sâmbătă, iunie 4

El, ea .. joc de puzzle.

Azi vorbesc despre ea.
Nehotarata, vesnic dornica de atentie si rasfat, visatoare si complicata.
Plina de contradictii, continua sa-si zideasca existenta pe baza cartilor, filmelor bune si versurilor din melodii carora le gaseste mereu diferite interpretari, uitand deseori de lumea reala.
Desi o fire rationala, actioneaza impulsiv.. uneori e tacuta alteori vorbeste mult uitand sa mai puna si stop.

Inevitabil, la extrema cealalta isi face loc el.
Incapatanat, hotarat, pasional.
O iubeste, dar nu-si gaseste deseori cuvintele, evita raspunsurile.
Curios din cale-afara, vrea sa afle totul repede si acum.
Cerceteaza terenul, isi face planuri pe termen indelungat.
Ea traieste prezentul, viitorul o sperie.
Indragostita de ideea de iubire, o data ce o gaseste mereu se intreaba daca este suficienta.
Imperfecta, dar perfectionista pana-n maduva oaselor.
Neincrezator in cei din jur, se doreste a fi perfect.
Ea adora dusurile reci.
Vara, el uita sa-si dea sosetele jos.
Imprevizibila si greu de controlat, face des gafe.
Calm, diplomat, el citeste printre randuri cu perspicacitate.
Ei ii place sa despice firul in patru, rastalmaceste cuvintele pana le da o logica potrivita.
El prefera sa vorbeasca direct, concis, la obiect.
Cu sufletul pe tava, ea lasa o poarta deschisa tuturor.
Protejandu-si sentimentele, trairile lui sunt tinute ascunse.

Ea poarta amprentele degetelor lui pe piele.
Prin venele lui curge intreaga ei fiinta, iar fiecare suras, atingere, soapta e inca un prilej de a-i face inima sa bata mai tare.

[...]

Bizar cum extremele se atrag si urmeaza apoi a se completa intocmai ca piesele de puzzle, asa-i ? :)


9 comentarii:

•Lexa Is Here spunea...

foarte adevarat:X:X

EA spunea...

Ai inceput cu "Azi vorbesc despre ea", dar ai continuat vorbind despre el si terminand vorbind despre amandoi... pentru ca e totul un intreg. Acum inteleg si eu. <3

Alle spunea...

@Simina : Sincer pornisem cu intentia sa scriu numai de ea, dar trebuia sa corelez cumva si cu el ..de acolo si ideea de intreg. :">

Anonim spunea...

Ah, atât de bine mă regăsesc printre rândurile scrise de tine!!!! O astfel de poveste trăiesc şi eu! Şi e atât de frumoasă! Cu urcuşurile şi coborâşurile sale, bineînţeles

Alle spunea...

@ fleurrebelledenuit: Este intr-adevar .. daca eram la fel amandoi cred ca s-ar fi pierdut din farmec :D

Anonim spunea...

Să ştii că nu e aşa deloc! În afară de diferenţele acestea pe care le-ai enumerat şi tu aici, diferenţe atât de mici în comparaţie cu noi, eu sunt copia fidelă a bărbatului de lângă mine! (luând în considerare că ne despart câţiva anişori, balanţa înclinând la el). Farmecul e cu atât mai mare! Ne completăm reciproc. Să îţi dau un exemplu, dacă eu spun "fleur rebelle", el spune "de nuit". Şi e mai mult decât spus, e vorba de gândit, ne gândim amândoi la exact aceleaşi lucruri, în exact acelaşi timp. Vrei mai mult? Ştim din priviri ce vrea celălalt.. cu exactitate!! E atât de superb! Că puţini sunt aceia care pot înţelege chimia dintre noi doi!

Alle spunea...

@ fleurrebelledenuit : Ceee frumos <3 ma bucur sa aud asta, chiar e o relatie deosebita. In cazul nostru, suntem cam la inceput de drum, abia invatam sa ne cunoastem insa cred cu tarie in ceva la fel de special si pe viitor.

[Plus ca in articol am scris doar de diferente, asemanarile sunt cam la fel de multe:">]

Anonim spunea...

@Alle, se împlinesc 3 luni acuşi, mai exact pe 20. Ne-am cunoscut din prima clipă în care ne-am văzut. Şi deşi ne-am certat, şi deşi a vrut de atât de multe ori să renunţe şi să iasă din viaţa mea şi deşi am avut momente când am vrut să plec, iată-ne, încă împreună, mai puternici şi mai frumoşi decât la început!
În trei luni de zile, am făcut lucruri, şi am avut trăiri şi sentimente, şi ne-am certat, şi ne-am iubit, şi ne-am urât, şi ne-am iubit din nou, şi ne-am împăcat.. cât alţii în ani de zile! Poate că ăsta este şi farmecul relaţiei noastre.
Acum e bine din nou, nu ştiu pentru cât timp. Mâine poate o să cad iar, dar ştiu sigur că poimâine va fi acolo să mă ridice, cum a făcut-o de fiecare dată. Căci el mă coboară, şi el mă ridică. Şi ştii de ce? Pentru că aşa vreau eu să fie!
Îţi doresc tot binele din lume în această relaţie a ta! Şi îţi doresc mai mult bine, mai multă iubire, mai multe râsete, mai multe trăiri (frumoase), mai mult din orice e bun şi benefic pentru voi! Şi mai puţin, muult mai puţin din ce e rău (=0).
Cu drag.

Alle spunea...

@ fleurrebelledenuit: Multumesc pentru cuvintele frumoase, apreciez! Multe luni inainte, chiar ani, de ce nu ? :D Sa fii fericita pentru ca meriti, se vede clar ca tot ceea ce scrii vine din suflet, am sa continui sa te citesc.