vineri, octombrie 10

Tu sa taci!


Pfff .. sunteti incredibili mah! Pe masura ce va cunosc mai bine, imi retrag parerea cum ca orice lucru in viata se poate rezolva sau cel putin, remedia. Prostia e iremediabila! Nu aveti leac ... :-s

Si ma intreb asa .. cum va suportati ? Cum rezistati sa traiti cu creierul acela gol prin care bate mereu vantul si nefolosindu'l .. se mai aduna si praf ?

Mi'e sila sa vad atata falsitate in jur... oare de ce nu putem fi cum suntem noi de fapt ? Oare masca aia pe care tindem mereu sa o purtam nu va cadea niciodata? Hai sa continuam sa ne calcam in picioare .. sa ne ironizam .. sa ne mintim frumos .. ca doar asa ne'am obisnuit nu ?


" Tot noi .. ne privim cu ochii plin de venin .. Viata e trista .. dar continuam sa ne zambim "


Si de v'ati privi prin ochii altcuiva .. ati ramane profund surprinsi sa vedeti cum sunteti de fapt .. Cel mai trist este ca .. mi'am dorit candva sa pot fi ca voi .. obisnuiam sa ma privesc pe mine ca pe un gunoi .. Insa acum .. mi'am dat seama ca am gresit .. Cinstea iese la suprafata chiar de'i ingropata in noroi .. iar voi .. cu atatea lumini in jur .. ramaneti mereu falsi si goi :).


In rest ... the same feeling :) .. totul pare absurd si la fel.

Un comentariu:

Ande. spunea...

....pff... corect spus....

ce sa mai ca pe acilea la tn nici nu imi gasesc cuv...:|

dar lasa fata ca rasare soarele ala candva....:|


adv articol...>:D<:*:*:*