joi, octombrie 9

chefless.

Oh da. Alta zi de joi .. alta zi cand spun 'yeey .. maine nu am mate'. Incep sa cred ca asta a devenit precum o obsesie pentru mine. Nu cred ca nu e ora de mate la care sa nu stau cu frica ca ma va scoate la tabla, si ca obicei imi voi uita prenumele [:))))] si nu voi putea rezolva nimic din ce e scris acolo. Emotia bat'o vina! Si profu s'a prins de chestia asta. El (dansul) cica ma ajuta scotandu'ma mereu la tabla ... dar incep sa cred ca nu e deloc asa. Plus ca azi am fost atat de obosita (deh .. doar 5 ore de somn :-w) ... nici n'am mancat nimic .. si nah .. rezultatele se vad.


In alta ordine de idei, incep sa realizez ce inseamna sa nu apreciezi ceea ce ai, mereu dorindu'ti mai mult. Si aici ma refer la profi (in primul rand) .. printre care tin sa amintesc (desi nu imi face nicio placere) Madame Pruna .. profa de desen .. Hasiganu :-< .. am picat din lac in putz. (10f-ul cunoaste). Al doilea rand, nu il mai precizez. E mult prea personal ca sa il scriu aici.




["Promit ca o sa incep sa cred ca iti pasa
Aici sunt eu,
Tu esti acolo
Mai bine lasa!."]



Un comentariu:

Marius_Black spunea...

haa...5 ore de somn huh? Pai cine te pune sa stai de vorba cu babalacii pana la 3 dimineata?eeeeeee pai ce mama naibi... =)))