luni, aprilie 20

D-ale mele.


Sau mai pe scurt, din seria 'N-am somn, asa ca frec menta tastand fara rost' .. simt nevoia sa mai impartasesc fanilor una-alta.. (neah, glumesc .. n-am parte de asta si nici nu vreau.. ma simt mai bine cand vorbesc cu mine, that's all. =] ). Ok, hai ca las gluma la o parte .. totusi e 1 dimineata si tre sa vorbesc cat de cat serios :)).

De Pasti a fost ok .. vizita la rude .. ca in fiecare an, multa lume .. multa vorba .. iar eu dupa o noapte nedormita, n-am fost intr-o stare prea buna, asa ca m-am limitat in a leveni la varmea in camera, cu castile in urechi, tocind tastele telefonului. Si cam atat, in rest .. oua, mult suc si cozonac (care de altfel mi-a picat cam greu la stomac, dar trecem peste).

Ieri, adica luni .. mi-am petrecut ziua cu nasu-n carti, caiete de mate mai precis (deh .. joi cica am test .. mrrrr .. sper ca i-a raman drobul in gat lui nea Raducu) . Incep sa ma 'transform' intr-un mic soarece de biblioteca .. in ultima perioada am cam 'devorat' cartile .. seria 'Twilight' e terminata de muult .. ma gandeam sa ma reapuc, dar e inca prea recent, stiu pe derost povestea. Momentan citesc 'La rascruce de vanturi', pare interesanta. Hmmm .. am vizionat 3 filme, mai vechi ce-i drept .. dar pentru mine erau inca necunoscute.

Everything you want
13 going on 30
-le recomand-

Al treilea e Twilight .. pe care l-am vazut de vreo 4 ori .. si parca tot nu ma satur :)) .. maniaca ce sa mai.

Ce ma streseaza rau de cateva zile e lipsa asta de energie si chef .. adica pana mea .. sunt inca 'tanara' .. si deja ma simt ca o baba. Imi retrag cuvintele cum ca dupa clasa a10a ma pensionez, cred ca inca vreau sa ma bucur de viata .. si nu sa ma retrag intr-un fotoliu, crosetand pentru nepoti (pe care nici macar nu-i am) si uitandu-ma la telenovele. Bleah!

In apropierea vacantei, parca ma incerca asa o stare de pace interioara .. sau cum s-o numi. Bine, dupa cele aflate .. numai linistita nu eram .. uram cu desavarsire ca iar sunt nevoita sa trec prin aceleasi rahaturi .. nevoita sa simt iarasi gustul amar al minciunii .. care doare si al dracu de tare!..Insa nu-i nimic .. vorba aia, toate trec nu ? [Dar nimic nu trece fara sa lase urme.]


Acum chiar nu-mi mai pasa .. simt o profunda sila fata ce tot ce vad in jur. Si numarul persoanelor la care tin si pentru care as face tot ce-mi sta in putere .. s-a redus considerabil.

Urasc cu desavarsire persoanele proaste, care n-au gura sa spuna cand ceva nu le convine. Detest falsitatea zambetului care e mai mult decat evident, si totodata suparator! Urasc pe cei care mint doar pentru a pastra aparentele .. fara sa realizeze ca spusele lor fac rau celorlalti, mult mai mult decat adevarul! Nu suport persoanele care-s constiente de un lucru, dar continua sa se minta singure, vrand cu orice pret sa creada contrariul. Urasc sa merg pe strada si la orice pas sa treaca cate-o masina pe langa mine, din care sa iasa cate-un cap de cocalar, cu parul plin de gel si ochelari Dolce & Taraba, fluierand 'hei papusaaa.. singuricaa??'.. Woaaa!!

Ia mai dati-va-n pana mea! Chiar nu va sufar :)

[da stiu, nu am 'pana' .. insa eram prea vulgara utilizand 'pula' .. pe care nici macar nu o am!]



Cat despre ziua de azi, cred ca voi continua sa vizionez filme .. macar imi ocup timpul cu ceva.
[yep .. e aproape chiar 2 dimineata.]

4 comentarii:

kryssu spunea...

daca tu ai avut o noapte nedormita eu ce sa mai zic?
eu am vrut sa-i arunc cu o piatra-n geam cand am fst la biserica lu nea raducu....cred k i-am ghicit apartamentu..era singuru cu lumina aprinsa si la etajul 6:))...
app sa-mi mai dai filme;)

Alle spunea...

Oooo .. i-auzi .. avea treaba omu' :> .. pardon .. aveau =))

Marius_Black spunea...

[da stiu, nu am 'pana' .. insa eram prea vulgara utilizand 'pula' .. pe care nici macar nu o am!]

C'moooon :))))))))))

Alle spunea...

:">