sâmbătă, octombrie 31

Gen . .filme?!

Ce mai faceti dragilor ? N-am mai scris de ceva vreme, si nu din lipsa de timp .. ci din lipsa de idei, chef, etc. Scoala nu ma solicita la capacitate maxima, dar trezitul de dimineata ma omoara. E aproape noiembrie si inca nu m-am obisnuit. Numai cand aud soneria aia (pe care am schimbat-o pe putin de 5 ori) imi vine sa-mi dau palme. Totusi e si un lucru bun in programul asta, am toata ziua libera. Sa dorm! >:)

Azi am fost la 'This is it'. Cum am mai spus-o intr-un post anterior, nu am fost si nici nu sunt o mare fana MJ. Are insa cateva melodii care mi-au mers la suflet. M-am dus din curiozitate, si asa nu aveam ce face acasa. N-as putea spune 'vai cat de genial' sau alte d-astea .. pentru ca nu-i chiar asa, cel putin nu din punctul meu de vedere. Insa punand totul cap la cap, in special finalul .. filmul acesta chiar m-a impresionat. Dar fiind si faptu` ca am plans la sfarsit:">. Si nu pentru ca as fi chiar atat de sensibila .. dar pur si simplu .. a avut un impact deosebit asupra mea. Nu cred ca-s singura .. (pitzipoancele din spatele nostru nu se puteau abtine din cantat, se vedea ca simteam filmu` la maxim :))). Daca nu v-ati dus si nici n-aveti de gand, macar downloada-ti-l de pe odc (daca a aparut deja), merita vazut.

Tot la capitolul filme, inainte sa inceapa 'This is it', am vazut niste reclame la 2012. Am mai auzit de el, subiectul fiind presupusul sfarsit al lumii, care, dupa cum spun mayasii (sau cum ii cheama p-aia) o sa fie fix pe 21 decembrie 2012. Bha esti nebun?!?! .. Nu ma apuc sa fac cercetari ca ma iau cu mainile de par. Pe de-o parte ma si sperie, recunosc ... nu e o chestie tocmai placuta sa stii ca din ziua x mai ai xyz ani/luni/zile de trait. Dar totusi sa fim seriosi. Din cate am inteles de la mama, si pe vremea lor se spunea ca in 2000 se termina lumea .. iar ei saracii se gandeau 'ia uite ma .. murim asa tineri'. Nu tin sa-i contrazic p-astia .. sau eventual pe Nostradamus (alt destept care nuj ce kkt a mai prezis) insa hai s-o luam altfel .. nu cred ca oamenii sunt mai presus decat Dumnezeu .. si nu cred ca ei pot fi mai exacti decat El. Ceea ce nu intelegem noi e ca, cu toate lucrurile rele care ni se intampla .. gen gripa porcina (mai nou am auzit ca exista si d-aia cabalina, transmisa prin tzantzari .. senzational!) si alte chestii .. Dumnezeu ne incearca. Vrea probabil sa vada cat de puternica este credinta noastra (daca avem asa ceva, desigur). Poate nu-s eu in masura sa vorbesc despre asa ceva .. nu-s o mare credincioasa .. nu petrec duminicile la Biserica, insa un lucru stiu sigur .. In loc sa stam, sa ne framantam facand cercetari gen 'bha cand murim pana la urma?' .. mai bine am incerca sa fim mai buni. Nu sa facem lucruri extraordinare .. ci pur si simplu sa oferim celor din jur macar jumatate din ce am vrea noi sa primim. Si nici sa ne bucuram de fiecare clipa n-ar fi o idee proasta .. pentru ca daca e ceva ce nu poate fi dat inapoi, acela e timpul. Pe curand!

2 comentarii:

Marius Dumitrescu spunea...

''Am mai auzit de el, subiectul fiind presupusul sfarsit al lumii, care, dupa cum spun mayasii (sau cum ii cheama p-aia) o sa fie fix pe 21 decembrie 2012. Bha esti nebun?!?!''

Geniala :)))

Alle spunea...

=))))

:">