sâmbătă, mai 31

A girl like me


Nu .. nu este trista .. sentimentul ce o incearca se numeste mai degraba melancolie si neputinta.. melancolie fata de unele clipe ce au trecut si neputinta pentru k oricat ar vrea sa faca un lucru, nu reuseste.
Ar vrea k totul sa fie altfel, sa nu mai vada atata tristete in jur. Prefera sa isi calce pe orgoliu si sa treaca cu vederea dkt sa stie pe cineva suferind fara sa poata face ceva. Ii place sa stie k conteaza pentru cineva si k este inteleasa. Uraste ideea k unii nu o accepta asa cum e, cu defecte si calitati si incearca sa o schimbe.
Acum sta intinsa in pat .. patul in kre noapte de noapte are aceleasi vise, iar dimineata observa cu tristete k realitatea e alta .. iar visele .. doar vise:)

Asculta iar si iar ^Dj Aligator - Close to you^ si nu intelege de ce melodia ii face ochii sa se umezeasca. Nu intelege de ce nu poate da totul uitarii si sa o ia de la 0 .. nu intelege de ce fiecare privire a lui, fiecare zambet inca ii da fiori .. si ii face inima sa tresalte. Poate in adancul sufletului ei stie k roata se va intoarce si va veni si randul ei la fericire si impliniri. Inca crede in minuni. Inca crede k lucrurile bune se intampla celor ce nu'si pierd speranta. Crede in Dumnezeu si in faptul k El o va ajuta .. mai devreme sau mai tarziu ..

Mi'a luat destul timp sa o cunosc, sa o inteleg si sa o accept. Desi stiu k s'a schimbat .. in sufletul ei a ramas tot un copil. Un copil kre crede in povesti, insa este satul de rolul ce i s'a dat .. vrea altul, acesta nu ii se potriveste.
Ar vrea, dupa cum i s'a tot spus si i s'a tot repetat, sa nu mai puna la suflet tot ce este rau. Vrea sa fie puternica, sa dea cu piciorul greutatilor precum un baiat da cu piciorul intr'o minge.

I s'a spus k dak nu era ea, o persoana poate n'ar mai fi existat .. iar asta intristat'o .. dar a si bucurat'o in acelasi timp. S'a simtit importanta .. cuiva i'a pasat de ea [persoana se stie singura:)]

Si desi ezita sa mai creada, intr'o zi nu va mai avea retineri .. si desi il iubeste, intr'o zi totul se va preschimba in cenusa, la fel si iubirea :)

Acum vrea sa iasa din starea asta. Cauta in dulapul din bucatarie .. a mai ramas ciocolata! Ah ciocolata .. dulcele la kre nu poate renunta si kre o calmeaza knd nu'i in apele ei[:x] .. suna bizar .. dar asa este ..
21:35 ... in vreo 3 ore se va baga la somn .. si maine e o alta zi :) sweet dreams girl :* and don't forget .. you are unique :)

Niciun comentariu: