sâmbătă, martie 14

Impossible is nothing


***A inceput aproape acum vreo 4 ani, daca nu ma insel. La inceput, conversatii pe mess .. nimic iesit din comun, abia descoperisem si eu netul .. totul era nou pentru mine. Pe masura ce a trecut timpul, lucrurile au evoluat si iata ca pana in ziua de azi s-a legat o frumoasa prietenie.***

14 martie. Azi am avut o zi mai mult decat plina. Trezit la 9 dimineata .. la 10 m-am intalnit cu blonda .. am fost la gara sa-l luam pe Tata Marius si pe Mihai. Ce reactie am avut? Paiii .. eram cam emotionata, recunosc.. e ciudat sentimentul asta . cand vorbesti atata timp cu o persoana pe mess, o vezi la webcam .. dar in realitate niciodata. Am mers spre metrou .. si am ajuns prin Unirii. Multe magazine .. multe etaje (nu credeam ca-i ataaaat de mare!), deh.. eu nu prea frecventez zona, radeti cat vreti, nu cunosc mai deloc p-acolo. Dupa ce 'am luat masa' la Spring, ne-am dus prin Cismigiu .. vreme super-schimbatoare .. soare cu dinti si picaturi de ploaie. Poze, muuulte poze, caterinca si vata de zahar. Mai era o ora si trebuia sa fim prin gara. Ne-am dus iar la metrou .. iar scari rulante (nu mi-am prins siretul in ele asa cum credeam ca voi pati =)) .. am si eu fixurile mele) .. iar Unirii. Am impartit frateste o pizza nu mai mare de 45 de cm =)) .. ditamai monstrul .. cu care 'ne-am luptat' contra cronometru ca la ora 5 cel tarziu sa fim in gara. Sincer.. nu credeam ca va fi posibil aceasta 'intalnire', dar iata ca mi s-a demonstrat inca o data .. ca daca vrei ceva cu tot dinadinsul si continui sa speri .. impossible is nothing. Deja ma incerca un sentiment urat de tristete .. pe masura ce-i vedeam pe cei doi indepartandu-se ... mi-am dat seama ca o prietenie nu consta numai in a fi zilnic aproape de o persoana .. ci in felul cum reusim sa facem aceasta relatie sa reziste in timp, in ciuda distantei. Si in cazul de fata, nu cred ca asta-i problema .. caci stiu ca indiferent ca noi suntem aici .. si Marius departe .. prietenia dintre noi ramane aceeasi. Cat despre vizita in Tgv, ramane o promisiune! Prea frumoasa a fost ziua :x. Va iubesc.


P.S: Lasand la o parte faptul ca am mancat ca o vaca, fara sa ma abtin de la nimic .. sa trecem peste =))) ... revine in fortza regimul .. incepand de luni (cred:D).

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ce fruuumooos! Ti-am zis ca sunt geloasa, da? :P

Alle spunea...

@Kittutza : Eu cand ti-am zis sa vii si tu :-W ..

Anonim spunea...

Cine iti mentine formaaa , doar kebab-ul si shaormaaa :-"

Alle spunea...

=)))) daca zici tu :-s