joi, mai 21

Take a chance. Make a change. Breakaway!


Hey dragilor. . m-am intors. Neah .. nici macar n-am fost plecata. Pur si simplu imi cam iesise din obicei sa postez diverse articole pe blog. Asa. Fara motiv.

In ultimile zile, totul a luat o intorsatura la 180 de grade. Nu stiu cat de favorabil imi este totul .. intrucat nu sunt adepta schimbarilor radicale. Mai degraba lent si eficient.

Azi mi-am luat o zi libera. Motivul principal a fost mica indigestie provocata de capsuni (in exces).. dar nu aia a fost problema. Pur si simplu am vrut sa stau acasa. Am terminat 'Rebela', care l-a inceput m-a facut sa ma gandesc 'Mah totusi de ce-am cumparat-o?'. Parea altfel, oarecum ciudata comparativ cu gusturile mele. Insa in final am ajuns sa ma indragostesc de ea. Geniala carte! :x

In continuare fac compromisuri care nu-mi stau in caracter. Compromisuri care ma fac sa ma simt ca nu-mi gasesc locul. Si asta nu-mi place. Nu ma regasesc. [va urma.]


" Rad cu voce tare o clipa, aruncandu-mi capul pe spate cand ma revad in minte - increzuta si cu aparat de indreptat dintii. Dar apoi ceva sinistru ma impunge in ceafa si ma reduce la tacere. Are acelasi par si acelasi chip, dar altcineva locuieste acum in acest trup. Timpul a otravit toata bunatatea. Daca toate fotografiile mele din scoala si din facultate ar fi asezate in ordine cronologica s-ar putea vedea dezastrul din treptata adaugare de mizerie si inselatorie. Jur ca ma uit in oglinda uneori si sunt ingrozita de fata care se reflecta acolo. Nu o cunosc si nu-mi place.
" [Rebela, Helen Walsh.

3 comentarii:

Alle spunea...

Merci frumos:):*

Alle spunea...

adica?

Alle spunea...

aaa .. ok, desigur:D