sâmbătă, iunie 21

new day ..

21 iunie .. o banala zi de sambata .. afara, cat si in casa e o caldura insuportabila .. e vacantsa .. :)
Ea sta in camera si pierde timpul la pc, k de obicei. Asculta muzik, playlist'ul continand doar melodii vesele si optimiste. De ce ? Pentru ea asa este, cel putin astazi. Ceva s'a schimbat. Ceva s'a schimbat in bine iar Ea are motive sa zambeasca. Gandul ei zboara iar si iar la El. Desi stie k nu are rost, nu se poate abtine." Cine esti tu si ce ai facut cu inima ei? Incotro ai dus'o ? "
Stie k cineva acolo Sus o iubeste si nu o va lasa la greu, o va ajuta k de fiecare data. Si crede.

Somnul de azi noapte a fost dulce. Fara vise, absolut linistit. S'a trezit ft tarziu, pe la 1 mai precis, cu ganduri mai bune si cu un zambet pe fata.

Facand un fel de analiza a ultimilor evenimente, ar putea face o clasificare a acestora. Se poate lauda si cu lucruri bune dar si cu unele mai putin bune. Cele bune vrea sa le tina pentru ea, insa cele rele prefera sa le dea afara pentru a nu'i mai face atata rau. Unul dintre acestea este cu siguranta neputinta pe care o simte cand vede k nu poate face nimic singura pentru a ajuta o persoana foarte draga. O persoana care desi poate nu stie, valoreaza mult pentru ea.

Si doare. Si nu stie de unde sa inceapa si incotro s'o ia. Dar este optimista. Si nu va lasa pe nimeni si nimic sa o opreasca. Nu va renunta si va merge inainte cu fruntea sus. ... [Keep your smile on your face,girl:)]



[alt moment de plictiseala au facut'o sa'si astearna gandurile pe blog .. ]

Niciun comentariu: