vineri, decembrie 26

Planuri si nu prea.

Ieeeeiiii .. ca bine a spus cine o fi spus ca atunci cand esti trist/nervos/cu 'broken heart' poti scrie mai mult .. mai bine .. cuvintele umpland foaia aproape singure. Caci nu trebuie sa ai un anume vocabular sau sa fi citit 9875958735897439 de carti pentru a formula cateva fraze .. pur si simplu scrii exact ce simti, fara sa te mai gandesti 'Vai .. oare va citi x,y,z ce am scris?' . La naiba .. who cares ? Mie cel putin nu imi pasa.

Craciunul aduce mereu cu el aceeasi stare (pentru mine). Nostalgie ..tristete, etc. Parca nu mai e la fel ca atunci cand eram mica. Sau poate, crescand.. vad lumea cu alti ochi, descoperind ca nu-i asa cum o credeam in copilarie. Uhmm ..trist.

Dat fiind faptul ca anul nou se apropie cu pasi repezi iar mie imi plac lucrurile noi .. respectiv inceputurile sau sfarsiturile ... acele etape din viata din care se desprinde cate-o invatatura .. sunt acele momente cand avem prilejul de a o lua de la capat, de a vedea ce nu am facut si ce vrem sa facem in continuare. Nu imi plac planurile pe termen lung, insa imi place sa imi fixez anumite tinte pe care sa incerc sa le duc la bun sfarsit. In 2009 vreau :
* Sa invat mai bine .. sa trec la mate (neah, glumesc ... trec oricum, dar vreau macar media 6!)
* Sa ma inteleg mai bine cu ai mei .. fara certuri cu mama .. fara discutii contradictorii cu tata.
* Sa imi tin prietenii aproape si sa nu-i pierd (nu as fi la fel fara voi, va iubesc!)
* Sa fiu mai putin naiva .. sa nu mai pun la suflet orice fleac ... sa invat mai mult din greseli.
* Cu putin noroc .. sa ies din tara la vara (Greece, here I come :>)
* Sa citesc mai mult ... sa invat sa vorbesc :))
* Poate ma las si de injurat :">
* Sa invat sa aleg ... sa iubesc din nou :)


Lista poate continua. Dar momentan cred ca ajunge.

3 comentarii:

Anonim spunea...

ha ha, ce-mi plac copiii care cred ca nu mai sunt copii, sa cresti mare!

Ande. spunea...

hmm...as vrea sa te contrazic "cineva":))........
eu nu cred ca sa iubesti e ceva copilaresc... ;)..:-? paote partile acelea cu note de 6 si lasatu de injurat... ar fi mici copilarii de care nu ar trebuii nimeni sa scape de ele.. ;) dar in mare e ceva inutil .. :D

asa fato sa revenim...
la cum te stiu eu pe tn partea cu iubitu nu ar fi deloc o problema ;) pt ca si deoarece...un sing lucru treb sa faci.... care e prea greu 'sa uiti'...dupaia se gaseste... >:D<

Alle spunea...

@Cineva : Cine a spus ca n-as mai fi copil ?