vineri, mai 21

Back in business. :>


Salutaaaaare! Am revenit, cica. Sper ca sunteti bine :). Nu, n-am stat la munte 2 saptamani .. lipsa de chef si de timp si-a spus cuvantul, de aceea am disparut un pic din peisaj.

De unde sa incep :-?
La Sinaia a fost genial. 2 zile de relaxare, aer .. si 24 de ore de somn m-au pus pe picioare, pregatindu-ma pentru ce a urmat 2 saptamani dupa aceea. Chiar s-a meritat, vremea a tinut cu mine .. n-a plouat. (La sfarsitul articolului va arat si poze.)

Weekendul trecut m-am vazut cu Marius. Al doilea an consecutiv. Floricele cu caramel, plimbare cu vaporasul, mult ras si ceva ploaie. Frumoasa zi. Sa vii mai des ;;) (la anu` vin eu in Tgv, dar o iau si pe blonda>:) ).
Noutati? Am scapat de tezeeeee!! Cea de la mate a fost naspa, n-am prea avut timp, dar per total sper la un 7 asa. Oricum nu nota primeaza, am terminat .. ce-a fost a fost. Restu` nu mai conteaza:D

Momentan sunt dupa 3 ore de somn, ma cam resimt dupa o saptamana de teste, ascultari & co. Acum la sfarsit de semestru simt s-a acumulat toata oboseala stransa de-a lungul anului .. si chiar vreau o pauza. Sper sa scriu mai des si pe blog .. sa dorm mai mult. Si mai vedem. Pe curand :>


(pe asta acum vad ca a luat-o invers, n-o mai intorc :D)
Manastirea Sinaia

Parcul din Sinaia

Profiterol =p~

Apus. :x [Gara de Nord Bucuresti]




Si una cu Marius (Taaaatiiiii:>), cu vaporasul prin Hera, 15 mai.


vineri, mai 7

Idle!

Am plecat la munte, dragilor!.
Simt nevoia de relaxare, aer curat si .. libertate.
Poate am sa le obtin.
Ne auzim duminica sau cel tarziu luni, cu ganduri bune (sper).





[Pana atunci, sa nu uiti ce vrei .. si ce poti face pentru a obtine. Sunt aici si te astept.]