vineri, noiembrie 14

Am dat'o in bara.


Haha ... ca tot spuneam de dimineata ' ziua asta nu mi-o strica nimeni! '. Si nu pot sa ma laud ca a fost chiar asa. Desi am facut tot ceea ce am vrut (si nu am vrut) ... nu ma simt prea mandra de mine, chiar deloc.

Dupa o zi de stat acasa, deh .. probleme de sanatate.. am revenit la liceu .. unde de cele mai multe ori, ma simt cel mai bine. (da stiu, suna aiurea). Ore nu prea am facut .. am iesit si mai devreme .. si cum pe 13 a fost ziua Gloriei .. am zis sa iesim si noi 'ca fetele' .. sa ne facem de cap. Evident ca nu am stiut unde se va ajunge ... si nici ca varmea va aduce cu ea o sticla de :-? .. nici nu mai stiu ce era, oricum era buuuun :">. Si iata cum am intrecut masura .. 3 pahare jumate .. sau cat am baut .. si m'a luat valul graaaaaav .. plus ca simteam ca se invarte totul cu mine. Bine, cel mai rau nu am fost eu, ci insasi sarbatorita .. care a uimit prin comportamentul iesit din comun. Exemplific .. : 'raeggeton tzzzzaaaaa .. salaaaaam ..tzzzaaaaa .. coco e viata meaaaa' =)) =)) ..si totusi ma .. cum sa te p**i intr'un wc public .. si sa te inchizi la pantaloni abia cand iesi ? =)) .. mai grav .. sa iei si pe cineva cu tine ? (nu, nu era vorba de mine) ... si ce urmat apoi ma abtin. Insa e ok ca am reusit sa ma port foarte normal de fata cu ai mei, si nu s'au prins. Cat despre comportamentul de pe strada ... ma abtin. Si totusi .. cafeaua aia cu sare e naspaaaa! Vezi tu varmeo :-w:-w ... ah.. nu imi vine sa cred cate tampenii am putut sa zic .. si mai ales .. sa strig .. in gura mare .. ca eu altfel nu stiu. Macar de nu m'ar fi vazut nimeni .. pfff .. la naiba. Shame on me!


Acum sunt treaza. Gandindu'ma asa .. e adevarata vorba aia.. omul beat si copilul mic spun adevarul. Si in ceea ce priveste sentimentele mele, nimic nu s'a schimbat. Te port in gand oricum.. si oriunde, fraiere!


... Nu mai fac .. promit :">:"> ..


Un comentariu:

Kaya spunea...

tu vorbesti ma>:-W? ia vezi ca ma scap akuja:-W:-"





=)))))))))
numai fac I promiceee.promice..promice:">:">


:)))