joi, februarie 3

Midnight.


" Si la tine visand, te ascund intr-un gand .. Aici mereu te am si langa tine sunt. "


Te-ai gandit vreodata ca vei reusi sa pui stapanire pe toate gandurile, trairile, visele mele? Poate. Poate nici macar nu ti-ai propus asta.
Ma trantesc in pat si privesc in neant, ma inchid intr-un vis unde nu e loc pentru altcineva decat pentru noi .. un vis ce se confunda cu realitatea ca si cand cele doua lumi ar fi una si aceeasi. E bizar cum poti ajunge sa primesti tot ceea ce-ti doreai si uneori sa-ti fie greu sa crezi in el.

Tocesc mina de creion pe o coala de hartie ce se umple cu fiecare gand ce duce la tine. Imaginatia-mi trece de limitele normale si mazgalesc apoi un cer foarte albastru si senin, reflectat in privirile noastre. Vreau apoi sa pierd notiunea timpului privindu-l cu mana in mana ta, realizand ca nu-mi mai trebuie altceva.

Ma ascund ulterior in privirea ta, ca de atatea ori cand simteam ca nu ma regasesc. Dar locul meu e acolo si intr-un tarziu am inceput sa inteleg asta. Uneori nu reusim sa ne cunoastem indeajuns decat atunci cand suntem pusi in fata propriilor limite. Eu mi le-am depasit pe ale mele si am invatat ca nimic nu e lasat la voia intamplarii.

Nu stiu insa incotro va merge totul .. dar stiu ca lucrurile sunt pe drumul cel bun, optimismul ce-mi pulseaza in vene nu ma lasa sa uit ca cineva e acolo langa mine. Prioritatile le am bine stabilite si stiu ca n-am sa renunt la nimic din ceea ce conteaza cu adevarat.

Mai e putin si totusi parca timpul se scurge mult prea greu. Obstacolul ce s-a pus de-a curmezisul il simt tot mai aproape. E un hop pe care trebuie sa-l depasesc, pentru ca pot s-o fac. Pentru mine, pentru tine .. pentru NOI.