luni, septembrie 8

8' Let me see your beautiful smile .. 'cause love is not a reason to cry...'


Mda .. cam asta imi venea in minte. Acum winamp'ul a ales o alta melodie. Well .. imi pare rau ca nu am mai scris .. 3 zile cam asa .. lipsa de idei .. dar si o lene mare.

Acum am revenit cu sentimente mai bune. Pe masura ce trec zilele .. simt asa .. un fel de emotie. Vine scoala! Oh da .. nu cred ca asta ar fi si motivul. Insa mi'e dor de atmosfera aia .. de colegi .. in special acum, cand lucrurile s'au schimbat. Tot ceea ce vreau e ca toate cele invatate in vacanta sa'mi fie de ajutor .. sa nu mai comit aceleasi greseli. In rest .. profi .. teme .. chiar nu'mi pasa :)).

Aseara vorbeam cu o anume 'ea'. My special friend. Ma incerca iar sentimentul ala de neputinta, cand vreau sa ajut si n'am cum. Ce pot face pentru tine insa, fata, e sa iti fiu alaturi, ca de obicei. Si ma oftic, sincer, cand vad cata prostie e in jur. Zau asa .. astia chiar merita o bataie cu pliciul la popoul gol .. vorba aia .. nici ei nu stiu ce vor. Sper sa lucrurile sa revina la normal .. pnm .. mor cand te vad asa :|.

In alta ordine de idei .. m'am reapucat de vestita 'curatenie in pc'. Am dat peste tot felul de melodii .. poze si alte porcarii. Parca nu le'as sterge .. desi de folos nu imi mai sunt .. totusi .. vechiturile astea sunt o parte din mine .. si imi sunt tare dragi:x.

Ma intreb oare .. a devenit un obicei de'al meu sa nu ma mai afecteze toate rautatile celorlalti ? Nu mai stiu sa simt ? Ori .. am inteles in sfarsit ce merita si ce nu ? Uhmm .. as vrea sa cred ca in spatele tuturor acestor lucruri .. se afla si doza aia minima de maturitate, am mare nevoie de ea
.


*Yo soy aquella que estando lejos no te olvida*
[doar un vers dintr'o melodie .. :-j]

Niciun comentariu: