sâmbătă, ianuarie 3

Crede in tine, in mine, in noi!


Prietenia apare cand nici nu te astepti, cand iti este cel mai greu, si iti umple usor sufletul de bucurie, facandu-te sa crezi ca nu esti singur pe lume si ca undeva acolo exista cineva pentru care contezi, care iti va fi mereu alaturi cu un sfat, un zambet si un umar pe care sa plangi.

O prietenie se poate naste din nimic si pe parcursul trecerii timpului se poate transforma in ceva infinit de mare. E un pic ciudat cum poate ajunge o persoana, despre care nu stiai mare lucru, o considerai eventual o cunostinta, coleg/a sau amic/a, cea mai buna prietena .. fratele sau sora pe care n-ai avut-o, dar ti-ai dorit-o cu desavarsire. Stiti voi, cand sunteti in pasa aia proasta, cu moralul la pamant, aveti tendinta sa dati crezare oricui incearca sa se apropie de voi. Uneori se intampla sa gresiti, sa va lasati inselati de aparente .. dar alteori poate fi si cu noroc. Chiar daca la inceput nu credeati, persoana la care va asteptati cel mai putin, va poate fi de cel mai bun ajutor.

Intr-o lume dominata de rautate, ipocrizie si persoane care-si vad doar propriul interes, unde mai poti gasi prietenie ? Aproape nicaieri. Dupa parerea unora, o poti cumpara .. dar valoarea acestui tip de prietenie va fi egala cu zero, nu va reprezenta absolut nimic.

In viata e dificil sa fi singur, sa nu ai pe cineva aproape. Si nu ma refer doar la relatia dintre doua persoane de sex opus, aia e alta poveste, ci la prietenie. Mi se pare un adevarat dezastru sa nu ai cu cine rade, cu cine povesti cate-n luna si stele. Se spune ca generatiei noastre nu i-ar cam lipsi nimic, suntem generatia - no limits!-, cei care putem schimba lumea doar daca ne dorim acest lucru, insa nu realizam ca ne lipseste ceva esential, si anume prietenia aceea sincera, care exista candva, cand nu se punea atata pret pe haine de firma, conturi in banca si trasaturi fizice de model.

Buuun .. dar gata cu generalizarea. Un prieten bun va ramane mereu acel suflet care iti este alaturi neconditionat, cel care iti va da mereu un motiv pentru care sa mergi mai departe si nu te va dezamagi.

In acest articol imi propusesem sa incep prin a vorbi despre o persoana foarte draga mie, dar nu m-am putut abtine sa nu fac si o mica/mare introducere. Dar acum vreau sa intru mai mult in subiect :D

Geo (Georgiana) este fata cu acel ras inconfundabil. Stiti voi, aia mica si dura :>, zisa si 'Xena', dupa spusele lui Randi. Este cea care vorbeste necenzurat (Pai ce plm, coae?=))) ). Este fata careia ii place combinatia alb-negru. Este cea de a carei prietenii ma bucur de cateva luni bune. Inca tin minte cum au evoluat lucrurile .. uhmm .. oare cine ar fi crezut fata .. ? Daca cineva mi-ar fi dezvaluit inainte ca asa se va intampla, i-as fi spus sa-si bage bine mintile in cap ca oricum nu il cred. Este cea cu care am facut poteca toata vara in parcurile noastre preferate, pline de amintiri si urmele pasilor nostrii pe nisip sau pe iarba in care deseori imi aruncam telefonul la nervi (Du-te Alexo dupa ell!!!=))) ). Ea m-a invatat sa ascult parazitii. Ea m-a facut sa incerc sa mai cred in mine si mi-a ridicat moralul cand altii/altele erau mult prea ocupati pentru a-si aduce aminte de umila mea existenta (aici nu mai dau detalii, dar voi reveni la subiectul asta;) ). Este fata cu care rad mereu. Este cea care clar nu e in apele ei daca nu tasteaza pe mess un '=))))' cu muulte paranteze dupa. Este fata sensibila si sufletista, dar care stie prea bine cum sa tina in ea si sa zambeasca chiar daca sufletul ii plange (si de ce sa nu recunosc, mi-a fost o profa buna la capitolul asta .. acum imi interiorizez mai usor sentimentele). Este cea care stie sa asculte. Este cea cu care pot vorbi ore in sir fara a ma plictisi, si care mereu adauga la sfarsit 'daca e ceva, da mesaj sau bip ca te sun'. Ea ma cunoaste cel mai bine, si cred ca este una din putinele persoane pe care nu o pot minti, fata de care nu ma pot preface ca-s ok, atunci cand nu sunt.Este fata care oricate probleme ar fi avut, n-a uitat niciodata de cei din jurul ei, fie parinti sau prieteni. Este cea ce detine o intuitie de invidiat (" ce le stiu, da-ma dracu de simpatica :))))" ). .. Si cum prietenul la nevoie se cunoaste .. este cea care mi-a fost alaturi cand simteam ca totul in jur se prabuseste. Si inca continua sa o faca. Iar eu as face acelasi lucru pentru ea. Pentru ca trebuie, pentru ca meriti sa zambesti si sa fi fericita! Ma bucur sincer ca lucrurile s-au mai rezolvat, si sper ca totul sa fie din ce in ce mai bine. Tot raul spre bine.


Geo e prietena mea. Una adevarata. Cealalta jumatate a mea .. si in acelasi timp, tot ceea ce eu nu voi fi niciodata. Multumesc pentru tot. Te iubesc >:D<.

2 comentarii:

CrAzY wOrLd spunea...

.....luni sc a?=)))).....pooop mare mare.....si ms pt.tot:*:*:*....nimik nu e intampltor....poate asa a fost sa fie:-j...(stii despre c zik:d)...


....just smile....tomorrow is another day....:d>:d<:*:*:x

Alle spunea...

Pai da :> sa vezi atunci caterinca =))) .. n-ai pentru ce :*:*, oricand!.



>:D<:*