duminică, mai 31

Mimez nepasarea, dar te plac de mor!
.Don't think I forgot
Because I really didn't care
If you're lying a lot
I've given every breath I've got
Sometimes you gotta break down
And breathe ..
Goodbye may come as a shock
Even though
I love you a lot..
This love is takin' all of my energy!

miercuri, mai 27

Dorintele uneori dispareau in scrum, dar pentru ce nu am avut nu o sa plang acum!
Viata, cum iti permiti tu sa ma inveti ce inseamna sa pierd
Cand tu nu pierzi niciodata..?
E ca si cum un om fericit ar preda suferinta intr-o scoala ciudata.

Si stiu ca o sa inchizi ochii atunci cand n-o sa-ti mai placa ce vezi ..
Bafta ti-o faci singur daca vrei sa fii tu primu'
Cu atatea efecte speciale, viata ta nu bate filmu'!

Happy Birthday!

Stiu ca suna copilareste .. dar tin sa-i urez la multi ani blogului meu .. care azi implineste un anisor! :x .. sa cresti maaaaare :>

marți, mai 26

I'm aliveeee!!


Oficial imi iubesc tatal:X Nu il iubesc, de fapt il ador! .. Uhmm .. prost am formulat. Rectific .. si inainte il iubeam si adoram .. insa dupa tot ce-am vorbit .. si m-a facut sa inteleg .. am realizat cat de mult inseamna sa ai pe cineva langa tine, care te cunoaste perfect, cu care semeni leit .. si care te iubeste mai mult decat orice pe lume.

Ce-am facut azi .. ? Simplu .. cum am fost sfatuita 'Fa ceea ce simti'. Si asta a fost. Detalii nu ma obosesc sa dau .. prefer sa le tin pentru mine. Nu din egoism & co .. doar ca nu asta e prioritar acum. Ce simt .. ? Libertate .. si independenta. Nu stiu insa si in ce masura, dar nu-mi pasa. Faptul ca incep sa ma simt impacata cu mine e tot ce conteaza. Stiu ca poate suna copilareste .. dar sa-l aud pe tata 'sunt mandru de tine .. esti matura .. gandesti bine' .. mi-a facut un mare bine!
Imi cunosc prioritatile .. si stiu de ce sunt in stare. Tocmai d-asta viata nu ma mai streseaza nicicum! Nu ma grabesc .. nu mai astept nimic iesit din comun. Ador lucrurile simple, neinsemnate .. insa nu ma MAI multumesc cu putin! :)
Fara sa filozofez sau ceva asemanator .. consider ca in viata trebuie sa faci ceea ce-ti face cu adevarat placere, fara sa fii nevoit sa te minti singur sau pe cei din jur. Sentimentele sunt singurele lucruri ce nu se pot schimba .. fie ca vrei sau nu .. continui sa le ai, fara sa-ti mai pese de ceea ce zic ceilalti. Pentru ca tu esti stapan pe ceea ce vrei si simti. Asta nu-ti poate lua nimeni. Si concluzionand ... daca ai rabdare si stii sa crezi, sa speri ... uneori timpul le rezolva pe toate. :)

luni, mai 25

Ook .. acum e acum. Tre' sa ma gandesc foarte bine la ce voi face in continuare. Cum zice si Marius .. 'ai grija sa nu regreti mai tarziu'. Tocmai d-asta mi-e si teama. De consecinte. Si nu stiu cat ma va ajuta riscul in situatia asta. Ar trebui sa am rabdare .. sa mai astept ..dar simt ca totul ma sufoca. Daca e ceva de care mi-e dor .. aceea e senzatia de libertate, de independenta .. ce o resimteam candva. Acum nu-mi mai gasesc locul. Sunt constienta ca nici inainte nu eram prea ok .. dar totul a luat o intorsatura radicala .. si ma depaseste. Recunosc .. am incercat sa pun totul de la mine .. sa fie bine .. insa cu o floare nu se face primavara! :)
And if I could, I would turn back the hands of time and correct all my mistakes that I ever did. But now I guess I gotta move on, right?

