sâmbătă, octombrie 31

Gen . .filme?!

Ce mai faceti dragilor ? N-am mai scris de ceva vreme, si nu din lipsa de timp .. ci din lipsa de idei, chef, etc. Scoala nu ma solicita la capacitate maxima, dar trezitul de dimineata ma omoara. E aproape noiembrie si inca nu m-am obisnuit. Numai cand aud soneria aia (pe care am schimbat-o pe putin de 5 ori) imi vine sa-mi dau palme. Totusi e si un lucru bun in programul asta, am toata ziua libera. Sa dorm! >:)

Azi am fost la 'This is it'. Cum am mai spus-o intr-un post anterior, nu am fost si nici nu sunt o mare fana MJ. Are insa cateva melodii care mi-au mers la suflet. M-am dus din curiozitate, si asa nu aveam ce face acasa. N-as putea spune 'vai cat de genial' sau alte d-astea .. pentru ca nu-i chiar asa, cel putin nu din punctul meu de vedere. Insa punand totul cap la cap, in special finalul .. filmul acesta chiar m-a impresionat. Dar fiind si faptu` ca am plans la sfarsit:">. Si nu pentru ca as fi chiar atat de sensibila .. dar pur si simplu .. a avut un impact deosebit asupra mea. Nu cred ca-s singura .. (pitzipoancele din spatele nostru nu se puteau abtine din cantat, se vedea ca simteam filmu` la maxim :))). Daca nu v-ati dus si nici n-aveti de gand, macar downloada-ti-l de pe odc (daca a aparut deja), merita vazut.

Tot la capitolul filme, inainte sa inceapa 'This is it', am vazut niste reclame la 2012. Am mai auzit de el, subiectul fiind presupusul sfarsit al lumii, care, dupa cum spun mayasii (sau cum ii cheama p-aia) o sa fie fix pe 21 decembrie 2012. Bha esti nebun?!?! .. Nu ma apuc sa fac cercetari ca ma iau cu mainile de par. Pe de-o parte ma si sperie, recunosc ... nu e o chestie tocmai placuta sa stii ca din ziua x mai ai xyz ani/luni/zile de trait. Dar totusi sa fim seriosi. Din cate am inteles de la mama, si pe vremea lor se spunea ca in 2000 se termina lumea .. iar ei saracii se gandeau 'ia uite ma .. murim asa tineri'. Nu tin sa-i contrazic p-astia .. sau eventual pe Nostradamus (alt destept care nuj ce kkt a mai prezis) insa hai s-o luam altfel .. nu cred ca oamenii sunt mai presus decat Dumnezeu .. si nu cred ca ei pot fi mai exacti decat El. Ceea ce nu intelegem noi e ca, cu toate lucrurile rele care ni se intampla .. gen gripa porcina (mai nou am auzit ca exista si d-aia cabalina, transmisa prin tzantzari .. senzational!) si alte chestii .. Dumnezeu ne incearca. Vrea probabil sa vada cat de puternica este credinta noastra (daca avem asa ceva, desigur). Poate nu-s eu in masura sa vorbesc despre asa ceva .. nu-s o mare credincioasa .. nu petrec duminicile la Biserica, insa un lucru stiu sigur .. In loc sa stam, sa ne framantam facand cercetari gen 'bha cand murim pana la urma?' .. mai bine am incerca sa fim mai buni. Nu sa facem lucruri extraordinare .. ci pur si simplu sa oferim celor din jur macar jumatate din ce am vrea noi sa primim. Si nici sa ne bucuram de fiecare clipa n-ar fi o idee proasta .. pentru ca daca e ceva ce nu poate fi dat inapoi, acela e timpul. Pe curand!

luni, octombrie 12

Neimportant.

Gata cu scoala pe ziua de azi!! .. Se pare ca Nea Raducu s-a intors din mult prea scurta sa vacanta. De fapt concediu medical. In fine, tot aia. Dupa ce joi si vineri am stat degeaba, nefiind dansul in scoala . de maine incepe iar greul. Momentan astept sa se faca 3 ca sa plec la doctor. Nu, nu-s bolnava sau ceva asemanator. Imi trebuie o trimitere pentru maine la cardiologie undeva .. sa-mi iau o scutire la sport. Da da .. stiu .. sportu` e bun si etc. Dar nu si cand nu poti alerga prea mult .. si la restu` exercitiilor (mai putin volei, desigur:x), esti praf. Asa ca am nevoie urgent de hartiutza aia ca sa mai salvez o medie de la dezaaastruuuu :))).

Afara-i o vreme d-aia urata de octombrie. Ploua si parul mi s-a incretit. Din nou. Pacat ca n-am placa ca il rezolvam imediat. Muhaha .. si maine stau acasa. :x.

Pe curand.

luni, octombrie 5

Organizare ?! Pas.


Nu stiu altii cum sunt, dar eu am avut mereu o problema cu organizarea si ordinea. Si nu e vorba doar de ordinea din camera, ca la capitolul acela se stie ca nu excelez, dimpotriva, sunt foarte dezordonata. Dubios insa ca de fiecare data gasesc ce-mi trebuie :)). Bun. Revenim. Am o matusa care de cand o stiu e foarte organizata. Stie pe fiecare zi ce are de facut, cand se va intampla nu stiu ce eveniment, totul la ea este notat in agenda, nu face nimic fara a stabili cu cel putin o saptamana inainte. Nu zic ca ar face ceva gresit, unora le e mai usor sa se descurce avand totul dinainte aranjat .. dar ma gandesc, daca din intamplare are loc ceva nepreazut ? O schimbare de planuri fara voia cuiva .. pur si simplu se intampla .. atunci ce facem ?

Recunosc, si mie imi place sa am o anume coerenta in ceea ce fac. Va dau un exemplu, nu puteti manca desert si apoi felul unu sau doi. Ordinea normala e felul unu, apoi doi, apoi desert. Asa si in viata de zi cu zi. Ma repet, imi place sa fac lucrurile intr-o anume ordine .. insa fara sa ma simt ingradita de un anume 'ritual'. Pentru ca nu poti urma mereu o lista 'to do'. D-aia imi plac mie lucrurile spontane. Asta nu inseamna ca iau totul de-a gata fara sa-mi fac un plan inainte. Dar dupa cum se spune, socoteala de acasa nu e tot una cu cea din targ, trebuie sa invatam sa facem fata oricarei situatii, oricat de noua sau neobisnuita ar fi, fara sa ne gandim 'bha dar la asta nu ma asteptam ..'. Cum e mai bine, sa ne complacem intr-o stare d-aia de rutina, in care fiecare zi e deja gandita .. sau sa luam fiecare moment ca ceva inedit, bucurandu-ne de eventuale schimbari, insa ramanand totusi aceeasi ? :)

sâmbătă, octombrie 3

Life's a game but it's not fair .. I break the rules so I don't care!

vineri, octombrie 2

Still my sunshine ...

joi, octombrie 1

Nothing to lose!


Hmm. Deja e Octombrie. N-am scos inca de la naftalina hainele pentru vreme mai rece, e inca destul de cald pentru perioada aceasta. Si totusi mi-e dor de o ploaie marunta si rece. Am 17 ani si 5 zile .. si totusi nu simt nicio schimbare. Cum era vorba aceea :"same shit". Teoretic ma apropii incet incet de maturitate, insa deseori ma simt mult prea copil. Am asteptari mari de la viata, de la viitor .. desi nu-mi place sa-mi fac planuri pe termen lung. As vrea ca anul asta .. si cel ce vine sa nu aduca schimbari in ceea ce ma priveste pe mine (cateva kg in minus n-ar strica!. glumesc:)) ) .. ci mai degraba referitoare la cei din jur. Mi-ar placea ca prietenii sa nu se schimbe dupa cum bate vantul si nici sa mai fiu dezamagita in privinta aceasta. Suntem cu totii o generatie de superficiali, falsi si mai ales imaturi. Obisnuim sa cerem prea mult fara sa oferim mai nimic. Ne plangem mereu ca nu avem ceea ce vrem, dar nici nu facem ceva pentru a obtine. Ne complacem in situatii absurde si relatii fara sens, uneori lasandu-ne orbiti de egoism, sau mai rau .. fara sa ne gandim nicio clipa la binele nostru. Pacat .. daca am reflecta macar un pic la toate aceste aspecte .. poate si lumea ar fi mai buna. Dar eu inca sper ...