vineri, ianuarie 30

.And the reason is you.


" .. Sunt o dezamagire a mea ... pentru ca alerg in stanga si-n dreapta, intocmai ca un copil printre jucarii. "

Am gresit. Dar nu stiu in ce masura am gresit mai mult. Prin faptul ca indraznit sa cred ca pot repara macar un pic raul facut .. sau pentru ca, incercand imposibilul, am fost .. sau inca sunt pe punctul de a pierde singurele persoane care mi-au fost alaturi inca de la bun inceput. Prietenii mei. Cei adevarati.

Au fost de ajuns doar cateva fraze bine formulate .. care m-au trezit mai bine decat o galeata cu apa rece. Eram constienta de ceea ce faceam, insa nu indeajuns pentru a ma intoarce din drum. Consideram ca avand doua motive bine intemeiate, puteam sa pun lucrurile cap la cap .. si astfel sa fie bine pentru toti. Nu m-am gandit la mine si la ceea ce aveam nevoie cu adevarat. M-am gandit ca de obicei .. la cei din jur. Si m-am inselat, iar.

" .. Spuneai ca vrei sa schimbi lumea .. intreaba-te mai intai daca se merita."

Sper ca m-am trezit la timp. Si trebuie sa-mi promit ca nu-mi voi inchide iar ochii, ca nu voi dori sa fac sa existe ceea ce nu poate fii. Pentru ca oamenii nu ii poti schimba .. si nici macar nu trebuie. Cu atat mai putin sa te schimbi pentru ei. Mai pe scurt .. daca undeva acolo e scris sa se intample .. se va intampla fara ajutor din alte parti .. doar cu ajutor de undeva de Sus.

Concluzionand .. acum chiar e momentul sa repar ceva. Cat insa se mai poate, daca se mai poate. Ma simt mizerabil. V-am dezamagit si nu meritati. M-ati judecat pentru acel motiv, si nu va condamn. Dimpotriva, singura buna de condamnat sunt eu. Stiu ca va simtiti .. voi care cititi articolul .. si macar prin intermediul astuia .. vreau sa ma cer scuze, iertare .. sau cum vreti sa formulez. Sentimentul e acelasi. Regret ca am crezut ca pot face totul de una singura. Nu am nici forta necesara .. si poate ca nici nu vreau. Singura sunt vulnerabila, recunosc. Si nici nu MAI vreau sa fiu pusa in situatia sa ma lupt cu morile de vant, singura.

Inca o data, regret.

3 comentarii:

Bogdan spunea...

Cuvintele sunt de prisos...
Ma inclin.

Te iubesc, Marina.
B.

Ande. spunea...

:-s:-ss... sper sa nu fie grav...

Alle spunea...

@Ande : Uhmm .. nu tocmai. Dar o sa fie bine!