duminică, februarie 7

Future! Here I come! :D


Din categoria 'Optimismul in floare' .. vreau sa enumar cativa pasi mici, dar esentiali pentru a pasi cu mai multa incredere spre viitor, caci prezentul e trecut cu fiecare clipa ce trece, iar trecutul e scrum. Here it goes ..

Primul pas : Invinge-ti teama. O data ce ai ajuns la mult asteptata concluzie .. 'tre sa depasesc momentul', e timpu` sa te tii de cuvant. Paseste cu pasi siguri si cu capul sus prin locurile ce odata le ocoleai, da play fara sa pui stop acelor melodii de a caror putere asupra ta iti era teama si evitai sa le asculti. [Tocmai am ascultat No air. Nu ma mai misca. :)]
Al doilea pas : Priveste-te in oglinda. Zambeste. Vezi? Deja ti s-a schimbat intreaga fizionomie facand asta. Mai zambeste o data. Spune-ti 'Azi va fi bine! Eu pot.Sunt cel/cea mai tare' Observi ? Totul se obtine cand ai incredere in tine, poarta-ti acel zambet mereu cu tine, e cel mai in voga accesoriu .. tocmai pentru ca nu se demodeaza ever!
Al treilea pas : Da-ti o sansa. Fa o mica/mare nebunie. Ceva nou. Ceva ce n-ai mai facut pana acum dar ti-ai dorit cu ardoare. Fie ca e vorba de o cutie intreaga de bomboane de care poate inainte nu te-ai fi atins .. ca deh . .se depune; o petrecere in pijamale ca intre fete, o simpla bataie cu perne, o seara in bar/club .. chiar si o betie(why not?!) .. totul e permis. Fara excese.
Al patrulea pas : Gaseste-ti timp si pentru familie. E singura categorie de oameni, din cadrul celor cu care socializam, care va fi mereu alaturi de noi. Din pacate/fericire nu ii putem schimba. Tot ce putem face e sa-i acceptam cu bune si rele pentru ca nimeni nu-i perfect.
Al cincelea pas, probabil si utimul : Traieste. Invata sa te bucuri de orice lucru, fie ca e mare sau marunt si fiecare dezamagire ia-o ca o noua experienta din care ai de invatat. Razi din toata inima .. si nu in ultimul rand, iubeste. :)

[Chiar vreau sa ma tin de cuvant. Mi-o datorez.]


Cam asta ar fi.


Niciun comentariu: