miercuri, august 13

fara idei.


Cum sa inveti sa ierti cand iubesti ?
Cum stii cand gresesti ?
Cum sa inveti cum sa taci ?
Cum sa stii ce sa faci ?

Am modificat eu putin versurile, insa ideea e tot aceeasi. Bine, melodia originala (Spin - Intrebari) nu e una din preferatele mele. As putea sa zic ca nu gasesc nimic deosebit la ea, poate doar unele cuvinte cu inteles.

Astazi am discutat indelung cu cineva foarte drag mie. Se afla intr'un impas. Considera ca a gresit, ca putea sa tina in continuare pentru ea ceea ce simte. Iar acum, incotro ?
Dupa parerea mea, situatia sta in felul urmator. Dintr'o simpla prietenie, fara voia ta, ai ajuns sa simti ceva mai mult pentru baiatul respectiv, pe care, pana nu de mult, il considerai 'fratele tau'. In acelasi timp, 'el' te vede ca pe cineva la care poate apela oricand are nevoie de un sfat, o vorba buna. El are pe altcineva iar tu stii bine acest lucru. Ti se propune sa iesiti impreuna, ca un fel de intalnire in 3. Accepti. Pare ceva nou. Insa pe dinauntru te roade, numai tu stii cat de mult.

Cei doi se despart, fiecare porneste pe drumul sau. In sinea ta, desi consideri ca poate gresesti, nu poti sa nu te bucuri macar putin. Niciunul din cei doi nu este afectat, dimpotriva, 'el' este chiar fericit ca a pus capat relatiei respective. Pana aici e ceva normal, si chiar obisnuit. Nu esti prima nici ultima care trece prin asta. Dar nu'i asa usor. Desi nu vrei sa recunosti, in sufletul tau inca speri ca se va schimba ceva. Inca speri ca el singur se va prinde de ceea ce tot incerci tu sa'i dai de inteles. Nu'i asa. Tot tu ai facut primul pas. Insa nu acela era modul prin care trebuia sa rezolvi lucrurile. Un sms nu se compara cu o discutie face 2 face. Lui ii pasa, insa considera ca trebuie sa se indeparteze de tine, sa nu suferi. Ceea ce el nu stie este ca, suferinta este mult mai mare asa. Tie iti era de ajuns sa'l vezi fericit, te bucura zambetul lui. Dar cu tine cum ramane ? E corect sa ramai asa .. ?

Desi obisnuiesti sa'l pui pe el pe primul loc, totusi gresesti. Stiu ca nu eu sunt in masura sa iti spun asta, si eu procedez la fel, insa stiu ca nu fac bine ceea ce fac. Si vreau ca tu sa nu comiti aceleasi greseli. Caci atunci cand realizezi ce faci, poate fi prea tarziu. Nu in ultimul rand, consider ca de preferabil ar fi sa il lasi pe el sa vina la tine. Tu ti'ai facut datoria, ai facut ceea ce ti'a dictat inima. Acum e randul lui.

Si e incredibil cum povestea se repeta .. iar si iar .


Niciun comentariu: