sâmbătă, noiembrie 22

You know I can fake it.


Pe ritm de "Gotta find my own way", Vanessa Hudgens feat. Zac Efron ... incep prin a scrie niste randuri pe care nu cred ca le voi da 'publicare postare' .. sau ramane de vazut.

Kind of letter..

Stii (de fapt nu stii) .. am renuntat. La tine. Nu stiu cum, dar am facut-o. La inceput ma simteam mai ciudat, imi lipsea parca ceva. Starea aceea de 'fluturasi in stomac' si euforie cand te chemam in gandul meu, refuz sa o retraiesc. Pentru ce? N-are niciun sens. Imi faceam rau cu voia mea. Nu ca acum mi-ar fi mai bine, dar imi va fi.
In mod neasteptat ai aparut in viata mea si sincer .. chiar nu credeam ca lucrurile vor lua intorsatura asta. Nu pot sa zic ca ai dat totul peste cap, insa nici prea mult bine nu mi-ai facut. Drept dovada, viata e plina de surprize. A fost pentru a doua ora cand am facut greseala de a ma schimba pentru cineva. Insa de data asta, nu imi pare rau. Mi-ai dat incredere in mine si m-ai facut sa ma maturizez. Desi nu par, nu mai sunt de mult aceeasi.
Imi amintesc cat eram de vulnerabila, si astfel mi-ai castigat usor usor afectiunea, evident .. fara sa iti propui asta. Multe au fost datile cand te-am lasat sa faci ce vrei, desi ma rodea pan' la inima .. am tacut si am tinut in mine. Obisnuiam sa fiu mai rezervata in ceea ce priveste modul cum gandesc, nu imi placea sa fiu foarte deschisa, insa tu ai fost o exceptie. Increderea mea nu a fost deloc greu de castigat. Speram ca si eu am castigat-o pe a ta, dar cred ca m-am inselat. Ai gandit ca ma cunosti la fel de bine cum te cunosc eu. Ai gandit insa prost! Probabil ca nici macar pe tine nu te cunosti suficient. Esti nehotarat si nu stii ce vrei, insa mult prea orgolios ca sa recunosti asta. Iar eu (acum) sunt la fel de orgolioasa, poate chiar mai mult, ca sa accept iar situatia si sa cad prada acelorlasi jocuri copilaresti. Vorba ta, trecutul trebuie lasat in urma, fara remuscari sau regrete. Exact asa voi face.
Nu, sa nu crezi ca nu mai tin la tine. Dimpotriva, tin mai mult decat mi-as dori. Ai locul tau special la mine in suflet. Si nu imi place asta. Dar realitatea nu o pot schimba, nici eu nici nimeni, deocamdata nu. Insa cine stie .. timpul le rezolva pe toate. Pacat ca .. s-a terminat, chiar inainte sa poata incepe.

Dedicat tie.
Someone who still care. Alexa.

*And at least for now, I gotta go my own way.*




" I gotta say what's on my mind.
Something about us, doesn't seem right... these days.
Life keeps getting in the way.
Whenever we try,
Somehow the plan, is always rearranged.

It's so hard to say,
But I gotta do what's best for me.
You'll be okay...

I've got to move on, and be who I am.
I just don't belong here,
I hope you understand.
We might find our place in this world someday,
But at least for now,
I gotta go my own way.

Don't wanna leave it all behind.
But I get my hopes up, and I watch them fall, every time.
Another color turns to grey.
And it's just too hard... to watch it all... slowly fade away.

I'm leaving today
'Cause I gotta do what's best for me.
You'll be okay...

Zac:
What about us?
What about everything we've been through?

Gabriela:
What about trust?

Zac:
You know I never wanted to hurt you.

Vanessa:
What about me?

Zac:
What am I supposed to do?

Vanessa:
I gotta leave but I'll miss you! "

Un comentariu:

Ande. spunea...

var`meo parerea mea sti care e... nu treb sa faci pasul asta pana nu mai aflai inca ceva....dar avand in vedere celelalte bunaciuni:>:>:>:> ma abtin la nume:".:-" se merita desii stiu ca nu ai renuntat la el pt nimeni si nimik decat pt binele tau ca dak continuai asa nu se ajungea nicaieri

esti cel mai mare fenomen dak ai mai accepta un lucru ;;)...sti ft bn la ce ma refer:X:X:X


mah e bun orice a zis pana acuma.. hmm:-?.... e bun maaaaa:X:X:X=p~=p~