duminică, februarie 1

Let it go, let it pass, forget everything that haunts your past.



" Leave the past in the past, gonna find the future. 'Cause every wasted day, becomes a wasted chance! "

Stiti ca va ador nu ? Cum asa ? Pai .. pur si simplu .. deoarece mereu ma inspirati si dupa fiecare discutie sau eveniment, obisnuiesc sa compun inca un articol. In ritmul ala .. nu se stie unde voi ajunge :)).

Bun .. ce subiect voi dezabate. Suna cam asa .. Dorinta arzatoare de a face un lucru, egala in aceeasi masura cu teama de a nu gresi din nou, de a nu-i face pe cei din jur sa sufere. Intr-adevar .. ai facut multe greseli .. cu sau fara voia ta .. te-ai lasat influentata .. oricui ii se poate intampla .. e o etapa de tranzitie .. in care toti incercam sa ne formam personalitatea, si involuntar o dam si cu bata-n balta, mai pe romaneste. Dar cand stii ca inca mai poti schimba ceva, ca situatia este in favoarea ta, si depinde doar de tine sa faci ceea ce trebuie pentru a indrepta lucrurile si a fi fericita, ce te impiedica ? Teama, lipsa de curaj, neincrederea in sine ? Lasa-le naibii pe astea, ca nu iti aduc nimic bun. In loc sa evoluezi, in modul asta tu stagnezi. Nu incerc sa fac pe lupul moralist, stiu ca nu-s genul de persoana care poate fi vazuta drept exemplu, nicidecum .. dar imi permit sa-ti spun ca macar sa ma asculti trebuie .. nu trebuie sa faci ca mine, dar ia in seama ce iti spun, ca nu-s nici nebuna, nici fraiera ce eram candva. Inceteaza sa pretinzi a fii ceea ce nu esti, si incepe a fii ceea ce esti tu cu adevarat. Trebuie sa redevii copila ce erai, nu ceea ce te-au facut sa devii impresiile ratatilor din liceu, si stii bine la ce si cine ma refer. Te lasi macinata de ganduri si indoieli care nu isi au rostul, apoi privesti cu disperare in jur, negasind un raspuns .. cautand in tine ceva ce ai pierdut de mult. Sau poate este inca acolo, dar e greu de vazut. Zarurile au fost aruncate .. iar tu stii bine ce ai de facut, depinde de tine. Asculta macar o data fraiera aia de inima, ca nu se inseala niciodata, oricat ar incerca mintea sa o conduca. Nu te mai gandi la ce a fost, caci asa niciodata nu vei face nimic. Nu poti privi spre viitor pana nu iti vei repara greselile pentru a lasat in urma umbrele trecutului.

O persoana care isi calca pe inima, dupa ce i-au fost provocate nenumarate suferinte .. tot incearca sa o ia de la inceput, iertand si vrand sa faca ceva pentru cei din jur, merita numai respect. Si asa este el, iar tu o stii bine. Spui ca nu il meriti, dar te-ai gandit ce trebuie sa faci pentru a-l merita ? De fapt, stii exact ce trebuie. Insa e ceva ce te trage inapoi. Cum ti-am mai spus, chit ca va fi nevoie sa vin cu pliciul de muste pentru a-ti da putin avant, o voi face :)). Oi fi tu incapatanata, dar eu sunt si mai si. Caci daca e ceva ce ma scoate din sarite rau de tot ... aceea este o persoana care vrea ceva cu tot dinainsul .. dar se opreste la jumatatea drumului din lipsa de curaj. Nu, nu si nu! Si eu sunt genul acela de persoana, din pacate, recunosc. Cine mi-ar spune asa .. 'daca si tu esti asa, pentru ce mai dai sfaturi altora?'. Paiii .. motivul ar fi ca nu imi place sa-mi vad greselile si la altii .. mai bine sunt singura ce le savarseste. Si acum inteleg perfect cand mi se spunea ca-s incredibila, si nu in sensul bun al cuvantului :)). Am 'darul' de a scoate omul din sarite, intorcand situatia pe toate partile, fara sa gasesc o solutie potrivita. Dar am invatat ca timpul trece si secundele pierdute cu ganduri inutile nu-si au rostul. Asa ca traieste .. fara sa te mai gandesti la consecinte!

Ca pana mea .. nu multi au ocazia sa primeasca o a doua sansa, insa exista si cativa norocosi care au parte de acest lucru si dau cu piciorul ca fraierii. Vrei sa te numeri si tu printre ei ? Eu cred si sper ca nu. Asa ca fa ce ai de facut, nu mai privi inapoi. Si presupunand prin absurd ca ai face o greseala procedand asa .. tine minte ca cea mai mare greseala este aceea pe care nu o comiti atunci cand ai ocazia.


Pentru M. Bafta!

" Sa fac rau mi-ar fi mult prea usor, iar eu am ales calea mai grea. " Asa ca nu incercati sa ma intelegeti. Pur si simplu ... rautatea ma oboseste.

Un comentariu:

Ande. spunea...

prea adevarat ... macar de si`ar da si ea seama .. pana mea. E valabil si pentru tine :D:D