;
Am invatat ca sunt oameni care te iubesc,
Dar nu stiu s-o arate;
Am invatat ca atunci cand sunt suparat am
DREPTUL sa fiu suparat,
Dar nu am dreptul sa fiu si rau;
Am invatat ca prietenia adevarata continua sa
existe chiar si la distanta,
Iar asta e valabil si pentru iubirea adevarata.
Am invatat ca, daca cineva nu te iubeste cum ai
vrea tu,
Nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul.
Am invatat ca, indiferent cat de bun iti este un
prieten,
Oricum te va rani din cand in cand,
Iar tu trebuie sa-l ierti pentru asta.
Am invatat ca nu este intotdeauna de ajuns sa fii
iertat de altii;
Cateodata trebuie sa inveti sa te ierti pe tine
insuti;
Am invatat ca, indifferent de cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar
putea influenta
personalitatea,
Dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii;
Am invatat ca daca doi oameni se cearta, nu
Inseamna ca nu se iubesc
Si nici faptul ca nu se cearta nu dovedeste ca se
iubesc.
Am invatat ca uneori trebuie sa pui persoana pe
primul loc
Si nu faptele sale;
Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru
Si pot vedea ceva total diferit;
Am invatat ca, indiferent de consecinte,
Cei care sunt cinstiti cu ei insisi ajung mai
departe in viata;
Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in
cateva ore
De catre oameni care nici nu te cunosc.
Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai nimic de dat,
Cand te striga un prieten, vei gasi puterea de a-l
ajuta.
Am invatat ca scrisul, ca si vorbitul,
Poate linisti durerile sufletesti;
Am invatat ca oamenii la care tii cel mai mult
Iti sunt luati prea repede…
Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama
Unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani
oamenii si a-ti sustine parerile.
Am invatat sa iubesc
Ca sa pot sa fiu iubit."

Octavian Paler.

Better without you.




Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down,
Like an old abandoned house.
What you said when you left
Just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

You took a hammer to these walls,
Dragged the memories down the hall,
Packed your bags and walked away.
There was nothing I could say.
And when you slammed the front door shut,
A lot of others opened up,
So did my eyes so I could see
That you never were the best for me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
Well I'm puttïng my heart back together,
'Cause I got over you.
Well I got over you.
I got over you.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.


Chris Daughtry - Over You
Asculta mai multe audio Muzica »


sâmbătă, aprilie 11

runaway.

* I’m stuck in a mirror
What I see is what I am,
Today everything is changing
But I will be the same

Believe in a free world
You will learn to smile sometimes,
I think I’m a dreamer
But I dream with open eyes *

[Catalin Josan.]

vineri, aprilie 10

Era vorba sa ramanem amici,ai uitat?
Chiar daca imi era greu as fi facut tot ce s-a intamplat
Nu e vina mea c-a devenit situatia asa
Nu poti sa intelegi ,chiar as vrea sa pot face ceva...
Ma intrebi de ce tocmai pe tine, parca ti-am mai explicat :
Un trandafir rosu intre galbeni e usor de observat!

E mai bine asa si-am mai zis,raman doar eu si cu mine
In speranta ca-ntr-o zi totul va fi mai bine.

Am fost si sunt copil in locul tau .. nu te mai grabi sa cresti ca o sa-ti para rau..!
I can't bite my tongue forever, when you try to play it cool
You can hide behind your stories, but don't take me for a fool!
[cause I'm not ;)]

Multe. [Trecand peste toate]


" ..Tre' sa recunosc, sunt un visator de felul meu
Realitatea insa o cunosc si ma separ de ea mereu, caci atunci cand sunt in ea
Nu mai sunt eu, dar o tin aproape
Pana cand imi invelesc ochii in pleoape
si nu mai las visele sa scape ..."

Pe masura ce fac o retrospectiva a ultimilor evenimente .. realizez ca sunt tot mai multe lucruri care, in mod irevocabil se schimba. Opiniile se schimba, moda se schimba .. si mai presus de toate, oamenii. Faza cu bff .. de mult nu mai cred in ea. Pentru ca mi s-a dovedit inca o data ca nimic nu dureaza la infinit, orice inceput avand si un sfarsit. Mai devreme sau mai tarziu. Sau poate. . nu neaparat sfarsit .. dar o schimbare tot apare .. aceea 'raceala' ce intervine in orice tip de relatie. Uneori nu simt regrete cand renunt la ceva sau la cineva .. intrucat sunt constienta ca nu ma pot atasa de fiecare persoana care-mi apare in cale .. unele trec prin viata mea fara sa lase vreo urma.. altele ma marcheaza fara sa-si propuna acest lucru. Stiu ca trecerea timpului presupune automat uitare. Si oricat de greu mi-ar fi.. sau nu .. atunci cand simt ca nimic nu ma mai leaga de cineva, trebuie sa las respectiva persoana sa plece.

Vreau si pot. Iar gandul asta e tot ce ma intareste acum. Ca sincer vorbind .. am trecut prin prea multe faze urate in ultima perioada, la astea adaugand si ultimile noutati .. n-ar mai trebui sa ies din 'barlog', eventual sa ma inchid in mine si mi se rupa de toti si toate. Dar nu, nu mai fac prostia asta inca o data. Asa n-as reusi decat sa-mi fac rau mie. Si stiu ca merit mai mult de atat. A fost vina mea .. n-am stiut sa caut unde trebuia ceea ce-mi doream. Timpul insa nu-i pierdut. As fi o ipocrita sa spun ca nu ma mai doare, dimpotriva .. ma simt inca destul de slabita.. dar am ceva ce inainte imi lipsea. Am incredere, in special in mine. Am incredere ca zilele insorite nu sunt departe, ca fiecare greseala atrage dupa ea o invatatura si ca in spatele oricarui rau se ascunde un bine. Caci daca eu nu cred, cine sa creada pentru mine.. ?

Pana una alta, nu vreau sa-mi mai fac niciun fel de planuri. Vreau doar sa iau lucrurile asa cum sunt, sa ma bucur de fiecare detaliu. Nu-mi mai promit nimic, nu-mi place sa fac promisiuni .. pentru ca apoi le iau ca pe niste datorii .. si cum nu-mi place sa ma simt constransa .. nu le duc pana la capat.

*Multe au fost, multe s-au dus, multe-au mai ramas de spus si-o sa le spun
Nu trece o zi fara sa am pretentia sa fiu mai bun, incerc sa nu-mi doresc sa ma razbun...*
[Veritasaga - Multe.]

Si mai am o problema .. am tendinta sa cred ca mi se schimba vocea! :-s .. De fapt nu mi se schimba .. doar ca .. in unele momente ale zilei .. de exemplu dimineata .. sunt ft ragusita .. implicit vocea e mai groasa decat de obicei .. si tot asa. Hmm . dubios.

Ma duc la citit, tre' sa termin Eclipsa .. in ultima perioada am lasat-o cam moale. Noapte buna.



duminică, aprilie 5

Doua inimi vor rula acelasi film la nesfarsit
Lumea asta pare plina doar de prosti ce s-au iubit ..!

sâmbătă, aprilie 4

" Cine poate sa imi dea primvara .. dupa iarna grea .. ?!?.."

vineri, aprilie 3

Rehab.


Stres .. nervi .. nesiguranta .. neputinta. Le-am 'experimentat' pe toate. Si acestea adunate. . m-au adus in situatia de fata. E putin spus 'ma simt naspa'. De fapt .. ma simt mizerabil! ..

Poate in momentul cu pricina, ma simteam relaxata, in largul meu .. desi totul era absolut nou .. nu mi se parea nimic iesit din comun. Credeam ca ma poate ajuta cumva sa mai uit .. de 4 luni simt ca ma depasesc toate .. si ca am ajuns la capatul puterilor. Uneori ma intreb de ce nu-mi bag o data picioarele .. de ce nimic nu se rezolva de la sine .. si de ce deseori ma simt atat de mica si fara nicio putere de a schimba lucrurile.

Revenind la 'mica aventura' de azi.. pot spune ca mi-a lasat un gust amar .. nu la propriu, mai degraba la figurat. Ma incerca un graaav sentiment de vinovatie. Parca as fi tradat pe cineva, pe cineva pe care n-ar fi trebuit.. nici in ruptul capului.

"... and now I feel like oh .. you're the reason why I'm thinkin' .. I don't wanna smoke all those cigarettes no more! "

*erau locuri care-mi trezeau amintiri placute ... lucruri pe care nu le-as putea inlocui cu altele. Acum simt ca, metaforic spus, le-am patat .. le-am murdarit. Nu trebuia sa fac asta .. Cea care eram n-ar fi facut-o .. cea care sunt .. se pare ca n-a ezitat. Nu mai e loc de remuscari si procese de constiinta .. pentru ce? Vorba aia .. o viata avem .. si o singura sansa sa facem tot ce ne trece prin cap, cu limite de rigoare si fara excese, desigur.*

Stiu ca-i greu. Dar mai stiu ca depinde doar de mine .. sa scot forta de unde poate nu e .. si sa merg in continuare mai departe .. bazata doar pe propriile-mi puteri .. nu pe 'ajutorul' amagitor si totodata inexistent al tutunului!

joi, aprilie 2

Credeam ca stii. [...]



"..Ai uitat ... Hai sa vedem daca m-am schimbat
Hai sa vedem cine pe cine a tradat
Raman putin pe loc, incep sa meditez
Sunt intre bine si rau si nu pot sa ma controlez.."


Naspa stare. Doar ce stateam linistita-n pat .. dat fiind ca am mana stanga varza ca sa tot tastez pe mess .. mi-au venit in minte tot felul de ganduri .. si am zis ca mai bine le pun pe hartie .. ma rog .. vorba vine .. pentru mine blogul tot jurnal e. Si desi constat frecvent ca-mi este 'violata' intimitatea :))) .. nu ma mai abtin de mult sa scriu tot ce-mi trece prin cap.

E bizar. Nu stiu cum reusesc uneori sa arat si sa ma simt atat de nepasatoare .. iar alteori .. ma simt mai fragila decat un fulg de zapada.. adesea negasindu-mi mai pe nicaieri locul. Ma cuprinde si teama, recunosc .. poate n-am fost nicicand o curajoasa. Nu vreau sa ma apropii, dar in acelasi timp .. nu vrea sa ma indepartez .. nici macar un pic. E greu sa precizez care ar fi urmarea in cele doua variante .. insa raspunsul nu-i la mine. Stii care-i de fapt problema .. ? Nu mai sunt sigura. De nimic. N-am nici cea mai mica certitudine ca tot ceea ce fac in general isi merita efortul. Dimpotriva .. totul mi se pare a fi o absurda incercare, o lupta continua cu viata .. si cu tot ce-am dorit. Nu mai sunt constienta de ceea ce vreau, nici de ce ai tu in cap. Nu ca as fi fost.. insa acum sunt afundata si mai mult in ceata. Da' rau!

Nu cred ca sunt dispusa sa gresesc din nou, nici dispusa sa mai astept. Dar involuntar o fac. Din inconstienta chiar imi pasa! .. Si uite iar ajung sa-mi dau palme singura pentru cat sunt de proasta.

Absurd e ca nu stiu cum reusesti mereu sa intorci totul cum iti convine tie. Astea ce sunt ? Ambitii prostesti ? Orgolii si capricii ? Sau un simplu joc ? ..[...] Din reflex zambesc; nu stiu daca-i zambetul meu .. insa cel putin in momentele acelea nu ma simt atat de falsa ca de obicei. Apoi in subconstientul meu, incep sa rad. Iar eu nu rad cu oricine. Prea greu de inteles pentru tine.




[Pentru tine, ea a fost aici mereu.]

[ ... aceasta fiind continuarea titlului. ]
When I look into your eyes , there`s nothing there to see...nothing but my own mistakes starring back at me...

Auch!

Nah ca am inceput foarte bine luna. De la excelent in sus chiar. Evident, e ironic spus. (Mi-as fi dorit sa fi fost o pacaleala toata porcaria asta, dar din pacate nu-i). Marti mi-am luat mingea la mine la liceu, ca deh .. soare .. cald afara .. mergea un volei ceva. Am jucat si-n pauze .. si in special la ora de sport. Parca nu mai vazusem minge. Pe moment n-am avut nimic .. dar din inconstienta, am dormit pe mana .. iar aseara imi venea sa musc din birou. De la incheietura pana la degete .. era oarecum umflat, inflamat .. nici eu nu stiu cum sa zic. Nu-s mare jucatoare de volei .. si am fortat-o prea mult dat fiind ca n-am mai pus mana pe minge de luni bune. Cert e ca ma doareeee! Al dracu de tare. Cred ca am facut intindere ceva la ligamente .. nu ma pricep. Asadar (si prin urmare) azi m-am prezentat la liceu cu o super fasha elastica pe mana .. si cu niste dureri .. pff .. nu mai zic. Faza aiurea n-ar fi ca am mana bulita, se mai intampla .. ideea e ca mana e stanga .. eu fiind stangace .. e imposibil sa scriu. Maine cica am test la fizica .. habar n-am cum o sa rezolv ceva, daca o pot face.


[Articol scris cu o singura mana, cealalta fiind la terapie intensiva. Multumesc pentru intelegere.]


Va las asta. O am pe repeat de vreo 3-4 zile. [Noua mea obsesie.]






Puya - Undeva-n Balkani
Asculta mai multe audio Muzica »