So give me reason.


Noua mea obsesie. :x


Linkin Park - New Divide
Asculta mai multe audio Muzica »

I remembered black skies
The lightning all around me
I remembered each flash
As time began to blur
Like a startling sign
The fate had finally found me
And your voice was all I heard
Did I get what I deserve?


So give me reason

To prove me wrong
To wash this memory clean
Let the thoughts cross
The distance in your eyes
Give me reason
To fill this hole
Connect the space between
Let it fill up to reach the truth and lies
Across this new divide


There was nothing inside

The memories left abandoned
There was nowhere to hide
The ashes fell like snow
And the ground caved in
Between where we were standing
And your voice was all I heard
Did I get what I deserve?


So give me reason

To prove me wrong
To wash this memory clean
Let the thoughts cross
The distance in your eyes
Across this new divide


And every loss and every lie

And every truth that you deny
And each regret and each goodbye
Was a mistake too great to hide


And your voice was all I heard

But I get what I deserve


So give me reason

To prove me wrong
To wash this memory clean
Let the thoughts cross
The distance in your eyes
Give me reason
To fill this hole
Connect the space between
Let it fill up to reach the truth and lies
Across this new divide
Across this new divide
Across this new divïde

duminică, mai 24

" If today was your last day
And tomorrow was too late,
Could you say goodbye to yesterday..?
Would you live every moment
Like your last..?
Leavin' old pictures in the past. [..] "
" Am inteles intr-un final ca nu poti fugi de ceea ce esti, dar cu siguranta, te poti schimba. In fiecare zi ai sansa de a decide cine vrei sa fii. Cam asa stau lucrurile.
[...] Si trebuie sa gasiti o cale unul spre inima celuilalt. Din fericire, ne putem alege prietenii. "

Vai ce-am uitat! , Caprice Crane.

vineri, mai 22

" Used to care .. she used to share.
The love she used to give can't be found! "

joi, mai 21

Take a chance. Make a change. Breakaway!


Hey dragilor. . m-am intors. Neah .. nici macar n-am fost plecata. Pur si simplu imi cam iesise din obicei sa postez diverse articole pe blog. Asa. Fara motiv.

In ultimile zile, totul a luat o intorsatura la 180 de grade. Nu stiu cat de favorabil imi este totul .. intrucat nu sunt adepta schimbarilor radicale. Mai degraba lent si eficient.

Azi mi-am luat o zi libera. Motivul principal a fost mica indigestie provocata de capsuni (in exces).. dar nu aia a fost problema. Pur si simplu am vrut sa stau acasa. Am terminat 'Rebela', care l-a inceput m-a facut sa ma gandesc 'Mah totusi de ce-am cumparat-o?'. Parea altfel, oarecum ciudata comparativ cu gusturile mele. Insa in final am ajuns sa ma indragostesc de ea. Geniala carte! :x

In continuare fac compromisuri care nu-mi stau in caracter. Compromisuri care ma fac sa ma simt ca nu-mi gasesc locul. Si asta nu-mi place. Nu ma regasesc. [va urma.]


" Rad cu voce tare o clipa, aruncandu-mi capul pe spate cand ma revad in minte - increzuta si cu aparat de indreptat dintii. Dar apoi ceva sinistru ma impunge in ceafa si ma reduce la tacere. Are acelasi par si acelasi chip, dar altcineva locuieste acum in acest trup. Timpul a otravit toata bunatatea. Daca toate fotografiile mele din scoala si din facultate ar fi asezate in ordine cronologica s-ar putea vedea dezastrul din treptata adaugare de mizerie si inselatorie. Jur ca ma uit in oglinda uneori si sunt ingrozita de fata care se reflecta acolo. Nu o cunosc si nu-mi place.
" [Rebela, Helen Walsh.

