joi, iulie 23

Daaaaa!!!

Si plec la mare! Sambata dimineata la 6 jumate am trenul :-s .. asta inseamna ca la 10 seara (cica) tre sa dorm :)) .. da' de unde .. dorm in tren >:).
..

Si plec .. luand cu mine un dor nebun .. si un sentiment nou care desi cred ca o sa-mi dea batai de cap . .a facut din mine alta persoana, una mai buna. :">:D

V-am pupat dragilor, aveti grija de voi! :*

24.


1. Ce faci?

Stau.
2. Ce vezi?

Monitorul ..

3. Ce asculţi?

Daughtry - September
4. Ce auzi?

" In the middle of september, we still play out in the raaaaiiin .. nothin' to loooosee .. but everything to gaiiiin! "

5. Ce miroşi?

aerul noptii.
6. Ce simţi?

nerabdare.

7. Ce citeşti?

Momentan " Amanda se marita", Jenny Colgan.

8. Ce te sperie?
Ca trece timpul prea repede .. implicit zilele de vacanta.

9. Ce te bucură?

O privire, un zambet cald.
10. Ce te priveşte?

Nimic. Sper :-s
11. Ce eşti?

Nici eu nu mai stiu ,,
12. Cum eşti?

afla! :>
13. Cu cine eşti?

unde?
14. Ce titlu ai da?

cui?
15. Cum te simţi?

asa si asa.
16. Ce crezi?
mai multe :))

17. Cand nu eşti tu, cine eşti?

Probabil altcineva.
18. Ce visezi?

Nu se spune.
19. Când spui NU?

Cand vreau, si cand trebuie.
20. Ce cauţi?

eh .. :">
21. Ce guşti?

acum ? mestec orbit mov.

22. Ce vezi în oglinda?

cred ca pe mine :))

23. Unde fugi?
la maaare :x

24. Ce este important?

El!

miercuri, iulie 22

Nu am chef azi.


Ce stare idioata am ..

Aseara mi-am facut nervi ..

Mai pe scurt m-am simtit foarte folosita (iar).

Iata ca acum o sa schimb si eu foaia! Pai pana cand ?:)

Sambata plec, dar imi doresc sa ma intorc cat mai repede.

Mi-e dor de el.



" E atat de simplu .. dar lucrurile simple sunt si cele mai complicate. "

sâmbătă, iulie 18

Totul pare mare atunci cand esti mic ...

Tocmai m-am certat cu tata. Vorba vine 'certat' .. am avut un schimb de replici mai putin placute. Si nu pentru ca am venit acasa sau ceva de genul (ceea ce nici macar nu obisnuiesc sa fac,dar fie!) .. ci pentru simplul motiv ca avem opinii totaaaal diferite privind prietenia (relatia) dintre un baiat si o fata .. la o varsta .. uhmm .. mai mica.

Ma nu stiu .. nu pot sa zic ca il contrazic in totalitate .. ca daca e s-o iau asa .. eu la 14 ani n-aveam treaba cu baietii (dar fiind ca primul prieten l-am avut acum vreo 2 luni .. si nu mi-e rusine sau altceva s-o recunosc) dar sunt constienta ca vremurile s-au schimbat si in ziua de azi foarte rar se pune pret pe sentimente sau lucruri de genul asta .. priorita (pentru unii) fiind distractia, prietenii sau relatiile sexuale.

Luand exemplul de la care a si pornit 'discutia' cu tata .. (nu mai numesc persoana), dupa parerea lui .. ea, in urma celor intamplate in familie .. care de altfel au contribuit si la maturizarea ei 'rapida' (zic eu) .. trebuia sa-si vada de carte si lucrurile specifice varstei, cum se spune .. nu sa se implice intr-o relatie. Acum depinde. Multi i-ar da dreptate lui .. ca normal .. om la 41 de ani .. stie mult mai multe decat o pustoaica care n-are nici 17. Eu n-am afirmat niciodata ca as fii vreo desteapta .. sunt constienta ca mai am destule de invatat pana sa ma pot considera independenta, trecuta prin viata si asa mai departe. Dar totusi tin sa-l contrazic. Si asta pentru ca nu vad cu ce poate dauna o prietenie/relatie .. care (dupa parerea mea) nu a adus cu ea nimic rau, ci dimpotriva .. a schimbat-o .. si in bine.

Replicile gen 'ahaaaa .. d-aia nu inveti tuu .. ca iesi cu prietenul' le-am tot auzit .. si mi s-a luat de ele. Daca te cunosti destul de bine, esti stapan pe tine si stii ce vrei sa faci pe viitor .. apropierea de un anume el/ea (si nu ma refer la sensul 'fizic') nu face rau .. nu te distrage 'de la invatat' .. pur si simplu te face o persoana mai buna, mai atenta la lucrurile marunte .. uneori iti poate reda si pofta de viata. Cu alte cuvinte .. simti ca ai pentru ce lupta, pentru ce trai .. desi trebuie sa fii si prudent/a .. sa nu te ia valul prea rau ..
nu face pe cineva o prioritate in viata ta daca tu pentru aceea persoana nu esti decat o optiune.

*** 12:29 : Gata m-am calmat! Dar tot simt nevoia sa dezbat subiectul. Desi stiu ca vorbesc singura .. macar ma descarc. E incredibil cat ma pot calma niste randuri scrise si sunetul (infernal) al tastelor. Cred ca devin paranoica. Nu cred. Sunt sigura. :-s

Momentan ma doare groaznic capul. Nici cu muzica nu-mi trece .. nici cu liniste :)).
Referitor la subiectul 'dezbatut' .. concluzionand .. poate ca ma repet .. dar sustin inca o data. Fratilor .. incercati sa fiti mai deschisi la minte. Intr-adevar .. cand esti 'mic', nu poti gandi matur .. poate nu iei nici deciziile potrivite .. dar, dupa cum se zice .. toate se invata in timp ..si din greseli invatam cu totii nu? Nu spune nimeni .. gata .. la 14 ani trebuie obligatoriu sa ai prieten/a ca altfel nu esti om.. dar nici sa vedeti acest fapt ca ceva deplasat. Pentru ca daca e s-o luam asa .. o viata avem .. daca nici acum nu ne bucuram de fiecare moment .. fara sa stam sa facem de fiecare data planuri peste planuri sau sa programam totul .. atunci cand ?

Ca va zic eu .. daca e ceva ce nu putem aduce inapoi, acela e timpul pierdut .. si irosindu-l fara rost .. trecem prin viata fara sa invatam nimic .. cum spunea si bunica-mea cand eram mica .. 'precum gasca prin apa'. Asa ca .. indiferent de varsta .. lasati acele sentimente frumoase (daca chiar exista) sa faca parte din voi .. e singurul mod in care simtiti ca traiti cu adevarat! ;)




joi, iulie 16

Bine ma .. recunosc. M-am indragostit! :|

D-ale mele.[2]

Baaaa ce oameni! .. Neatza dragii mei. E 12:30 .. abia m-am trezit .. deci pentru mine tot 'neatza' e. Revenim. Cum spuneam .. ce oameni!! S-au trezit niste cretinopati sa escaladeze blocul pentru nu stiu ce reparatii .. si cum sunt eu 'norocoasa' ca stau la 4 .. mai precis si ultimul etaj .. tot zgomotul infernal a ajuns si la urechile mele .. mai rau decat vocea rasunatoare a mamei duminica pe la pranz 'Alexandra, trezeste-te!!!'. :))) .. Firul de la dracia aceea care facea zgomot .. bormasina sau ce-o fi fost .. nu ma pricep la d-astea . .era bagat in priza din bucatarie (de la mine, evident). Mamahh .. ce l-as fi scos >:) .. macar asa un pic .. sa le dau peste nas :)). Mai tarziu . .vazand ca tot nu inceteaza .. am zis sa-i satur un pic .. si le-am pus un rock de toata frumusetea. Sa ii vedeti apoi pe bietii muncitori cum lucrau pe ritm de LP :)). Hai ca m-am distrat .. cat m-or fi injurat respectivii .. bafta lor! :D

joi, iulie 9

" Pentru ca ploaia uda pielea .. dar niciodata inima! "

marți, iulie 7

M is for Michael. [R.I.P.]


Inca ma uit la ceremonia de comemorare a lui Michael Jackson la tv.. pur si simplu n-am cuvinte. Fiecare dintre cei prezenti adreseaza cateva vorbe .. e impresionant. Drept sa spun .. recunosc .. n-am ascultat niciodata muzica lui. Stiam doar atat . .ca-i un cantaret foarte cunoscut..si cam atat. De cateva zile insa, dupa ce mi-am download-at melodiile .. am inceput sa ascult. Superbe versuri .. Pacat ca o persoana asa speciala s-a dus atat de repede. Si ce-i mai urat . .e ca oamenii invata greu sa aprecieze .. obisnuism sa ducem dorul cuiva cand nu mai este printre noi ..abia atunci ii simtim absenta.. cat e inca in viata .. nu dam 2 bani pe existenta acestuia. Mare pacat.

Odihneste-te in pace Michael! :-<>

Va las preferata mea.
Michael Jackson - You Are Not Alone
Asculta mai multe audio Muzica

luni, iulie 6

Summer Time.


Hey dragilor! .. Sper ca va bucurati de vacanta (ca si mine de altfel). Am renuntat la a posta zilnic cate-o mica aberatie .. nu din lipsa de timp .. ci mai degraba din lene .. comoditate & co. Sunt o mica scorpie cand e vorba de perioade bune .. ca si acum de altfel. Si n-am prea mai simtit nevoia sa scriu pentru a ma plange. De acum voi posta numai pentru a va impartasi si alte lucruri decat tristete. Mi-e bine .. foarte bine chiar!

Weekendul ce tocmai a trecut am fost la Sarata Monteoru. Super vreme .. super atmosfera! .. De cand asteptam sa ma bronzez . .am capatat o culoare rozalie pe nas si obraji :x ador.

Am incalcat intelegerea facuta cu mama acum cateva saptamani .. si mi-am comandat inca doua carti. Deh .. sunt o mica maniaca cand e vorba de citit!

In mare .. pot sa zic ca ma bucur de vacanta .. pierd timpul pe mess sau citind .. muzica e baza :x. Sper ca 'starea asta de bine' .. sa dureze.

Chiar uitasem ce frumos e sa ai fluturasi in stomac :"> .. :x:x