luni, septembrie 15

Alt post. (a venit si ziua cea mare.)

Yeah .. a venit si 15 septembrie. Nu mai spun 'mult asteptatul' .. pentru ca nu mai era de mult asa. Afara'i frig si naspa. Ploua. Desi imi place ploaia, cea care este acum ma deprima de'a dreptul. Azi am fost la liceu .. dupa 3 luni. Uhmm .. nimic schimbat .. daca nu pun la socoteala baile si peretii proaspat vopsiti, totul e la fel. Stiu ca voi vrea vacanta dupa prima saptamana.

Cam aceeasi atmosfera .. cu cateva modificari .. nici nu ma asteptam la altceva. Oricum .. chiar nu imi sta gandul la ceea ce'i in jur. Ma cam lasa rece. Mai rece decat vremea de afara. In mintea mea e o varza totala. Confuzie, teama, nesiguranta. Si asa mai departe. Da.. e naspa! .. E naspa ca de cateva zile n'am pofta de mancare .. naspa ca n'am chef de liceu .. nici de cei de pe acolo .. naspa ca maine iar ma trezesc devreme .. etc.

De'ar fi sa vorbesc cu cineva, mi'ar spune cam asa .. 'Nu te mai gandi atat, iti vezi de treaba ta, si va fi bine..'. La naiba! ..

Prietena mea ma intreaba .. 'si ce vei face in continuare?' .. Vesnicul meu raspuns.. 'nu stiu'. Da, recunosc.. nu mai stiu ce vreau. Uneori am impresia ca nici propria'mi identitate nu mi'o cunosc, sau cel putin .. nu asa cum credeam. Am ajuns sa fac lucruri care pana nu demult, erau total straine de mine. Pot spune ca ma uimesc pe zi ce trece :)). Si nu neaparat in sensul bun :-s. Azi in drum spre casa .. am cedat. Da.. am cedat in cel mai stupid mod. [nu mai dau detalii.]

Hai gata .. ca am capul plin. Cred ca ma bag la somn. [noapte buna.]

p.s : brad pitt .. :)) :"> [cine stie cunoaste.]

Niciun comentariu: