luni, iulie 5

d-aia.

Si uite de ce urasc eu doctorii. Nu e unul ma, unul singur care sa isi dea macar un pic interesul. Dupa ultimile evenimente, am zis ca hai .. trebuie sa ajung la doctor sa vad ce-i cu mana mea stanga.. dat fiind ca nu e doar de osul ala nelalocul lui, mai nou a inceput sa-mi amorteasca zona .. respectivul os apasand pe nerv. Bon. Ajung acolo, intreb de doctor .. ca sa-mi zica un individ cum ca e in concediu. Suuuuuper. O sun pe mama. Ce-i de facut? Ca sa vorbesc cu asistenta, sa fac o programare ceva .. ca e musai sa merg la doctorul ala ca-i al naibii de bun. Oook. Dau de asistenta. Bua o individa mai sictirita si gretoasa n-am vazut. Zici ca mancase voma de dimineata. Ii arat mana, o intreb ce e de facut, la care dansa foarte senina 'Aaa .. pai e vreun chist ceva.' Cum mama ma-sii sa fie chist cand se simte clar ca e un os ? Nu domne. Apoi o intreb 'Pai si .. e grav?' La care imi raspunde 'Neaah .. merge'. Merge ? Bine ca n-alearga :| Pana la urma m-a programat pe 26 cica la radiografie. Bine ca macar ma duc linistita la mare. Pana atunci imi fac de cap :)) azi m-am reintors la sala :x chiar imi lipseau gemetele alora, de zici ca mor acolo pe aparate.. cand de fapt ii ridica halterele pe ei, nu invers. In rest toate buuune ! :)

7 comentarii:

Cataaa spunea...

As zice in momentul asta " Eeh asta e romania , nu crezi ca vrei cam multe?:-> "

Dar nu stiu , gandestete ca poate s-au saturat si ei de atata helping people get well. Eu de exemplu , cred ca majoritatea doctorilor nu au chef de tine ca pur si simplu s-au saturat sa ajute atatia oameni everyday. Plus sa nu zic cati idioti intalnesc in fiecare zi.Eu dupa cateva luni m-as fi saturat de viata in general :))

Dar hey, sunt si evil doctors out there. Nu le iau apararea, si da , nici mie nu imi plac doctorii. Unii chiar sunt niste jackasses :))

Alle spunea...

@Cataaa : Ai dreptate, dar vorba aia .. 'riscurile meseriei' . o data ce te bagi intr-o chestie, te tii de ea . in cazul lor meseria de doctor. Dar asa e .. cerem cam mult :))

Cataaa spunea...

Da cel mai probabil ai dreptate :-> Eh cu putin noroc , data viitoare doctorii vor fi mai kind cu tine.

Alle spunea...

@Cataaa: Tocmai, ca nu va exista o data viitoare>:) de acum ma vindec acasa cand mai am cate cv =))

Myriam spunea...

Sunt fericita cand mi-i rau si ma tratez singura si functioneaza.Cand vad sictiritele de asistente,alaturi de unii doctori si ei mai sictiriti ca asistentele care-i asista parca ma ia si greata.La naiba cu jurmanatului lui Hipocrate...traim in jungla...deci putem muri linistiti>:)

Myriam spunea...

@juramantul

Alle spunea...

@Myriam : Ca bine zici :)):D