I want to live, not merely survive.


" Nu pot sa spun ca ma simt nemaipomenit in legatura cu ce s-a intamplat, dar ce poti sa faci..? Trebuie sa joci cartea pe care o primesti. "

" Prietenia noastra era de nezdruncinat. Brusc, ma simt aproape ca si cum nu ar mai tine la mine. De parca ar fi crescut si si-ar fi dat seama ca intre noi nu era decat o mare nebuneasca poveste de dragoste de pustani. Cum am facut cu Sean cu cinci ani in urma. Si in loc sa o tai de la radacina, o tii doar la distanta si speri ca destinul sau spatiul vor largi prapastia si pierderea prieteniei nu va fi atribuita nici unui lucru neplacut. Va fi doar socotita una dintre chestiile alea nevinovate, de genul doar ne-am indepartat unul de altul. "

" ...[..] Ma indoiesc ca vreuna din ele si-a tras-o pentru simpla placere de a si-o trage. In asta consta toata tragedia maturizarii. E unica perioada din viata cand poti doar sa intinzi mana si sa capeti atata placere si nimeni n-o sa te acuze pentru ca ai facut asta. E unica perioada din viata cand te poti purta ca o tarfa absoluta si sa scapi basma curata. Dar majoritatea adolescentelor isi consuma adolescenta fara sa stie nimic din lumea epicureana in care traiesc. Forta lor li se dezvaluie in ceata frustrata a retrospectivei. "

" .. Dupa cum vad eu lucrurile, daca iubesti pe cineva, vrei ca acea persoana sa fie fericita chiar daca asta inseamna sa o faca lata cu amicii. Nu am timp de boi gelosi, care-si tin iubitele sub cheie."

" Daca exista dragoste, orice satisfactie sexuala, indiferent cat de egoista sau periculoasa ar fi, poate fi justificata. "

" Ii gasesc scuze, incerc sa vad lucrurile din punctul ei de vedere. Pur si simplu nu pot sa cred ca fata asta pe care o iubesc cu atata intensitate, alter egoul meu, sufletul meu pereche, mi-ar da in cap asa. Ma urasc pentru asta, dar trebuie sa o fac. "


Rebela, Helen Walsh.

sâmbătă, mai 16

La dracu! Urasc la maxim ultimile saptamani de scoala! Note pauza, toti profii au pretentii .. toti vor teste, ascultari & co. Si culmea .. in aceleasi zile. Incredibil ma! Momentan lucrez la niste fise pentru fizica, materie la care cica luni dau lucrare.Nu. Nu stiu nimic si nici nu pricep ceva. Am terminat 'schemele' la bio pentru testul de joi, tema la istorie pentru ascultarea de luni. Mai am la mate unde incepem recapitularea (pe care trebuia s-o facem inainte de teza, da' in fine!). Si cam asta e .. sunt stresata .. dar am si motivele mele de bucurie ..:x:x .. cine stie cunoaste.:">



[Is it you, is it you .. maybe you're the one I've been waitin' for .. :x]

vineri, mai 15

Insa, pana la urma, viata te trimite inapoi la EA! :)

joi, mai 14

Zilele insorite nu sunt departe! :x

Heiiii .. am cam revenit. Cred. Stiu ca n-am mai scris de ceva zile bune .. dar nu fiindca n-am avut ce .. dimpotriva .. vestile-s multe si bune. :)) Am avut o perioada mai grea, teze una peste alta .. miercuri am scapat de ultima (nea Raducu ruleaza ca de obicei .. ). Si acum libertate .. sfarsit de an .. vine vara .. :x .. bine .. pentru mine a venit inca de prin iarna ( cand toti purtau pulovere, eu veneam in tricouri, nu-i bai! ).

Sunt confuza, dar ma simt bine. Ultimile evenimente mi-au confirmat si mai mult ideea ca nimic nu se intampla fara un anume motiv, ca viata fara probleme nu e viata adevarata .. ca desi mereu primim ba una rece .. ba alta calda, tre' sa fim mereu pregatiti sa lasam in urma trecutul .. sa ne bucuram de prezent si sa pasim fara teama spre viitor! :x

Aveti grija de voi, noapte buna!

duminică, mai 10

Si o sa vina o vreme cand ai sa vezi ca nu mai ai de ce te teme.

sâmbătă, mai 9

leapsa..

Am furat-o de la Kryssu, care a furat-o de la Anca .. care la randul ei a luat-o de la Dana. :))


1. Ia cartea cea mai apropiată de tine, deschide-o la pag. 18 şi găseşte rândul 4:
" [..] Te rog sa ma ierti ca te-am intrebat. De fapt nu ma intereseaza ..[..]"
Dimineata iubirii, George Sovu.
2. Întinde-ţi braţul stâng pe spate cât de mult poţi. Ce atingi?
Uhmm .. nimic ..:))
3. Care a fost ultima emisiune pe care ai văzut-o la tv?
Frumusete pe muchie de cutit.
4. Fără să te uiţi la ceas, spune ce oră este.
In jur de 12 si ceva.
5. Acum uită-te la ceas. Ce oră e?
12:18
6. Când ai făcut ultimul pas afară? Ce făceai?
Ieri pe la vreo 11 seara .. iesisem la un volei si-o barfa.
7. Înainte să începi chestionarul acesta, ce-ai făcut?
Stateam pe mess.
8. Ce porţi acum?
Pantaloni de pijama si un tricou.
9. Ai visat noaptea trecută?
Nu cred, don't remember.
10. Când ai râs ultima data?
Putin mai devreme.
11. Ce chestii se află pe pereţii camerei în care te afli?
Post-it-uri si cateva postere.
12. Care e ultimul film pe care l-ai văzut?
Pfff .. Wild Child parca.
13. Dacă ai deveni mulţi-milionar peste noapte, ce-ai face cu banii?
O parte le dau alor mei, o parte donez .. si restul cred ca pastrez.
14. La ce te gândeşti acum?
La nimic.
15. Dacă ţi-ai putea pune o dorinţă, şi ai ştii că s-ar îndeplini, care ar fi aceea?
Ehh .. :D
16. Imaginează-ţi că primul tău copil va fi o fată. Cum ai vrea să o cheme?
Alina.
17. Imaginează-ţi că primul tău copil va fi un băiat. Cum ai vrea să-l cheme?
Robert Cristian. :)
18. Gata. Asta a fost tot. Mai vrei?
De ce nu ?

Funny how that works!


Libra Horoscope 9 Mai :

The more you try to avoid thinking of someone, the more they're on your mind.


[ahahaha=)) clar! astia stiu mai mult decat trebuie:)))]

miercuri, mai 6

O zi de .. cacaaat!


La dracuuuu!! .. Era imposibil sa nu se intample ceva nasol azi. Doar e una din zilele cand ma trezesc foarte bine dispusa si am un chef nebun de ras si caterinca. Buuun .. incep sa ma descarc. Cei ce nu inteleg anumite frustrari si nemultumiri ale unei adolescente nervoase (in momentul de fatza) sunt rugati sa nu-si mai piarda timpul si sa faca click pe X-ul din coltul din dreapta al paginii, multumesc anticipat. :))

Pentru inceput, tin sa spun ca am intarziat la prima ora intrucat o mare parte din drumul catre minunatul liceu este in constructii .. si deh .. o minte 'stralucita' ca a mea nu putea avea ideea decat sa ramana in masina pentru a suporta calvarul .. inghesuiala si tot soiul de mirosuri dubioase. Pana aici e peerfect. Ajung in clasa, diriga se uita ciudat la mine 'cum se face ca intarzii?' .. deh .. 'se circula greu, doamna!' (nota: sunt si respectuasa in puii mei!). Incepe prin a tine un discurs interminabil despre faptul ca dupa corectarea lucrarilor de ieri (adica marti) este dezamagita ca multi au copiat si etc. Evident ca nu m-am simtit .. un singur cuvant stiu sigur ca i-am dat Simonei, in rest nimic (si sunt inca in deplinatatea facultatilor mintale, va rog!). Nu stiu cum se face ca dintr-o data o aud .. 'aaa da .. si Alexandra si Simona' . Deci claaar .. ramasesem proasta ! Cum frate .. daca as fi copiat mai ziceam .. da mah e vina mea, e ok .. dar asa ? Si mai zice ca lucrarea e identica!! O_o .. identic e creierul ei cu cel al unei gaini. :|

Buun ... revenim. Citez de fapt 'Aveti de ales .. va dau 1 in catalog .. sau mai dati o data lucrarea'. Evident ca am mai dat o data. Ceruse 15 randuri despre nu stiu ce aberatie .. in fine.. n-are importanta. I-am scris 16, ii duc lucrarea. Totul e bine. A2a ora ( ca la noi dirigentia si engleza nu au nicio diferenta .. deci implicit 2 ore de engleza..) .. aduce lucrarile .. cand vad pe foaie .. 8 :|:|. Cum 8 ??? Pentru 2 greseli ? Si nici alea nu erau greseli pe bune .. era doar o forma de exprimare care i-a cam stat dansei in gat, asa cum ii stau si eu de altfel :). Urmeaza apoi niste 'declaratii' la cald .. la faza de marti cu Victor si Ilici .. trecem si peste aia. Toti radeau in hohote, evident ca si eu .. la care diriga striga la mine sa tac. Ooook . La sfarsitul orei m-am dus sa vorbesc, sa ma asculte de acum si sa-mi dea inca 2 note .. sa iasa media ( nu ma interpretati gresit, nu-s o obsedata de note mari sau vreo tocilara .. dar cand nota naspa se datoreaza profului care nu stie sa noteze, atunci nu-mi convine!). Evident ca am incercat sa-i explic ca nu am copiat, ca s-a intamplat doar ( doar nu o dadeam in gat pe Simi) .. la care diriga ' Da.. o sa te ascult .. dar oricum, nota e pentru comportament. ' Wtf ?? .. Comportament .. ? Ce legatura are comportamentul cu asta ? Din cate stiu eu , criteriul principal de notare este cultura generala, respectiv cunostintele elevului la materia respectiva. Absente n-am, media la purtare e ok .. nu ma iau in gura cu profii (desi ma abtin deseori sa nu le zic in fatza ce merita !! ) .. atunci care-i problema .. ? AAa da .. am uitat .. eu sunt aia care in a9a, cand am fost de serviciu .. am 'indraznit' sa port niste amarate de margelutze roz la gat, asortate cu teneshii din picioare. Imi pare rau atunci ca-s fata si ma imbrac ca una. Scuzele mele ! :|

Mah poate-s eu prea absurda .. dar am o mare boala p-astia care nu fac decat sa nedreptateasca pe cate unul. Nu suport nedreptatea si pace! Si ceea nu inghite diriga e ca pur si simplu eu nu pot sa-i dau mereu dreptate, pentru ca n-are. Ok .. e in varsta .. respectele mele .. e trecuta prin viata si are dreptul sa ne zica ce-i bine si ce-i rau. Nimic de obiectat. Dar sa nu-mi impuna mie ce sa cred si cum sa fiu, pentru ca asta n-am s-o fac! Si nici falsa nu pot fi, d-asta nici n-am sa pup vreodata in cur pe cineva, n-am cum, nu imi sta in fire!

Cireasa de pe tort .. cand am ajuns acasa .. am dat de un ratat care freca menta la mine la bloc .. si a considerat ca-i cazul sa enerveze pe cineva. Nu mai detaliez ca n-are sens. Oricum tipu' e un maaaare cacanar! Asta-i clar :)

Si ca totul sa fie parfum .. le-am povestit alor mei faza cu diriga .. descarcandu-ma .. ca deh .. doar sunt ai mei si ma inteleg mai mereu. Iata ca azi mi-au dovedit contrariul. Cel putin tata. Stiti voi ... la nervi spui multe, in special asa zise 'vulgaritati'. Mi-a scapat si mie 'imi bag picioarele' si 'i-am umplut dirigai frigiderul' si gataaaa. Cum domne imi permit sa vorbesc atat de vulgar? Daca el nu vorbeste asa, eu de ce o fac? Asa tupeuuuu .. nu-i frumos pentru o domnisoara! Ete fleosc! In gandul meu .. 'daca-mi bagam ce n-am .. atunci eram cu adevarat vulgara.'

Sunt constienta ca-s o impulsiva si jumatate .. si la nervi fac urat .. dar in momente d-asta n-am nevoie de alte reprosuri .. ci doar de cateva vorbe bune.. sau macar sa ma lase sa ma descarc si apoi sa vorbim ca oamenii.. nu asa. M-am simtit aiurea .. zau .. dar pana mea .. numai eu stiu ca m-am abtinut azi sa nu ma iau cu diriga in gura pe bune .. atunci sa-mi zica ca-mi da nota mici datorita comportamentului. Pana una alta .. imi mentin parerea .. lumea-i tare jegoasa .. si nedreptatea ruleaza grav. Muriti bah!


O noapte placuta.
Aceeasi Alexa :)

luni, mai 4

Inca una.

Din lipsa de ocupatie, tot navigand pe diverse site-uri & co, am mai furat o leapsa.

Suna cam asa. Scrie titlurile a 5 melodii, fara de care winamp-ul tau n-ar avea culoare.

Paiii... Cam astea ar fi.


*Skillet - Better than drugs.
*Enrique Iglesias - Takin' back my love
*Veritasaga - Pentru ca vreau
*Cheloo - Fericit
*Rihanna - Rehab

Leapsa merge laaa .. cine vrea sa o ia. Kryssu :> ..

Interviu.

Conform lepsei, tre' sa raspund la intrebari. So here it goes.

1. De ce ai acceptat leapsa aceasta ?

N-am acceptat-o, am furat-o.

2. De cand esti in blogosfera ?

27 Mai 2008.

3. Cum ai ajuns sa iti faci blogul ?

Cu ajutorul unei colege. Ea mi-a dat ideea.

4. Care este primul blog pe care ai intrat vreodata?

Hmm.. http://webdesignblog.ro

5. Enumera 3 lucruri pe care le crezi importante ca sa reusesti in blogging.

- sa fii original
- sa ai un pic de imaginatie
- sa nu scrii pentru trafic sau bani.

6. Cel mai citit blog de catre tine:

Nu se spune:D

7.Alte bloguri pe care le mai citesti.

Kryssu, Anca, Ande, Geo .. si tot cei din blogroll.

8. Care platforma de bloguri o consideri cea mai buna ? (Ex. Haipa, Blogger etc.)

Niciuna in mod special.

9. Este important traficul pentru tine ?

Nu neaparat.

10. Sunt importanti banii pe care i-ai putea obtine din reclame ?

:-??

11 .Cel mai urat blog pe care l-ai vazut ?

Nu mai stiu sigur .. dar nu e cazul sa jignesc pe nimeni.. fiecare cu propriul stil.

12. Consideri ca e un lucru vital sa ai un domeniu .ro/.net/.com etc. ?

Cam da.

13. Parola cu care te loghezi la blog.

Vezi sa nu :>

Sau nu.


Nu. Azi nu ma plang. Nu ca n-as avea motive. Pur si simplu nu ma simt in stare .. mi-a mers mult prea bine azi ca sa dau atentie starii idioate ce m-a cuprins de vreo 2 ore incoace. Asa ca ma bag in pat, cred .. ma intorc la citit .. si asa de mess n-am chef. Va las asta. Merge mai departe la cine o vrea.

Cum ar fi ..
… sa fie o rosie pe fiecare scaun pe care te asezi?

Ehh .. se mai intampla si d-astea.

… sa innebunesti?
Ar fi o idee .. dar cred ca inca-i cale lunga pana acolo. Totusi as vrea sa incerc o camasa d-aia alba:>

… sa vezi un concert Bob Dylan?
Neinteresant.

… sa ai mereu ochii ei/lui aproape?
Mai bine nu. Risc sa-mi uit din nou prenumele.

… sa n-ai restante?
Misto!

… sa bei pana mori?
Nu cred ca ar functiona.

… sa faci plaja in Siberia?
Parca era incalzire globala ..

… sa detii o alpaca ( o lama, animalul ala din Anzi) ?
Si unde o 'depozitez' ?

… sa fii mexican?
Ar fi ceva :>

… sa canti la vioara?
Neah .. n-am talent.

… sa te cante ea/el ?
Sau nu.

duminică, mai 3

Raku - Doi.


" Alegem minciuna apoi zicem,
Un motiv sa-o stingem
Dar adanc in suflet plangem
Fiindca iubirea invinge.
Stim ca nu putem da timpul inapoi,
Sa invatam din greseli ce au tatuat rani pe noi,
Sa nu le repetam, si sa tinem minte
Ca cel ce inseala, el pe el se insala si se minte.
"


Nu azi, poate maine.



"De multe ori, încercând să aflu cine sunt, m-am înspăimântat. Nu mă recunoşteam în multe fapte împlinite."
(Mircea Eliade - "Romanul adolescentului miop")

Cand m-am trezit, nu prea gaseam vreo logica in ceea ce vedeam in juru-mi. Cartile multe si inghesuite pe birou, aceleasi mesaje si texte lipite pe pereti, usa plina de postere .. aaa daa .. si caietul de romana. Deh .. doar am teza luni.
Nu-mi place deloc ce vad in oglinda, cel putin nu la primele ore dupa trezire. Am ochii umflati, accentuati de cearcane destul de vizibile. Iar am pierdut timpul pe mess pana dimineata. E un obicei prost, care nici macar nu-mi face placere (deseori n-am cu cine vorbi la orele acelea) si nici nu-mi aduce vreun beneficiu. Dar continui. Prost fac!

Mi-era dor de o discutie cu tata, cum spune si el 'esti mare acum, putem vorbi de toate!'. Daa .. sunt mare. Si la ce-mi foloseste asta cand de cele mai multe ori nu vreau decat sa mai fiu o data cum eram in copilarie.. ? Asta pentru ca atunci, avand mintea aceea de copil, consideram ca nu-mi lipseste nimic. De fapt, chiar asa era. Aveam totul. Usor, usor .. inaintand in varsta .. am inceput sa pierd cate ceva .. sau cate-o persoana draga mie. Timpul ce-a trecut mi-a luat cam tot ce aveam mai bun, aveam alaturi o persoana ce ma iubea neconditionat. A plecat de langa mine fara sa ma pot impotrivi acestui lucru. Mi-am pierdut gandirea de copil, implicit inocenta si naivitatea specifica varstei. Atunci nu realizam ca poate candva o sa-mi mai doresc sa retraiesc acele momente. Spuneam doar atat 'vreau sa fiu mare!'. Acum insa, realizez ca maturizarea nu-ti aduce niciun beneficiu daca aceasta nu contine si acei factori pozitivi, care sa te formeze pentru mai tarziu. Am crescut invatand sa renunt la lucruri ce mi le doream cu ardoare. Persoane, sentimente, lucruri simple. Simple, nu materiale .. caci acelea n-au avut niciodata valoare. Nu pentru mine.

Traind, implicit facem compromisuri. Mai mult de atat, defectul major al oamenilor este ca obisnuiesc sa amane cate ceva, sa intarzie prezenta lucrurilor, de teama clipelor.. sau de esecuri.
Si atunci la ce folosesc toate astea .. ? Toti invatam ce inseamna a trai dupa ce incepem cu adevarat s-o facem. Pana atunci suntem captivi in propria carapace, in acel mic univers pe care fiecare il are, frumos si colorat .. refuzand sa deschidem ochii si sa vedem ca nu totul este roz, iar ca viata nu este intotdeauna cum ne-o dorit, ci cum ne-o creem noi insine.

***

Eterna stare de oboseala psihica ce pare ca vrea cu tot dinadinsul sa continue. Nici cele 12 ore de somn in weekend, si alte 6-7 amarate in cursul saptamanii nu ma ajuta cu nimic. Dimpotriva .. am organismul dat peste cap, pofta de mancare cu 'portia' and so on. Stii ce? Lumea mea a luat o intorsatura un pic cam bizara. Nu ma refer la depresie sau nervi. Dimpotriva. Si nici macar nu-i vorba de mine in mod special. Ma surprinde usurinta cu care am prins gustul indiferentei. Si modalitatea jalnica cum m-am schimbat fara sa mi-o propun. Si mai stii ceva ? Nici macar nu-mi pasa!

De-acum voi scrie ceea ce simt. Simplu, fara dublu inteles. Rece si gol. Nu aspir la nimic maret si nici nu consider ca scrisul ma poate face o persoana mai buna. Scrisul doar ajuta la descarcare. Si cam atat. Poate aveti dreptate, poate vorbesc despre lucruri de care n-am habar sau poate nu le-am trait. Dar toate mi-au trecut prin cap fie si cel putin o data. E suficient. Am vrut sa tind spre infinit. Sunt sentimentala, implicit si idioata. Dar asta nu-mi da de gandit in niciun fel. Nu vreau sa ma schimb. Caci stiu ca daca asa face-o, poate multora le-ar fi mai bine. Si refuz! Refuz sa mai fiu marioneta in mainile cuiva, sa ma modeleze dupa bunu-i plac.

Si totusi .. da-mi un motiv! :)

sâmbătă, mai 2

12:57 AM


Intrand dintr-un site in altul, am gasit o leapsa simpatica.

1. Vorba preferata : 'Bun asa'
2. Vorba detestata : 'Ene, la tabla!'
3. Drogul favorit : Ciocolata
4. Sunetul preferat : mraaawr :>
5. Sunetul detestat : unghia pe tabla
6. Ce zic la nervi : 'Dispari!', 'Mata!'
7. Pe bancnota punem : o poza cu Nea Raducu :>
8. Meseria strict interzisa pentru mine : Medic :))
9. Ma voi reincarna in : nu stiu
10. In acea zi Dumnezeu mi-ar spune : Cred ca ai gresit destinatia :))

***

1. Ariel M-Zim 5 - Detergent, parca.
2. Prima zi de scoala - boboci, multa inghesuiala si fetze mai mult sau mai putin schimbate.
3. Ploaie - 'Ahhh .. mi-era dor!'
4. August- Inca e vacanta.
5. Einstein - Unu' care cica le stia pe toate.
6. Messenger - Ceva ce-mi mananca timpul pana la vreo 2 dimineata.
7. Scame - Le vad zilnic pe pantalonii mei negrii cat si pe hanoracul in aceeasi culoare. Neplacut.

Mii de cuvinte.


* Cu mii de cuvinte tii timpul in loc ..
Am multe amintiri dar n-am vise deloc.
Si norii se aduna, dar nu vor sa stinga,
Un suflet ce arde dar nu mai suspina... *