luni, septembrie 28

I'm trying to figure out who you are.

duminică, septembrie 27

I'm tired of trying to stay away from you. But I have to.

sâmbătă, septembrie 26

17.

La multi ani mie! .. Sper ca anul asta sa fie mai bine decat in cel anterior .. desi se zice ca fiecare varsta are farmecul ei, sincer .. la 16 ani nu mi-a placut deloc. Va multumesc mult tuturor pentru urarile frumoase .. apreciez >:D< ..

luni, septembrie 21

Ai si tu o varsta, te grabesti sa cresti .. nu ? :)

De la inceput va zic, nu ma intelegeti gresit .. nu judec si nici nu dau in cap cuiva. N-am nici dreptul si poate nici experienta necesara de a face asta. Dar o parere pot sa-mi exprim .. si tin sa spun ca-s de-a dreptul revoltata. Atata prostie ma scoate din sarite, sa mor! Si inainte sa fiu catalogata drept inca o pustoaica vulgara care nu mai are altceva de facut decat sa isi spuna frustrarile pe un blog pe care oricum n-are cine sa-l citeasca, am sa dezvolt subiectul asupra caruia m-am oprit. Si de la care am si nervi, deeesigur! :D

Nu stiu frate .. poate sunt eu inapoiata si gandesc prost .. dar cum puii mei, o data ce te consideri si stii bine ca esti superior celor din anturaj poti sa te cobori la nivelul lor in modul asta asa josnic ? Josnic! Ca alt cuvant n-am! Adica pana mea, zici ca esti maturitatea intruchipata .. dar te comporti asemenea specimenelor astora pe care ii tot critici. Daca e sa fac asa o analiza .. din ce e compul grupul asta. Cei doi trei destepti care dau tonul, fraierul care vine cu banii si prostii care n-au altceva mai bun de facut decat sa-i urmeze! Praf frate .. caracter zero! Intr-adevar, fiecare se distreaza in felul lui .. dar pe doua fronturi nu poti juca. O data esti lupul moralist si alteori intrii in jocul ratatilor care nu stiu decat sa se pupe in cur unul pe celalalt si sa manance cacat 25/24. Pai nu ma .. ca asa nu dovedesti nimic. Aaa .. ba da . un singur lucru. Ca tinzi sa devii la fel ca ei. Pentru unul ca tine, sincer . .e o mare pierdere!

Moaaaaaaaaaaamaaaaa !!! Si nicio grija .. prind eu ocazia sa zic ce-am de zis si face 2 face! Bafta frate!


[imi cer scuze pentru limbaj, si astia mici se mai enerveaza uneori:))]

vineri, septembrie 18

El e singurul ce poate cand apar probleme sa le trimita departe .. sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate! ..


[El nu ca restul. E pur si simplu el.]

[teoretic sunt niste versuri.:)]

miercuri, septembrie 16

Huh .. pretentii!! :))

Ca tot vine 26 si subsemnata implineste ( in sfarsit) 17 .. desi nu-mi place in general sa primesc cadouri, ca tot v-aud pe toti .. 'mamaa Alexo vine ziua ta, iti iau nu stiu ce .. ' .. prefer sa fiu putin nesimtita .. si sa enumar ceea ce cu adevarat mi-ar placea sa primesc. :)). Stiti voi, eu sunt cu cartile. :D

1)Unsprezece minute - Paulo Coelho
2)Diavolul si domnisoara Prym - Paulo Coelho
3)Brida - Paulo Coelho
4)Alchimistul - Paulo Coelho
5)Invingatorul este intotdeauna singur - Paulo Coelho
6)O iubire la Tibru - Jan Koneffke
7)Confesiunile lui Max Tivoli - Andrew Sean Greer
8)Celei care ma judeca - Alessandro Perissinotto
9)Zori de zi - Stephenie Meyer
10)Blonde de milioane - Plum Sykes
11)Mere - Richard Milward
12)Dragostea dureaza trei ani -
Frederic Beigbeder

Later edit : 6) si 7) mi le-am luat singura :>
Later edit : 9) am primit-o de ziua mea. Va iubesc fetele:X
11) mi-am luat-o singura. Alocatia e baza >:) :)))

Truly, madly, deeply!

" .. and sometimes, things are not like you always imagine .. they're even better! "

What a girl wants. [super film.]

duminică, septembrie 13

My september.

" You can’t run away from your past. So before you let it ruin your future, you might try learning to live with it. "

Baaaiiii !! . .si incepe scoala. Alte (aproape) 9 luni interminabile.. cu nasu-n carti in asteptarea vacantei. Profi multi .. si ore plicticoase. - Poate ca asta as fi spus in urma cu un an. Desi n-as zice ca mi-am schimbat prea mult parerea despre scoala. N-o ador, dar nici s-o urasc. M-am obisnuit .. si nici macar nu-mi displace. E ok, zic eu. Cea care s-a mai schimbat e subsemnata :>. Si vreau ca anul asta sa ma bucur maxim de fiecare zi. Indiferent daca am sau nu mate cu respectabilul nea Raducu =)). Glumesc. Am ceva emotii, ca in fiecare an. Tocmai am terminat de facut curat in dulapuri, sifoniere & co pentru a face loc hainelor mai noi sau mai vechi pt toamna. Desi eu tot in tricouri o sa umblu .. >:), trebuia sa pun lucrurile in ordine. Ma doare capu' de oboseala .. am tocit iar tastatura pana dimineata la 3 .. apoi n-am dormit prea bine. Tata a insistat sa beau bere cu el, macar asa de ocazie. M-a luat o ameteala de toata frumusetea:)). Cred ca ma duc sa fac baie .. si imi revin eu.

Mi-e tare dor de fetele mele. Acelea cateva la care tin mult. Mi-e dor de barfele nevinovate din ore .. pauzele prea scurte .. si multe alte lucruri. Sincer .. imi pare bine ca incepe scoala.:D .. ramane de vazut cat de mult voi putea sa ma tin de promisiune. Dar de aia nu va zic! :-"

Aveti grija de voi >:D<.

joi, septembrie 10

There'll come a day ..




Backstreet Boys - Unmistakable
Asculta mai multe audio Muzica

Anytime, anywhere, any place
You could be anyone today
Maybe I will reconize you on a crowded street

Maybe you’ll take me by surprise
Will you be the one I had in mind?

Chrous
There’ll come a day
When you’ll walk out of my dreams
Face to face
Like I’m imagining
Baby how can I be sure
That you’re the one I’m waiting for
Will you be Unmistakable?

People say we’re watching our lives

Through a glass
Desperately waiting on a chance
I know you’re out there
Holding on
Holding out for me

Are we gonna know the time is right
What if you’re here and I’m just blind?

Chorus
There’ll come a day
When you’ll walk out of my dreams
Face to face
Like I’m imagining
Baby how can I be sure
That you’re the one I’m waiting for
Will you be Unmïstakable?


[o ador.:x]

duminică, septembrie 6

Si ploua .. ploua.


" .. in the middle of september we still play out in the rain .Nothing to lose, but everything to gain! " :x





joi, septembrie 3

Wake me up when september ends..


" Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten .. "


Si a venit septembrie. Iar ma incearca sentimentul ala .. 's-a dus vara .. gata distractia si timp pierdut .. inapoi la treaba'. Adica scoala. Incepe. Mamaaaa .. chiar n-am nicio tragere de inima sa ma apuc de invatat. Sunt constienta insa ca ma asteapta un an greu. Daca a9a si chiar a10a au fost mai mult de acomodare .. cu a11a nu e de gluma, nu mai zic de a12a. Dar n-o sa-mi fac probleme de acum. Am sa ma bucur de fiecare zi .. fara sa ma gandesc cu groaza la ce va urma.

Vara n-a adus cu ea numai caldura, bronz si chestiile specifice anotimpului. Pentru mine vara a insemnat schimbare. Si nu neaparat una referitoare la aspectul fizic (am scapat ce-i drept de suvitzele blonde, acum sunt iar satena .. but that's not the point:D) .. ci mai degraba la nivel psihic. Nu ma 'laud' cu nimic iesit din comun, pentru ca eu insami sunt o persoana simpla, banala chiar .. si nu cred ca am iesit vreodata in evidenta prin ceva anume. Sunt altfel si in aceeasi timp, aceeasi. Cu cateva mici 'modificari'. In bine, desigur (adica sper:D). Vara asta am realizat, dupa cum mi s-a spus in decursul acesteia, ca sunt mai puternica decat cred. Si pe principiul asta merg si in continuare. Ma cunosc mult prea bine si tocmai d-asta stiu ca de-a lungul anilor, teama si lipsa de tupeu m-au impiedicat in multe situatii sa obtin ceea ce am vrut. E pacat insa .. ca am realizat asta abia acum. Nu spun ca daca as fi avut mai mult tupeu, acum eram altundeva .. sau alta persoana. Dar stiu ca mi-ar fi fost mai bine. Cred ca imi cunosc limitele, desi n-am indraznit pana acum sa le depasesc. Am ajuns insa sa ma surprind si pe mine, la modul placut. Am obtinut si ceva important. Ceva care pana acum mi-a lipsit cu desavarsire. Si anume increderea in mine. Asta mi-e de cel mai mare ajutor.. iar o data ce am capatat-o .. nu o mai las sa dispara :D.

Totusi e ceva ce imi displace. Dar nu total. Am devenit mai rece. Si nu fata de cei din jur sau familie. Nu. Cu ei relatiile sunt la fel. Sunt mai rationala, mai independenta si nu mai iau totul la fel de personal. Nu ma mai implic atat de mult ca inainte. Schimbarea asta, daca pot sa ii zic asa, se petrece mai degraba in interior, nu e vizibila .. dar o simt eu. E cam greu de explicat in cuvinte. Mi-am dat seama ca am alte prioritari .. si de asemenea .. am realizat ca trebuie sa ma gandesc si la mine. Nu sa ma pun pe primul loc, pentru ca asta denota si putin egosim .. iar acesta nu m-a caracterizat niciodata si nici nu o va face. Plus de asta, am mai inteles ca nu ai cum sa pierzi o persoana .. pentru ca nimeni nu poseda pe nimeni .. oricat de puternice ar fi sentimentele intre oameni. Fiecare este liber, chiar daca in diverse situatii se poate considera 'legat' de altcineva printr-o bucata de hartie sau o verigheta la mana. Dar bine, sa nu ajung prea departe cu generalizarea :)).

Asa .. revenim. Sunt mai rece, imi pasa mai putin .. si asta nu din rautate. Pur si simplu, mi-am luat portia de dezamagire de la prea multe persoane. Si cum am spus mai sus, imi cunosc limitele, si tocmai la ele am si ajuns. A trecut vremea aia cand dramatizam la orice 'palma' pe care o primeam. Stiu si inteleg ca plangandu-mi de mila n-am sa ajung nicaieri. Iar daca stau sa intorc situatia pe toate partile .. asta m-ar trimite inapoi la 'ce-a fost', adica la trecut. Si nu vreau. Trecutul e facut ca sa-l lasi in urma pentru a-ti trai prezentul. Nimic mai mult. Cat despre mine, ma simt bine-n pielea mea!:x

Pe curand :*