duminică, septembrie 5

A fost.

Nu stiu exact daca primele zile de toamna reprezinta un sfarsit sau un nou inceput. Ca in fiecare an, asociez septembrie cu starea aia de melancolie, dor de zilele de vara si cateva emotii. Tragand linie, pot spune ca am avut o vara frumoasa, presarata cu de toate .. momente mai grele, zile negre si nopti albe . .insa si clipe de maxima bucurie, cu ras incontrolabil si zgomotos, somn de 12-13 ore si alte lucruri deosebite. Deja mi-e dor. Imi lipseste lacul, banca, compania, plimbarile nocturne, semintele sparte in parc la un pahar de vorba. Si marea. Promit ca ma voi intoarce!

N-a fost totul cum mi-as fi dorit insa in mijlocul atator cautari si dorinte, m-am regasit pe mine, pe cea de altadata .. cat si increderea pe care nu demult o cam pierdusem. El ramane tot aici .. dar nu-i mai fac bagajele sa plece .. o va face probabil cand gazda va obosi sa-l tot primeasca inapoi.

In alta ordine de idei, ca sa vezi .. incepe scoala. Nu e tocmai ce-mi doream. Meditatii, stres + mult-asteptatul bac nu se regasesc in 'my-wish-list'. Ma gandeam asa cu nostalgie, cand s-au dus mah atatia ani ? Inca mai simt emotiile de dinainte de capacitate .. cate ganduri si vise aveam. Acum ma simt ca la capatul unui drum si recunosc ca mi-e putina teama nestiind ce e dincolo. Dar vreau sa aflu. Imi doresc sa inchei cu bine perioada aceasta, de care mereu imi voi aminti cu nostalgia acelui lucru care ar fi putut fi, dar nu a fost. Pana una alta .. numar zilele pana pe 13 .. insa trebuie sa profit la maxim de cele ramase. Voi ce ati facut in vacanta ?:)

4 comentarii:

Suflet naiv spunea...

Cum trec anii

EA spunea...

Nu stiu daca idiotii vor mai schimba Bac-ul in vreun fel sau altul.Am auzit cum ca veti da competentele la sfarsit,la fel ca scrisul.In fine,ceea ce vreau sa iti spun e ca Bac-ul nu e ceea ce pare.Depinde de care parte esti tu.Eu m-am stresat intr-un mare fel,insa,mi-am bagat picioarele.Trebuia insa sa fac invers.Sa invat mai bine pe parcursul anului ca la final sa stau mai linistita.Cand ajunji in sala de examen si vezi cat de usoare sunt subiectele ti se pare c-ai invatat ca tembelul degeaba.NU e asa,desigur.Tot ce te pot sfatui,din experienta,este sa inveti de la icneputul anului,e muuuult mai usor.Nu zic sa stai cu cartile in brate zi de zi,doar sa inveti la materiile de Bac,de fiecare data.E suficient si sa citesti acasa.
La Uni,unde dai?Sau nu te-ai hotarat inca?
Multa bafta anul asta!

Alle spunea...

@Simi: Asa auzisem si eu, ca dam oralele la sfarsit .. cine stie cum va fi pana la urma. Eu stiu cum am facut la capacitate . .am invatat tot anul ca nebuna, ma trezeam noaptea cu variantele-n cap :)) .. ca in final sa vad ca m-am stresat degeaba, in special la romana. Oricum abia astept sa treaca anul asta, sa dau bacul.

Legat de uni, vreau la jurnalism si stiintele comunicarii, pe specializare - publicitate. :D Ma batea gandul de psiho, dar e cam grea. Muulta bafta si tie>:D<

EA spunea...

Sarut mana!
Ne vedem prin capitală. >:D<