vineri, august 7

Mi-e sila.


... prea multi ati uitat de unde ati plecat.

De ce zic asta ?
Uite d-aia. Asta vad. Asta simt. Si nu vreau sa tac!
Obliga-ma!
Iti zic eu ca n-ai cum.

Nu pot sa spun ca m-am intors de unde am plecat .. pentru ca nu-i acelasi lucru. Doar ca .. mai pe romaneste asa .. dezamagirile sunt la ordinea zilei. Si m-am saturat, ma! M-am saturat de voi astia cu 10 fete, javre ordinare care nu va vedeti decat propriul interes. Ca deh .. proasta e buna cand ajuta si asculta .. ca intr-un final poate sa se duca dracu, nu ? Deeeesigur. :)

Sunt idioata. Stiu ca sunt. Pentru ca inca pun la suflet. Da, frate .. in ziua de azi .. cand esti bun, esti prost. Si gradul meu de prostie creste cu fiecare secunda cu care continui sa ma descarc pe blog .. continui sa ma plang .. desi urasc sa fac asta. Multumiti, nu ? Stiam.

La dracu cu 'miss independent' si cacaturile astea. Ma simt singura. Da, singura .. alone. Si doare ma. Recunosc .. simt ca depind mult de prieteni. Si asta nu e bine. Caci prietenia adevarata e mai rara decat numarul firelor de par din capul lui Nea Raducu. Zau asa. La varsta lui .. eu una i-as recomanda un transplant ceva. Sa mai ia din parul de pe picioare. Stati asa, sa nu se inteleaga cine stie ce dracovenie :)). L-am vazut la sala in sort .. si mi-a fost de ajuns!.

Asa .. revenim. Ma simt ca dracu. Azi cica tre' sa ma duc la bunica-mea .. sa duc niste sticlute cu namol d-ala .. pentru tratament. L-au luat ai mei de la mare si m-au gasit pe mine curier. Moca, desigur. Glumesc. Pur si simplu n-am chef sa bat drumul pana acolo. Prefer sa stau in casa. Ieri a plouat. Si am stat la scara cu punga de seminte si sticla de nestea. Aia da viata. Leneveala. Sa nu faci nimic.

Cred ca-mi iau castile si ma bag in pat. Nu mi-e somn. Si tot nu m-am descarcat suficient. Va urma.Niciun comentariu: