luni, decembrie 22

Am fost candva acolo si n-am uitat.

Circ...
Motodrom...

Tei ...

Mda .. m-a apucat nostalgia. Pai .. sa va explic .. lucrurile stau in felul urmator. Ma trezesc, primul lucru pe care il fac e sa deschid pc-ul, ma spal pe fatza .. etc. Ma gandeam ca era si cazul sa fac putina ordine in pc, prin foldere si documente (doar mi-am facut curat in camera, wow!). Aveam puse deoparte in 'Do not touch!' lucrurile de asta vara. Si de indata ce m-am uitat peste toate pozele, mi s-a pus un nod in gat. Toata vara mea se leaga (in mare parte) de aceste parcuri. Uhmm .. sentimente, emotii, nervi, lacrimi si zambete ... se regasesc in plimbarile zilnice facute acolo. Mi-e greu sa explic in cuvinte tot ce-mi trece prin cap cand imi amintesc. Absurd a? Cat de mult te poate marca un loc, o alee, niste bancute ? Mult, cel putin pe mine.

[...]

Iti aduci aminte, Geutzo, cand umblam de nebune, de la 5 si pan' la 9 seara (haha..si acum tin minte orele) cu 'No air' la casti .. ?
" - Alexaaaaaaaa .. Mihaiiiiiiiii :-s:-s ... aaa .. buna:D "
...

" - Fata e prea dubios 182-ul ala ... :-? .... _|_ " =))))))))))))

Sau tu, varmeo .. mai stii cand stateam pe banca, stii tu unde .. la locul acela * ... si lasasei la telefon pe repeat 'Spin - Aiurea' ... si ni se rupea grav ca mai era si lume in jur .. noi ne descarcam cum stiam noi mai bine ? :)

* locul acela ( pentru necunoscatori ) ... e locul unde am simtit ca Cel de Sus stie cum aranjeaza lucrurile ... pfff ... si inca cum; locul unde trecutul a devenit prezent si am tinut cu tot dinadinsul sa devina si viitor.. insa nu a fost sa fie. (cine stie cunoaste, iar 'identitatea' locului respectiv prefer sa o tin pentru mine).

Acum ma mai plimb pe acolo, chiar de-i frig afara si nu mai e aceeasi atmosfera ('trupa de shoc' .. imi lipsiti :( )... stiu ca nimic nu mai e la fel. Au fost mult prea multe ... care intr-un final s-au prefacut in scrum.

Nu ma intereseaza si nici macar nu stiu cum voi gandi maine, poimaine sau peste 10 ani. Tot ce stiu e ca tu vei ramane acolo, undeva ascuns in inima, gandurile si amintirile mele de adolescenta. Sa nu iti inchipui ca am sa divulg ceva. Toti obisnuiesc sa isi dea cu parerea, insa intrebarea e, daca e cineva care intelege cu adevarat cum au stat lucrurile candva ? Iti spun cu mana pe inima, nimeni. Dar e mai bine asa. Si totusi, hai sa fiu serioasa! Zilnic ducem o lupta nesfarsita intre subconstient si constient .. lupta care pare ca nu se mai termina. Iar aceasta e cea mai dura dintre toate, lupta cu tine insuti.

[...]

p.s : N-am sa uit:)

Un comentariu:

Ande. spunea...

uhummm8-|...ce vremuri...:-<.....

circ.....8-|....cate sacrifici cate urmariri cate.... si pt ce pt nimic...:-j....pfff....

dar lasa cel mai important e ca, cu toate motivul pt care ne duceam pe acolo era draq balti...noi eram impreuna:X>:D<;)...

dudele mele::X:X:X:X: