duminică, septembrie 26

18.


Nostalgie, ganduri, vise si emotii.
Cam asta ma incearca acum.
O avalansa de sentimente ce m-au acaparat cu totul iar inima ce sta sa-mi sara din piept bate cu putere.
Cand eram mai mica, vedeam majoratul, implicit varsta de 18 ani ca un prag de netrecut, ceva imposibil de atins. Acum insa .. ma simt un pic ciudat. Dar in acelasi timp la fel.
In toata aceasta perioada am invatat multe lucruri si totodata stiu ca mai sunt multe de bagat la cap si de trait. Si pe toate le astept cu bratele deschise. Am incredere in mine si stiu ca mereu va fi loc de mai bine.
Alaturi de mine am niste parinti minunati, pe care stiu pot ca conta neconditionat, care ma ajuta si ma iubesc chiar si atunci cand dau cu bata-n balta, niste prieteni (putini la numar, ce-i drept) care ma suporta cu toate toanele mele, nu m-as putea vedea fara ei .. si un anume 'el', un baiat deosebit la care gandindu-ma in urma cu cateva luni, nu m-as fi asteptat ca lucrurile sa evolueze asa frumos. Multumesc, va iubesc! :x
Lasand la o parte ce a fost rau, experientele trecute m-au facut sa inteleg un pic altfel viata. Desi sunt la inceput de drum, prioritatile mi le cunosc, imi iubesc calitatile si imi accept defectele (ca sunt destule), imi doresc din tot sufletul sa treaca cu bine anul asta, sa iau Bacu' ,sa intru unde imi doresc la facultate .. si in special sa le fie bine alor mei. Restul e de prisos.

Am doar 18 ani ..

duminică, septembrie 5

A fost.

Nu stiu exact daca primele zile de toamna reprezinta un sfarsit sau un nou inceput. Ca in fiecare an, asociez septembrie cu starea aia de melancolie, dor de zilele de vara si cateva emotii. Tragand linie, pot spune ca am avut o vara frumoasa, presarata cu de toate .. momente mai grele, zile negre si nopti albe . .insa si clipe de maxima bucurie, cu ras incontrolabil si zgomotos, somn de 12-13 ore si alte lucruri deosebite. Deja mi-e dor. Imi lipseste lacul, banca, compania, plimbarile nocturne, semintele sparte in parc la un pahar de vorba. Si marea. Promit ca ma voi intoarce!

N-a fost totul cum mi-as fi dorit insa in mijlocul atator cautari si dorinte, m-am regasit pe mine, pe cea de altadata .. cat si increderea pe care nu demult o cam pierdusem. El ramane tot aici .. dar nu-i mai fac bagajele sa plece .. o va face probabil cand gazda va obosi sa-l tot primeasca inapoi.

In alta ordine de idei, ca sa vezi .. incepe scoala. Nu e tocmai ce-mi doream. Meditatii, stres + mult-asteptatul bac nu se regasesc in 'my-wish-list'. Ma gandeam asa cu nostalgie, cand s-au dus mah atatia ani ? Inca mai simt emotiile de dinainte de capacitate .. cate ganduri si vise aveam. Acum ma simt ca la capatul unui drum si recunosc ca mi-e putina teama nestiind ce e dincolo. Dar vreau sa aflu. Imi doresc sa inchei cu bine perioada aceasta, de care mereu imi voi aminti cu nostalgia acelui lucru care ar fi putut fi, dar nu a fost. Pana una alta .. numar zilele pana pe 13 .. insa trebuie sa profit la maxim de cele ramase. Voi ce ati facut in vacanta ?:)