luni, septembrie 1

E aici .. aproape.


" Fericirea e un lucru greu de gasit. Dar in cautarea lui, merita sa alergi toata viata. "

Pe masura ce creste si ne maturizam in gandire .. oare realizam cat de norocosi suntem ? Cat de mult conteaza ca existam si cat trebuie sa pretuim fiecare clipa ? Fiecare gura de aer pe care o respiram ?

Consider ca suntem prea orgoliosi, mult prea nemultumiti de tot ceea ce ne inconjoara. Tindem mereu sa cerem mai mult, sa tanjim dupa ceea ce vedem la ceilalti, neintelegand ca ceea ce vrem este de fapt in curtea noastra. Omul este facut sa plece in cautarea fericirii, si se considera implinit daca o gaseste si reuseste sa o pastreze alaturi de el, asa parca se spune, nu ?

Eu cred ca fericirea nu are o definitie. Ca si iubirea, este vazuta altfel si diferit prin ochii fiecaruia dintre noi. Noi stim care sunt lucrurile care ne fac fericiti, acelea marunte si poate nesemnificative, doar acelea dau un strop de culoare vietii. Desi nu recunoastem, noi chiar suntem fericiti. Nu pe deplin, caci fericirea completa nu exista. Insa suntem.

Si daca nu poti atinge acel ideal mult visat, nu trebuie sa fi trist. Ci doar increzator in continuare. Nu spera ca o dorinta sa se indeplineasca din prima. Trebuie sa pui si tu de la tine.

Niciun comentariu: